Jump to content

djordje.pesic

Члан
  • Број садржаја

    293
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by djordje.pesic

  1. Jel ima neko proverenije informacije sta se desilo sa dronovima u Raskoj oblasti kod nasih kasarni? Novine svasta pisu, i nemam bas poverenja u njih.
  2. Voleo bih misljenja na ovaj clanak. Sajt jeste nereprezentativan, ali mi tekst deluje interesantno. "SAD su pokazale zube..." Nije li vreme da ih Moskva i Peking prorede? | Borba Info WWW.BORBA.INFO Prethodni dan obeležilo je niz događaja, koje naši prekookeanski "zakleti prijatelji" avaj, s razlogom mogu da zapišu,
  3. djordje.pesic

    Рио Тинто

    A ko ce da odredjuje opravdanost putovanja? Neki zadrigli cinovnih u partiji? Kome se zivi tako, nek zapali u severnu koreju, a nas neka ostave da zivimo normalno.
  4. NIsi odgovorio na pitanje. Da li nameravas da ispravis gresku svojih roditelja?
  5. Ako su tvoji roditelji pogresili, onda treba da ispravis gresku, zar ne?
  6. Nije dovoljno sto nase postojece termocentrale truju vise nego sve postojece evropske, nego bi jos nove da prave. Lozi se najgori ugalj u istoriji i truje se vazduh bez ikakve zastite. Uskoro cemo placati kazne okolnim zemljama zbog zagadjivanja njihove teritorije. A ako smene Zoranu, nece biti stete nevezano za ugalj i termocentrale.
  7. Pitam se po cijem nalogu se sad preti policijskim casovima i zatvaranjem, zimus je bilo 3x vise zarazenih i niko nije pominjao lockdown.
  8. djordje.pesic

    Слике форумаша

    Eno ti u Francuskoj svi nose maske pa im rastao broj zarazenih i umrlih
  9. Od star trekova, jedino sam gledao komplet seriju Star Trek Voyager, i dopala mi se. Imam je sacuvanu na disku.
  10. Ne vidim problem u postojanju drugih nastanjivih planeta. Ne znam bas koja je verovatnoca da bi vladali bas isti uslovi kao na zemlji. Cak i da postoje, sa trenutnim tehnoloskim razvojem celog covecanstva, ne moze se ni misliti o nekom naseljavanju. Za pocetak, predaleko. A svet ovakav kakav je razjedinjen, pre bi zaratili oko toga ko ce da se odseli na "bolju planetu" nego sto bi se ujedinili u naporima da se eventualno kolonizuje neka planeta.
  11. djordje.pesic

    Samsung : Apple - 1:0

    Da ne otvaram novu temu, dugo vec koristim android (trenutno huawei p10 lite) i poceo sam sa da razmisljam o iphone uredjaju (najverovatnije 11tica). Da li se po vama isplati odnos ulozenog/dobijenog, posto cena nije mala?
  12. djordje.pesic

    Napredna zona sumraka

    E bas videh ovo juce. Jel ovo svarno znaci da ce sad da jure svakog ko zaradi neku sitnu kintu preko neta? Ne racunam ljude kojima je rad preko neta primarni izvor prihoda i koji i treba da na neki nacin legalizuju svoj posao.
  13. Ovo napravise ko da vozis avion, a ne automobil Kako ide ta elektricna honda?
  14. Dobra je ideja iskombinovati rusku i americku vojnu tehnologiju, uzeti dobro od svega, ali smo malo svorc da se tako snabdemo
  15. Njemu je lepa, cim ju je ozenio
  16. Bio je ovde Nesa koji je isto pisao. Mozda su isti likovi
  17. Aj ti ovde okaci svoju sliku pa da proverimo jesi li ruzan ko sto pricas
  18. Alternativa ovog silovanja mozga je da se oskar pocinje kulirati. Moze se ziveti i bez njega, a da film bude kvalitetan. Ako im padne broj nominacija, izgubice im se smisao nagrade, ili ja to samo tako vidim.
  19. Svako veliko carstvo/imperija/drzava je propalo nakon sto je moral porsnuo ispod neke granice. Bez izuzetka. Tako ce i Amerika propasti u nekom momentu, ako se nesto ne promeni.
  20. Penzioni fond je pukao odavno cim se penzije isplacuju iz budzeta i vrhovni vladar odlucuje kad mu se cefne kad ce penzije biti smanjene a kad povecane.
×
×
  • Креирај ново...