Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Управо сада, Рапсоди рече

Jedna stvar je nerazumevanje osnovnih stvari a skroz druga izmisljanje stvari koje ne postoje da bi opravdala neko svoje "cudno" razmisljanje. ;)  ово ти малопре рече ....:D ди се одлучи 

A sta su zapravo funkcionalni i sterilisuci imunitet? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, cloudking рече

Ne vidim ijedan razlog da mi ne pomognes  u tome osim da si prosto podla osoba koja zna nesto o epidemiologiji sto nece da podeli s drugima ili da si lazovcina koja izmislja kao poslednje utociste od ocigldne inteletkualne inferiornosti

Ахаааа, моЖ бит, а не мора да значи. 

Моје право је да  не желим да ти помогнем (сматрам да ниси животно угрожен :D) мало се помучи мукице, можда дођеш до сазнања . Ларви  лептира се не отварају крила на силу. Мора мало муке. :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@cloudking  Волела бих да ипак полетиш, да не останеш до вјека ларва . Али  мораш сам да отвориш крила да се помучиш ( аналогно теми, да дођеш до информације  ) Мислим...жао ми те ...да гуглаш и гуглаш и гуглаш док не изгуглаш...држим ти фиге...успећеш ти то. Паметан си ти момак. :D 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, cloudking рече

I ja znam za te opcije... ali ovi rapsini su mi mnogo cudniji. Zato me zanima o cemu se radi. Pazi, jedan je funkcionalni a drugi je cak sterilisuci! 

Сад не знам, али тако нешто можда за неке лекове може да се веже. Мада, стерилизација знамо шта подразумева.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дејан рече

Сад не знам, али тако нешто можда за неке лекове може да се веже. Мада, стерилизација знамо шта подразумева.

Стерилишући имунитет је кључан код успостављања колективног имунитета . Код стер.имунитета не можеш другога да заразиш . 

Функционални имунитет... ту имунолошки одговор не спречава инфекцију али штити саму особу  од тешког тока болести .  

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Ovo ti je potanko objasnjeno u mom prethodnom postu. Sad ja cekam te famozne "kontraargumente"... 

znaš kako svako ima pravo da napiše traktat o tome "kako je mali perica proveo letovanje" te da se drži tih svojih fix ideja, osporavajući drugima njihovo zakonsko i moralno pravo...

e sad to što ti svoj lavirint smatraš apsolutnom istinom je tvoj problem ali nije lepo upirati prstom u druge i optuživati ih za nešto što ne stoji.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, dragisa рече

znaš kako svako ima pravo da napiše traktat o tome "kako je mali perica proveo letovanje" te da se drži tih svojih fix ideja, osporavajući drugima njihovo zakonsko i moralno pravo...

e sad to što ti svoj lavirint smatraš apsolutnom istinom je tvoj problem ali nije lepo upirati prstom u druge i optuživati ih za nešto što ne stoji.

Sta bi s kontraargumentima?  

Ps. ja nisam antivakver operisan od nauke pa da ovde pisem svoja misljenja u smislu "kako mali perica zamilja medicinu" nego ti prenosim zakljucke do kojih su dosli lekari. Tu se razlikujemo... ti rapsa i kompanija pisete po svom nahodjenju, onako odokativno kako vam se svidja a ja iskljucivo prenosim aktuelna naucna saznanja iz medicine...

Problem nastaje sto vi, posmatrajuci sebe, pretpostavljate da i ja takodje iznosim neka svoja "licna opazanja" koja sam poput vas proglasio za istinita i onda nastupate sa pozicije misljenje protiv misljenja sto je totalna glupost i razlog zbog cega antivakceri ispadaju toliko smesni i neobrazovani u raspravama :) 

Daj te kontraargumente, da vidim protiv cega nastupam :D ne mogu da kazem da nisam pretpostavio da je pretnja "kontraargumentima" bila samo pozorisna predstava ali cu te svakako podsecati da si mi ostao duzan :D:D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Sta bi s kontraargumentima?  

kad prvo odgovoriš na ona dva pitanja a da to nije ispisivanje svoje trip priče o perici na letovanju.

пре 3 минута, cloudking рече

ja iskljucivo prenosim aktuelna naucna saznanja iz medicine...

evo ti prilike druže da bar na ono drugo pitanje ponudiš "isključivo naučna saznanja iz medicine" a ne priču o malom perici

пре 5 минута, cloudking рече

Daj te kontraargumente, da vidim protiv cega nastupam

kao što rekoh dok ne odgovoriš na ona dva pitanja od kontraargumenata mogu samo da ponudim da je to...(pogađaš)... moje pravo :mahmah:

• Свиђа ми се 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

kao što rekoh dok ne odgovoriš na ona dva pitanja od kontraargumenata mogu samo da ponudim da je to...(pogađaš)... moje pravo :mahmah:

Ovo ti je odlicna fora za izbegavanje odgovora koje nemas. Kao satro mi postavis pravno pitanje na koje  ne mogu da ti dam  dogovor jer nisam pravnik a onda se foliras kao "dok mi ne odogovris nista od kontraargumenata". :D

Nemas ti ni argumente ni kontraargumente i to sve vreme pokusavam da pokazem. 

Cisto da rezimiramo. Vakcine su bezbedne, glupi ljudi veruju da nisu jer nemaju kriticku misao i sistem filtriranja informacija pa veruju svakoj budali koju vide na јућубу jer su nauku proglasili "zlu i korumprianu" a neretko i osvojenu od strane reptilijanaca sa sirijusa koji uz partnerstvo sa bilom gejtsom i papom koji nosi cipele od decije koze (provereno! FOTO/VIDEO) rade na paklenom planu unistavanja covecanstva! :D 

Ok ako je ovo gotovo. Mozemo dalje.

Sledeci?

Подели на овим сајтовима

Овде се помиње стерилни (не стерилишући) имунитет

WWW.DW.COM

Farmaceutske firme objavljuju obećavajuće rezultate ispitivanja svojih kandidata za vakcinu protiv kovida 19. Ostaje pitanje: da li imuni sistem...

Подели на овим сајтовима

Ljjudi vakcinisite se, cuvajte druge tako sto cete cuvati sebe... a ove... pa jbg, ima nas svakakvih, mora zivimo s tim... sta da radimo.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Овде се помиње стерилни (не стерилишући) имунитет

WWW.DW.COM

Farmaceutske firme objavljuju obećavajuće rezultate ispitivanja svojih kandidata za vakcinu protiv kovida 19. Ostaje pitanje: da li imuni sistem...

E hvala, uspeo sam vec da pronadjem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...