Jump to content

haveaniceday

Члан
 • Број садржаја

  4679
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  25

Последњи трофеј

haveaniceday је имао/ла садржај са највише реакција!

Contact Methods

 • Facebook
  Nema
 • Twitter
  nema
 • Instagram
  nema
 • Crkva.net
  nema

Скорашњи посетиоци профила

1382 посетилаца

haveaniceday's Achievements

Не мисли да оде

Не мисли да оде (8/9)

1.8k

Форумска репутација

 1. Богу хвала крај короне као неке иоле опасне ствари
 2. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  Мени ништа од тога није проблем, ни што су Југословени ни што су наступали на митинзима. Проблем ми је што и дан данас, после 20 година, живе у 1990 и просипања пљувања по национализму а у исто време су им пуна уста Ђинђића који је све време био националиста. Једноставно су неискрени, лицемерни и не може им се веровати. Ништа друго ми не смета, ја сам свестан да један број људи мора да има аверзију према национализму, али онда не причај да ти је стало до порекла и слично већ види како можеш да сарађујеш са националистима. Они гледају како да нас мењају..
 3. Јао боже овај лик докон под старе дане само тражи нешто да глуми спасиоца и хероја да га друштво прихвати. Друже ти си бизнисмен, радио си бизнис, иди уживај у милионима које си зарадио, немој да лапрдаш по интернету.....
 4. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  @Вилер Текс A da se prisetimo pre 20 godina i dalje tacna..
 5. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  О томе и причам, констатно једна те иста трабуњања. Марчело исту песму избаци сваких пар година. Пре тога је имао оно пегла, где лапрда о неком хулигану који млати хомосексуалце, сада опет пуцају по десници и кроз ову песму. Грађанској опозицији највише смета српска десница. Више и од вучића и од свих и они српску десницу криве за све. "ко се стиди порекла гино и мој деда" АХАХХАХАХ А после пар стихова "рођен ко југословен" хахахахахахаха најсмешнија ми је сигурност којом они верују ПА КАДА БИ СЕ СВИ СЛОЖИЛИ СА НАМА И СВИ РАУЗМИШЉАЛИ КАО МИ СРБИЈА БИ БИЛА МНОГО БОЉА Боже који комунњарски менталитет.... Ј Е З И В О И онда на крају ђуричко "национализам је параноја" А у песми "не стидим се порекла" хахахах
 6. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  Јесте ради баш оно што многи желе, чак и они који га овде критикују. Сети се само колико смо ја и клудкинг лапрдали о ЕУ, злочинцима, косову... Ми смо само причали оно што данас многи мисле. ја сам моје мишљење променио, али многи опозиционари националистички орјентисани знају да велики део опозиције није променио. Нпр, неко ко гласа за двери прочита 10 постова од клаудкинга и не пада му напамет да гласа за исту опцију као и он. То ти је математика српске културе која резултује Вучићем на власти.
 7. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  Ја стварно не знам, Вучић ради све што су Срби тражили... Ево сада је затварао Србију баш како су алармисти корона вируса тражили, сада сносимо економске последице тог затварања.. њима опет не ваља..... веле не ваља им инфлација.. па шта хоћете, да се затварају људима послови, да не могу да раде и привређују а да паре падају са неба?????? Можда да су они мало унапред размишљали... и да нису ширили овакве мимове, можда би било мало боље. Буквално ако погледаш политичке коменатаре Срба, то је све оно што су тражили и желели.
 8. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  инфлација не разликује струју и уље
 9. haveaniceday

  Nece biti poskupljenja struje

  Док се ми расправљамо о "правим људима на челима епса", да ли је електро инжењер или роштиљџија, паметније државе раде ово: https://www.swp-berlin.org/publications/products/projekt_papiere/Electricity_paper_KS_IIformatiert.pdf Germany's privatization of state assets: Winners and losers WWW.DW.COM India is in the process of privatizing large state-owned companies and many people are wondering what advantages...
 10. не слажемо се, оно штоп разликује боту и ав је ситуација у којој су преузели. Бота је преузео много мање централизовану власт коју је полако правио све више централизованом. Вучко је преузео тамо где је бота стао и само наставио исти моментум. Моја теорија је да би сада били у истој ситуацији. Вучко ће исто да сиђе када узгуби, само што ће тешко да изгуби јер је опозиција баш слаба, и врло вероватно контролисана.
 11. Ја користим термин опозција поприлично широко јер је тешко објаснити ко је ко данас у опозицији. Део опозиције је прогласио протест због два одређена услова. Оба услова власт је испунила. ДАкле показали су неку руку за сарадњу. Шта ради један део опозиције? па нормално креће да напада ове који хоће да престану са блокадом јер је власт пружила руку и испунила услове... читати коментаре испод твита ако вас занима каква је култура у Србаља данас. Како рече @Bilbija србија има власт тачно онакву какву заслужује. људи на улици, људи на улици, улица улица протести... само то знају. А када треба да се гласа и да се бори за странку и за неку политичку опцију, тада их нема нигде. Гласни су само када треба да се дерња, блокирају путеви и остале глупости.
 12. ма није то сташно, знаш како мени то мени неки овде објашњавају, тадић ти је као дилер траве знаш, он мало продаје ту, а ови сада .. е они су тешка мафија као пабло ескобар. Е ето тако они доживљавају све то. Ваљда треба н1 да им листа 101 аферу Бориса Тадића да би се присетили детаље о том човеку.
×
×
 • Креирај ново...