Milan Nikolic Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Iako nisam dugo clan foruma pratim ga par godina pa bih izneo svoje misljenje. Mislim da ako se forum ne ugasi trebao bi mu 'hard reset'. Vesti koje se objavljuju se skroz nepotrebne, jer su uglavnom preuzete sa zvanicnog sajta SPC ili eparhija. Uvek sam ih tamo i citao a ne ovde. Dalje, mislim da bi forum trebalo pojednostaviti, sve nesto sljasti, bljesti, tema ova, tema ona sto je skroz nepotrebno, ne znam da li to uopste neko koristi? Nije ovo IT forum vec pravoslavni, jedna najobicnija tema bi bila savim zadovoljavajuca. Nazalost mislim da moderatori ne radi dobro svoj posao i da su ostrasceni (bar neki). Secam se da je neki lik koji se predstvljao kao svestenik divljao po forumu (nadam se da nije stvarno svestenik) i to je bilo ok, nikom nije smetalo a bilo je mucno otvoriti forum. On je kao jurodiv pa moze da radi sta hoce. Dok se drugi clanovi opominju za svaku sitnicu. Vecina tema nema veze sa pravoslavnim forumom, razbribirga, ova lepota, ona lepota, ove slike, one slike, mislim to moze citati bilo gde. Kaze se da je sajt deo Mislionarskog odeljenja SPC? Ako je tako, lepo u zaglavlju staviti da je sajt sa blagoslovom SPC (deo tog odeljenja) priloziti sekeniranu odluku koja to potvrdjuje pa bi sam forum dobio na tezini i ljudi pa vise pazili sta pisu. A tek o politickim aktivistima... imo bi ja sto god kasti... ali necu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 2 часа, Aandrej рече Iako nisam dugo clan foruma pratim ga par godina pa bih izneo svoje misljenje. Mislim da ako se forum ne ugasi trebao bi mu 'hard reset'. Vesti koje se objavljuju se skroz nepotrebne, jer su uglavnom preuzete sa zvanicnog sajta SPC ili eparhija. Uvek sam ih tamo i citao a ne ovde. Dalje, mislim da bi forum trebalo pojednostaviti, sve nesto sljasti, bljesti, tema ova, tema ona sto je skroz nepotrebno, ne znam da li to uopste neko koristi? Nije ovo IT forum vec pravoslavni, jedna najobicnija tema bi bila savim zadovoljavajuca. Nazalost mislim da moderatori ne radi dobro svoj posao i da su ostrasceni (bar neki). Secam se da je neki lik koji se predstvljao kao svestenik divljao po forumu (nadam se da nije stvarno svestenik) i to je bilo ok, nikom nije smetalo a bilo je mucno otvoriti forum. On je kao jurodiv pa moze da radi sta hoce. Dok se drugi clanovi opominju za svaku sitnicu. Vecina tema nema veze sa pravoslavnim forumom, razbribirga, ova lepota, ona lepota, ove slike, one slike, mislim to moze citati bilo gde. Kaze se da je sajt deo Mislionarskog odeljenja SPC? Ako je tako, lepo u zaglavlju staviti da je sajt sa blagoslovom SPC (deo tog odeljenja) priloziti sekeniranu odluku koja to potvrdjuje pa bi sam forum dobio na tezini i ljudi pa vise pazili sta pisu. A tek o politickim aktivistima... imo bi ja sto god kasti... ali necu. Nisi jedini koji je " najbolji selektor fudbalske reprezentacije" i zna kako treba. Svi su tu kad se treba praviti pametan, a kad treba zasukati rukave uvek sve spadne na dva , eventualno tri imena. Verovatno je to jedan od dominantnih razloga zašto ljudi izgore i dignu ruke od svega. -Владимир-, haveaniceday and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 9 часа, obi-wan рече I lepo sam vam svima rek`o jos odavno man`te se politike, to ce da vas sve upropasti. Ali neeeeee, `oce oni da budu odrasli... e pa eto vam ga sad. @drvce - kolega iz astronomsko-igracko-oftopicnog esnafa, izvolite se ukljuciti i dati podrsku nasem pisanju ovde; hvala. ... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Хаха хихи Мех... Дејан је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Имамо довољно историје. Не гасите форум. Жика and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Први хришћани су делили све, а нама да буде тешко да заједнички финансирамо Поуке. Почели су да се јављају људи на приватне поруке, тако да за сада имамо обезбеђено 2000 дин месечно. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Svi smo na FB, to je to... Ipak, potreban je jedan pravi crkveni forum zajedno sa internet reprezentacijom, i jedan siguran budžet. Internet je danas navažniji medijum, daleko više od radija i televizije, i ovde Crkva ne bi trebala da odustaje. Дејан, PredragVId and TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 2 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Možda će o. Ivan ipak da se predomisli. Jer šarlatana je mnogih na FB & Co. A ni FB nije siguran, još više ako znamo da je centrala FB za jug-istok Evrope u Zagrebu. Malo politika, kriza, ovo ono, i svi okusimo blok. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Нађох отворену тему од једног мистичара, штета што се брзо заморио а стварно се лепо писало Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јун 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 On 20.6.2020. at 17:23, Иван Недић рече Гашење овог форума је као коронавирус. Неки су у потпуној паници, неки се труде да се понашају разумно, а неки уопште не верују у његово постојање. И наравно, никада нећемо заиста сазнати да ли је део природног процеса или вештачки створено. Не зна се ни окле, ни докле Због оваквих порука сајт би требало да постоји, што је за сада немогућа мисија. Одувек сам волео смисао за хумор наших форумаша Иначе, брат Иван је отпевао једну песмицу, ако се слаже, објавио бих је тиче се нашег сајта Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 пре 9 минута, Иван Ц. рече Због оваквих порука сајт би требало да постоји, што је за сада немогућа мисија. Нарашће коров. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Poljska je inače kod nas u Češkoj poznata po strašno jeftinom mobilnom internetu pa sam pogledao šta tamo imaju za hosting, npr. ovaj najveći tarif za firme i webdevelopere 300 GB cyber FLY je samo za 135 evra godišnje(11,25 evra mjesečno) a prvu godinu je akčni cijena 45 evra godišnje (3,75 evra mjesečno). Ako se odlučite za ovako nešto moglo bismo vam pomoći Dominika i ja (kao pomoćni prevoditelj kad Dominika nije tu) sa prevodjenjem papirologije, dokumentacije, korespondencije itd.sa poljskog na srpski i obratno ako nešto bude potrebno ali mislim da se s njima možete dogovoriti bez problema i engleski. Cijene su im zanimljive a tamo je perspektiva nekog razvoja za istu cijenu od 60 (koliko je sada veličina 61GB/12GB baza podataka) do 300 GB. Ne morate se bojati da sa par GB već prekoračite tarif. Tamo kod cyberfolks.pl je veličina prostora do 300 GB max. , mjesečni prenos/transfer/protok bez limita, email bez limita (neograničeni broj emailovih konta/naloga), veličina databaza - bez limita, 99, 90% dostupnost, BackUp Pro (28 dana dana umazad (Чувамо 4 дневне и 4 недељне копије. То значи да је резервна копија доступна до 28 дана уназад. Ово је веома корисно у случају инфекције на месту.). Hosting www - cyber_Folks CYBERFOLKS.PL Wybierz hosting cyber_Folks i przekonaj się, że to dobra decyzja! Lepsza szybkość stron i stałe wsparcie specjalistów. Nie... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Када је жива реч у питању, тешко је да у њој не буде и критике, конструктивне или неконструктивне, добронамерне или злонамерне. Чини ми се да је она лошија почека да прави превагу. Сва она искушења која су задесила Цркву неминовно су се прелила и на форум. Било је много тема тешких за читање, много вреле крви, а могу само да замислим како је било онима који су активније учествовало тамо, а тек администрацији да све то распетљава. За све то треба много снаге и воље, а опет администрација мора да трпи критику, некад можда с разлогом, некад апсолутно без разлога. Лично бих волео, ако не може ништа више од тога, да се овај форум "конзервира" да теме остану доступне, да се прекине са писањем форумаша, док се не види шта даље, а за то време макар да се објављују вести. На тај начин би администрација била ослобођена највећих брига око нас форумаша, док се не види шта даље. И да се више људи укључи у редовно плаћање одржавања сајта. Сви се сећамо оног великог пуцања форума од пре пар година, а колико ми се чини они апели око скупљања новца нису дали много ефекта. Наравно, ово су све само моје жеље. Жао би ми било да овако нешто вредно само одједном нестане. Жика, Agaton Vuzman, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 пре 1 сат, Zayron рече Poljska je inače kod nas u Češkoj poznata po strašno jeftinom mobilnom internetu pa sam pogledao šta tamo imaju za hosting, npr. ovaj najveći tarif za firme i webdevelopere 300 GB cyber FLY je samo za 135 evra godišnje(11,25 evra mjesečno) a prvu godinu je akčni cijena 45 evra godišnje (3,75 evra mjesečno). Ako se odlučite za ovako nešto moglo bismo vam pomoći Dominika i ja (kao pomoćni prevoditelj kad Dominika nije tu) sa prevodjenjem papirologije, dokumentacije, korespondencije itd.sa poljskog na srpski i obratno ako nešto bude potrebno ali mislim da se s njima možete dogovoriti bez problema i engleski. Cijene su im zanimljive a tamo je perspektiva nekog razvoja za istu cijenu od 60 (koliko je sada veličina 61GB/12GB baza podataka) do 300 GB. Ne morate se bojati da sa par GB već prekoračite tarif. Tamo kod cyberfolks.pl je veličina prostora do 300 GB max. , mjesečni prenos/transfer/protok bez limita, email bez limita (neograničeni broj emailovih konta/naloga), veličina databaza - bez limita, 99, 90% dostupnost, BackUp Pro (28 dana) Чувамо 4 дневне и 4 недељне копије. То значи да је резервна копија доступна до 28 дана уназад. Ово је веома корисно у случају инфекције на месту.). Hosting www - cyber_Folks CYBERFOLKS.PL Wybierz hosting cyber_Folks i przekonaj się, że to dobra decyzja! Lepsza szybkość stron i stałe wsparcie specjalistów. Nie... RECENZIJE, REFERENCE I ČLANAK: cyberfolks Review 2020. cyberfolks.pl good host in Poland? WWW.WHTOP.COM cyberfolks web hosting 2020: 0 customer reviews, 0 testimonials, 21 products, 0 promotions, 4 social accounts, 13403 domains... Który hosting wybrać w 2020 roku? Porównanie ofert hostingowych - Pozostałe ITPORADY.PL **Polska idzie z duchem czasu, coraz więcej osób i gospodarstw domowych posiada dostęp do Internetu. Najbardziej to widać... Ovdje je pod starim nazivom LINUXPL Ranking Hostingów Wordpress [Aktualizacja Czerwiec 2020] ⭐️ SUBVERSE.PL Który hosting oferuję najlepszą wydajność? Sprawdź najnowsze testy wydajnościowe dla serwerów Litespeed, dedykowanych... Cyber_Folks – nowa marka na rynku webhostingowym WWW.SIGNS.PL Linuxpl.com, marka należąca do grupy webhostingowej H88, zmieniła nazwę na cyber_Folks. Rebranding służy... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука