djordje.pesic Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Ja sam na ovom forumu upoznao zenu. Zao mi je sto se gasi, ali ako drugacije ne moze, sta da se radi. Pozdrav, o. Ivanu i hvala za sav trud koji je do sada ulozio. Дејан, Жика and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Где ћете бре да идете, који крај пута? Шта је проблем , један се брат уморио ! А ми за шта служимо, него да понесемо његов терет и бреме ! Немој да вам пада на памет да затварате ову причу, то је грехота ! Ајте организујте помоћ и начин да се нађемо једни другима, како и доликује, Христа ради. <3 Господ са свима ! <3 PredragVId, Дејан, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Неке ствари не капирам овде, људи се жале на третман, од других корисника па и администрације, ваљда се боје да су криво схваћени или недовољно вољени. Ово је интернет заједница, да поменем очигледно, и ви очекујете да вас нико не нападне, не осуди, па чак и криво? На страну што је ово Хришћанска заједница, замишљате ли заиста мед и млеко, виртуелни Рај? Не знам шта очекујете на Хришћанском сајту, ако је то само "слава Богу слава Богу" без дискусије и тешких речи, па и неизваганих и исхитрених...онда очекујете само мумије без мишљења или мумије које би се слагале само са вашим ставом бар један међу нама се неће тек тако сложити. Наравно да ће неко да ти каже да си глуп, импотентан, усташа, зилот, сендвичар и какав не све бедник. Па? Поново ћу казати: Не читамо довољно Житија светих. Дејан and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Nisam sve iscitala nemam kad, ako ce stvarno da se gase pouke, makar prebacite Sveto pismo negde, steta je stvarno ogormna da se to ugasi. Жика је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 пре 7 минута, Лапис Лазули рече Nisam sve iscitala nemam kad, ako ce stvarno da se gase pouke, makar prebacite Sveto pismo negde, steta je stvarno ogormna da se to ugasi. Наравно да мислим да је немерљива штета... Свестан сам тога. Лапис Лазули and haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 пре 7 минута, Иван Ц. рече Наравно да мислим да је немерљива штета... Свестан сам тога. Moja ponuda i dalje stoji da izvucem sveto pismo, teoloske postove i ostali sto nije forum - u jedan fajl i sacuvamo sve to da moze da podelimo na netu.mogu za dan jedan da napisem programce koje ce to da odradi ali necu bez dozvole. Лапис Лазули, obi-wan, Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 пре 14 минута, haveaniceday рече u jedan fajl i sacuvamo sve to da moze da podelimo na netu Без намере да иронишем али ова твоја добра намера ме подсетила на: Norveška banka čuva semenke retkih biljaka WWW.NATIONALGEOGRAPHIC.RS Kako bi obezbedila sigurnosnu mrežu za sve vrste biljaka, ova genetska banka čuva desetine hiljada zamrznutih semenki. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Поуке можда оду у историју, а.. можда и не оду, али, у сваком случају остављају немерљив допринос којег појединци не знају да цене како треба. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 On 22.6.2020. at 16:52, Нифада рече Može crtež za početak bi i fotka uplatnice pominula ne moraš da ga mučiš da crta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Нашао сам још једног брата за уплату по 1000 дин. То је за сада 3000 дин месечно. Што је до нас да помогнемо у новцу трудићемо се, за све остало можемо само да се помолимо. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Пре сат времена, Milan Nikolic рече Нашао сам још једног брата за уплату по 1000 дин. То је за сада 3000 дин месечно. Што је до нас да помогнемо у новцу трудићемо се, за све остало можемо само да се помолимо. Pet puta ti je receno da nije problem u novcu i ti i dalje teras.... sakupi lepo tih 3000 dinara, fale ti jos 2 i napravi sa tom bracom novi forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Aman pustite coveka vise na miru. Zna o. Ivan mnogo bolje nego vi koliko je truda ulozio u sve ovo. Ako je vec resio da podeli sa vama to da ne moze vise, probajte da pokazete makar malo razumevanja. Valjda bi trebalo da vas vise pogadja to kako je njemu nego jedan sajt, pa nek je od zlata. Kome se cita Sveto Pismo nek ga cita sa papira. Kome se upoznaje, nek stisne petlju i nek se upoznaje uzivo. Ni ovo do sada niko od nas nije zasluzio - stvarno je bezobrazluk traziti jos. Драшко, АлександраВ, Danijela and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 @nishizawa Много ми је драго што те опет видим... Ти си неко који је на мене много утицао, на овај или онај начин... Хвала ти на лепим речима разумевања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 пре 12 минута, nishizawa рече Aman pustite coveka vise na miru. Zna o. Ivan mnogo bolje nego vi koliko je truda ulozio u sve ovo. Ako je vec resio da podeli sa vama to da ne moze vise, probajte da pokazete makar malo razumevanja. Valjda bi trebalo da vas vise pogadja to kako je njemu nego jedan sajt, pa nek je od zlata. Kome se cita Sveto Pismo nek ga cita sa papira. Kome se upoznaje, nek stisne petlju i nek se upoznaje uzivo. Ni ovo do sada niko od nas nije zasluzio - stvarno je bezobrazluk traziti jos. Kakav fles... Znaci, za ovo si mog`o da dodjes da kazes nesto "pametno", a ovako te nema nigde godinama, a? Gadno da se silazi sa te teoloske visine, osim kad ima da se pljucne po drugima, to ti verujem. Milica Bajic, Лапис Лазули, haveaniceday and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 пре 10 часа, nishizawa рече Aman pustite coveka vise na miru. Zna o. Ivan mnogo bolje nego vi koliko je truda ulozio u sve ovo. Ako je vec resio da podeli sa vama to da ne moze vise, probajte da pokazete makar malo razumevanja. Valjda bi trebalo da vas vise pogadja to kako je njemu nego jedan sajt, pa nek je od zlata. Kome se cita Sveto Pismo nek ga cita sa papira. Kome se upoznaje, nek stisne petlju i nek se upoznaje uzivo. Ni ovo do sada niko od nas nije zasluzio - stvarno je bezobrazluk traziti jos. Brate,100 godina, si živ haveaniceday and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука