Božena Написано Јануар 23, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2021 Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 23, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2021 пре 5 часа, Плаво Небо рече Која је то небулоза да се произвођач фајзерове вакцине не сме вакцинисати својом вакцином, па чиме ће се онда заштити? О чему се овде ради? Па није луд "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 23, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2021 Ја сам данас примио кинеску. За три недеље ревакцинација. Ево ме, добро сам. cloudking, Дејан, fsa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јануар 23, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2021 пре 9 часа, Плаво Небо рече Која је то небулоза да се произвођач фајзерове вакцине не сме вакцинисати својом вакцином, па чиме ће се онда заштити? О чему се овде ради? Još jedna dezinformacija... "Алберт Бурла, генерални директор „Фајзера“, одговорио је зашто још није примио вакцину своје компаније. Он је навео како не жели да „улази преко реда“ који су одредиле америчке здравствене власти. Бурла је то рекао у емисији Си-Ен-Ена коју води главни новинар из области здравства др Санџај Гупта. „Још је нисам примио, имамо етички комитет који се бави питањем ко ће примити вакцину“, рекао је Бурла, наводећи да је Центар за контролу болести одредио како ће ићи редослед вакцинације." https://rs.sputniknews.com/svet/202012151124104346-direktor-fajzera-odgovorio-zasto-jos-nije-primio-vakcinu-svoje-kompanije-video/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 25, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2021 On 23.1.2021. at 18:00, Božena рече Ovaj intervju i u tekstualnoj formi: https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4231802/milos-markovic-profesor-imunologije-vakcinacija.html?fbclid=IwAR2b3PnrNDZBfJcsIwW5viLiD2PH6Any1S4_Sf1aYcGfYSu1uITd2ZNLTPI Avocado and fsa је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 25, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2021 Пре сат времена, Paradoksologija рече Ovaj intervju i u tekstualnoj formi: https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4231802/milos-markovic-profesor-imunologije-vakcinacija.html?fbclid=IwAR2b3PnrNDZBfJcsIwW5viLiD2PH6Any1S4_Sf1aYcGfYSu1uITd2ZNLTPI За њега је вакцина цивилизацијска тековина и он не види разлог зашто би и о чему у јавности дебатовао са антиваксерима. -------------------- Ово је јако безобразно и покварено мењање тезе и лепљење етикета људима. Изражавам оправдану сумњу у квалитет вакцина јер су урађене на брзину. Сумњу ми потврђује гомила контрадикторних информација и потеза,учињених од стране држава, кризних штабова итд. Ја нисам против вакцина, све сам што је требало примио као и моје дете али нисам "експеримент за напредак у науци" и нико не може да ми лепи етикету да сам антивкцер зато што немам поверења у компромитоване политичке и медицинске елите које сам стекао њиховим понашањем у овој пандемији. Не кажем, можда се вакцина покаже на крају као добра али за сада ми је то јако сумњиво јер се примењује " орук" метода. Такође слобода избора је цивилизацијска и вечна тековина. Јанко, Жика, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јануар 25, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јануар 25, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2021 Od utorka nema vakcinacije bez zakazanog termina WWW.B92.NET Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 On 25.1.2021. at 15:10, Вилер Текс рече Изражавам оправдану сумњу у квалитет вакцина јер су урађене на брзину. Vakcine nisu uradjene na brzinu. Sto tvoju sumnju cini neopravdanom. KAd bi zagrejao stolicu da malo istrazis temu umesto sto gledas juћub "strucnjake" mogo bi isam da vidis da se rnk vakcine prave vec 30 godina a o ostalima i da ne pricamo. On 25.1.2021. at 15:10, Вилер Текс рече Не кажем, можда се вакцина покаже на крају као добра али за сада ми је то јако сумњиво јер се примењује " орук" метода. Nemora cekas kraj. Vec se pokazala. Zamalo da ti stavim link o dosadasnjem skoru vakcinacije u Izraelu, jer su oni najvise vakcinisali od svih, ali ako te stvarno zanima istrazies sam... Al da se ne lazemo... ne zanima te. On 25.1.2021. at 15:10, Вилер Текс рече Такође слобода избора је цивилизацијска и вечна тековина. Koja u vezi sa ovim vakcinama BUKVALNO nigde nikome i nikada nije dovedena u pitanje. To sto se tolko derete o stvarima koje ne postoje vas ne cini uocljivijiima nego ludjima Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 A evo sta kaze Grcka po pitanju ukdianju slobode izbora uvodjenjem kovid pasosa. Umesto da bude ko sto drugari antivakceri prizeljkuju "ko nema kovid pasos nema da putuje" zapravo ce biti, ko nije vakcinisan, samo ce morati da ima uradjen test kao i do sada sto je bilo... Eto. Tolka kuknjava o ukidanju ljudskih prava i slobode izbora njanjanja i svi ce poginemo od svecki mocnici koji ocedu da nas kontrolisu vakcinama da budemo zamorcici da bi nas ubili pre nego nas cipuju... Ne znam jel kapirate... NI JEDNOM kad ste kukali, ne samo za kovid, nego bilo za sta... NI JEDNOM se nije ispostavilo da ste u pravu. Ali NI JEDNOM... ne znam... i majmun bi u nekom trenutku ukapirao... jbm li ga... U Grčku najverovatnije uz potvrdu o vakcinaciji RS.N1INFO.COM Zajednički Memorandum o razumevanju u oblasti turizma u uslovima pandemije kovid- 19 definisaće uslove ulaska putnika iz Srbije u Grčku, odnosno iz Grčke u Srbiju, u periodu od 1. maja do... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 Kako da odaberete vakcinu protiv kovida-19? | (Vesti - 20. 01. 2021) Subotica.com WWW.SUBOTICA.COM (20.01.2021.) - Od ukupno pet vakcina koje su građanima ponuđene na portalu eUprave za imunizaciju protiv virusa kovid-19, u Subotici su za sada u primeni samo dve, "Fajzer-Biontek" i... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 пре 57 минута, cloudking рече Koja u vezi sa ovim vakcinama BUKVALNO nigde nikome i nikada nije dovedena u pitanje. To sto se tolko derete o stvarima koje ne postoje vas ne cini uocljivijiima nego ludjima Nekad mi se čini da postoje oni koji bi prosto želeli da ih neko primorava da se vakcinišu jer bi se time u glavi rešila neka kognitivna disonanca, dokazala neka teorija zavere, šta već... fsa је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 пре 49 минута, Paradoksologija рече Nekad mi se čini da postoje oni koji bi prosto želeli da ih neko primorava da se vakcinišu jer bi se time u glavi rešila neka kognitivna disonanca, dokazala neka teorija zavere, šta već... Imaš ljudi koji vole primoravanje, strah, paranoje i nije ih malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 пре 16 минута, Дејан рече u glavi rešila neka kognitivna disonanca, Како се ово каже на српском? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 26, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2021 Ово горе је упућено @Paradoksologija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука