Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 2 минута, Avocado рече

Ni blizu...

Ma da.... informiše se o onome o čemu piše i koristi logiku... grozan neki čovek...

Naravno... zato ga i ne koristim.... jer je bezvezan... zato sad možeš da pretražiš ceo ovaj forum i nećeš naći nikad da sam napisao da je nešto tačno zato što većina to tvrdi, već uvek razloge zašto smatram da je nešto tačno... argument većine je loš argument, ali argument manjine (ili čak pojedinačnog stručnjaka) kojeg zaverolozi redovno potežu je tek urnebesno glup... 

Nego ne reče mi da li sam pogrešno razumeo tvoje pisanje pre nego što si skrenuo priču na svoje cenjeno mišljenje o mojoj malenkosti... :)

Лепо је што признајеш.

О теби сам говорио. Информисати се не значи бити стручан.

Управо си користио то као аргумент, којих лекара има више. Само не знам којом методом си то утврдио. Гугл метода?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Лепо је што признајеш.

О теби сам говорио. Информисати се не значи бити стручан.

Naravno... zato se nikada nisam ni predstavljao kao stručnjak osim u oblasti građanskog prava... 

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Управо си користио то као аргумент, којих лекара има више.

Nisam to koristio kao argument da je njihovo mišljenje tačno, samo sam se sprdao sa genijalcima koji izvuku jednog ili nekolicinu koji se sa njima slažu i to uzmu kao krunski dokaz svojih tvrdnji.... u ovom slučaju izjavu jednog lekara da se neki lekari nisu vakcinisali...

Evo ponovo ako si zaboravio:

Svako sa diplomom je suvi genije... ali isključivo ako se slaže sa tobom koji o tome nemaš pojma. Svi ostali sa istom diplomom ili nemaju pojma ili su korumpirani.

Osnovi zaverologije, lekcija br. 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nisam to koristio kao argument da je njihovo mišljenje tačno, samo sam se sprdao sa genijalcima koji izvuku jednog ili nekolicinu koji se sa njima slažu i to uzmu kao krunski dokaz svojih tvrdnji.... u ovom slučaju izjavu jednog lekara da se neki lekari nisu vakcinisali...

Само што то није неки лекар већ носилац власти а то прави разлику.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вилер Текс рече

Само ми објасни какве ово има везе са мојом тврдњом да лекар који ради са пацијентима има више знања од оног који се бави администрацијом?

Ne mora da ima... lekari koji se bave administracijom su do juče radili sa pacijentima, nisu prostim činom odlaska na funkciju zaboravili sve što su znali... a i jedni i drugi ne moraju da imaju neka posebna znanja van oblasti koju su specijalizovali... a više i od jednih i drugih znaju naučnici koji razvijaju vakcine... ali nisam zbog te netačnosti reagovao... već što ako je vest da se (neki) lekari ne vakcinišu, onda su genijalci... da je vest da (neki) lekari pozivaju na vakcinaciju, onda bi bili korumpirani ili neznalice... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

već što ako je vest da se (neki) lekari ne vakcinišu, onda su genijalci... da je vest da (neki) lekari pozivaju na vakcinaciju, onda bi bili korumpirani ili neznalice... 

Никог нисам ја величао као генијалца, нисам у том фазону. А у жару радправе буде по која тежа...Извини. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ono što je ovde važno reći je da se ova žena sablažnjava nad stvarima koje bi svaki doktor trebalo da zna o prenošenju virusa kod vakcinisane osobe, ali izgleda da žena blage veze nema o čemu priča.

Letos je njen muž izjavio nešto fantastično, parafraziram: "Lažu nas da se dnevno testira 10.000 osoba jer (PAZI LOGIKU SAD) sat ima 60 minuta a minut 60 sekundi, a dan 86.400 sekundi, pa ako se to podeli sa 10 000 testova znači da nema teoretske šanse da se za jedan dan testira toliko ljudi AHAHHAA PROVALILI SMO VAS MASONI" 

Dakle, čovek sa diplomom lekara misli da zbog vremenskog ograničenja ne može da se testira 10 000 ljudi, jer on misli da se svaka osoba u celoj zemlji testira jedna za drugom i da se njihovi uzorci testiraju posebno. On nema pojma (ili laže da nema pojma, ne zna se šta je gore) da se ljudi ne testiraju jedan po jedan i da se svaki uzorak zasebno ne analizira. Po njemu to ide: jedan čovek za određeno vreme bude testiran u Subotici, pa posle još jedan, pa posle još jedan i kad se završi u Subotici onda Kikinda, pa Pančevo i tako redom. 

Doktor medicine. I posle se njihovo i mišljenje sličnih stručnjaka iz raznik Amerika, Španija i Nemačkih uzima za ozbiljno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Da se ogradim, o vakcinama ne znam šta da mislim, ne znam da li bih ih primio, trudim se da se svakodnevno OBJEKTIVNO informišem o njima, kao i o svemu u životu. Ne bih savetovao nikome ni da primi ni da ne primi, ne preuzimam ničiju sudbinu na sebe.

Ali kad neko ovako bezobrazno i glupo širi najgore dezinformacije da bi ga poklonici dizali u nebesa, dođe mi da se upucam. Ovakvi ljudi su opasnost za sve i svakog.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Вилер Текс рече

А у жару радправе буде по која тежа...Извини. 

Takođe... sve najbolje... :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Марек рече

Da se ogradim, o vakcinama ne znam šta da mislim, ne znam da li bih ih primio, trudim se da se svakodnevno OBJEKTIVNO informišem o njima, kao i o svemu u životu. Ne bih savetovao nikome ni da primi ni da ne primi, ne preuzimam ničiju sudbinu na sebe.

Ali kad neko ovako bezobrazno i glupo širi najgore dezinformacije da bi ga poklonici dizali u nebesa, dođe mi da se upucam. Ovakvi ljudi su opasnost za sve i svakog.

Ја то све време и причам. Без крајности. Полако седне човек, расуди и одлучи. Нек је Бог у помоћи свакоме и нек нам просветли таму.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марек рече

Da, ali se prema medicinskom problemu postaviti kao prema medicinskom problemu, a ne kao prema 'agendi', 'planu' ili 'velikom resetu', što stoji iza 99.9% argumenata onih koji su protiv vakcine. Slažeš se?

Уз сво дужно поштовање, не верујем да је ово обичан медицински проблем. 

Градоначелник помиње медицинске студије за вакцину. Где су? Лекари немају информације а политичари имају. Дакле ово не говори било ко већ градоначелник Београда. Јел то теби делује озбиљно?

Мислим да је ово створен медицински проблем ради политичких циљева. А ако није,створен дефинитивно се злоупотребљава.

Ја нисам лекар, стручњак, генетичар али мислим, уз сву могућност да грешим, да треба сачекати са вакцином јер мени лично делује све пребрзо и мутно. Говорим за себе лично. Никог не убеђујем. Размишљамо, причамо.

Подели на овим сајтовима

Kao što predsednik govori o avionima, fudbalu, arhitekturi, gondolama, prostornom planiranju i generalno se razume u sve živo. Čist populizam, hiljadugodišnja praksa. Misliš da lekari već nisu rekli ono što je rekao Radojičić, ili ih niko nije slušao? Ako nekog baš zanimaju studije, može vrlo lako da ih izgugla, pritom tražeći medicinske članke, ne novinske. Prosto, ukucaš 'vaccine study' i vidiš šta ti pruži kao informaciju. Tako nešto baš nije moguće da se sakrije.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Вирус је вероватно напављен, али не због пара и вакцина, већ да се тестира контола над људима. Вирус ј еопак и ја сам за вакцину, али кинеску или руску, јер су базиране на провереним методама. Не бих био Фајзеров покусни кунић. АстраЗенека је одбацила првобитну вакцину и уз помоћ Руса урадила нову, тако да бих и њихову примио. Кад кажем да бх примио, примио бих ако бих морао, а некако се не плашим овог вируса. Зашто? Па погледајмо смртнос у Шведској где се нису носиле маске и где је све било без скоро икавих мера:

Ово је увертира за оно шта свет чека. Сва Русија је окружена лабараоријама, зна се да се испитује ДНК Руса, то је јавна тајна. Зашто би Амери то радили? Да лече Русе?

Снимак екрана направљен 2021-01-28 13-05-41.png

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Mikorist рече

Koliko mutacija još treba da vakcina prestane da deluje? Koliko je to vremenski ? 6 meseci , 12 meseci ? Šta posle ? A pošto je sad praksa pravljenja vakcina toliko ubrzana - imaćemo za svaki soj odma vakcinu. Čitaj ima sledećih 6 godina da se fiksamo i to je jedina tačna stvar koju je Vučić pročitao u izveštaju.....

Ратлог те и толике фиксализације :smeh1: није тешко скапирати...или ипак јесте .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Марек рече

Kao što predsednik govori o avionima, fudbalu, arhitekturi, gondolama, prostornom planiranju i generalno se razume u sve živo. Čist populizam, hiljadugodišnja praksa. Misliš da lekari već nisu rekli ono što je rekao Radojičić, ili ih niko nije slušao? Ako nekog baš zanimaju studije, može vrlo lako da ih izgugla, pritom tražeći medicinske članke, ne novinske. Prosto, ukucaš 'vaccine study' i vidiš šta ti pruži kao informaciju. Tako nešto baš nije moguće da se sakrije.

Шта су лекари рекли?

Који су то чланци меродавни? Како да знам да нису плаћени?

Ова градоначелникова изјава је кап у мору сличних због којих ја имам сумњу. Схваташ ли колико је овде игре престола, политике, бизниса да би наивно веровао да је све за наше добро. Када девојка излази нон стоп са другарима њен дечко треба да буде баш наиван да не посумња да су то све другари, да се изразим метафорично.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...