obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 2 часа, C.A._R.I.A. рече Oливер Суботић је против Фејсбука и форума. Ne igra ni igrice. To mu je NAROCITO velik` minus. cant_feel, Иван Ц. and Avocado је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Све је чисто осим оног ко је нечист. Јеванђеље је чисто, па опет има безброј секти заснованих управо на Јеванђељу. Тако је интернет корисна ствар коју ће неко злоупотребити. Не треба се предати него се борити до краја. Жика је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 18 минута, obi-wan рече Ne igra ni igrice. To mu je NAROCITO velik` minus. To je већ приватна ствар, фејсбук и остале НЕдруштвене мреже су нека ствар социјалне интеракције. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Inace, ja sam skoro ubedjen da je ovo sve dobrim delom maslo @Juanito i @Ромејац, jeri su uvideli kako im se munjevito priblizavam, pa mogu da ugrozim njihove monopolisticke pozicije na vecnoj ATP listi. A sve to o`zgo diriguje @JESSY, koja je sivoroza emineMcija foruma, kleopatra iz senke. @Милан Ракић vec je nestao netragom podmicen nekim masnim iznosom, a @Grizzly Adams je odbio takove potvore i o`šo* u `ajduke. Ostali su posustali u neravnopravnoj borbi protivu tamne forumske elite, samo JA jos stojim postojano kano klisurina. Boricu se bez-postedno do zadnjeg minuta isteka hostinga! ... ... * ovo jedinstveno "š" donose vam vasi sponzori - "pijte mineralnu vodu Kndzaz Miloš Снежана, Tumaralo., gavrosaurus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Управо сада, C.A._R.I.A. рече To je већ приватна ствар, фејсбук и остале НЕдруштвене мреже су нека ствар социјалне интеракције. To je privatna stvar, a ovo je bila zafrkancija. Gledajte nas sutra popodne u reprizi na vasem omiljenom kanalu. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 @C.A._R.I.A. Nego i drustvene mreze su opet priva`na stvar - koj` ce mene da me natera da se bavim tamo ako necu? Nema te vojske, ni lepe zene. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 I lepo sam vam svima rek`o jos odavno man`te se politike, to ce da vas sve upropasti. Ali neeeeee, `oce oni da budu odrasli... e pa eto vam ga sad. @drvce - kolega iz astronomsko-igracko-oftopicnog esnafa, izvolite se ukljuciti i dati podrsku nasem pisanju ovde; hvala. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 8 минута, obi-wan рече Inace, ja sam skoro ubedjen da je ovo sve dobrim delom maslo @Juanito i @Ромејац, jeri su uvideli kako im se munjevito priblizavam, pa mogu da ugrozim njihove monopolisticke pozicije na vecnoj ATP listi. A sve to o`zgo diriguje @JESSY, koja je sivoroza emineMcija foruma, kleopatra iz senke. @Милан Ракић vec je nestao netragom podmicen nekim masnim iznosom, a @Grizzly Adams je odbio takove potvore i o`šo* u `ajduke. Ostali su posustali u neravnopravnoj borbi protivu tamne forumske elite, samo JA jos stojim postojano kano klisurina. Boricu se beZpostedno do zadnjeg minuta isteka hostinga! ... ... * ovo jedinstveno "š" donose vam vasi sponzori - "pijte mineralnu vodu Kndzaz Miloš došla je na kratko i ušla u istoriju - Crknite luzeri obi-wan and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Управо сада, Снежана рече došla je na kratko i ušla u istoriju - Crknite luzeri Moja desna ruka - poraslo cedo i sad ide u rat! Снежана and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 10 минута, obi-wan рече ni lepe zene Нећемо да претерујемо. obi-wan and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 1 минут, obi-wan рече Moja desna ruka - poraslo cedo i sad ide u rat! kad ja porastem i postanem VD Boga (ili administrator pouka, što mu dođe na isto ) ti ćeš biti moje desno krilo obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Управо сада, Juanito рече Нећемо да претерујемо. Imas pravo! Ja ne znam kako mi se to omaklo... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 A da nisu razlog teška iskušenja? Sigurno da ih ima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Гашење овог форума је као коронавирус. Неки су у потпуној паници, неки се труде да се понашају разумно, а неки уопште не верују у његово постојање. И наравно, никада нећемо заиста сазнати да ли је део природног процеса или вештачки створено. Не зна се ни окле, ни докле gavrosaurus, Жика, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 2 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука