Jump to content

Aandrej

Члан
  • Број садржаја

    184
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aandrej's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

190

Форумска репутација

  1. SAZNAJEMO Vučić spreman da u ponedeljak predloži uvođenje nekih od najstrožih mera ako se ne smanji broj obolelih od korone WWW.BLIC.RS Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mere na... Koje iznenađenje?
  2. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    Da ne stavljaju zelenu salatu iz Jovanjice u te (posne) sendviče? To bi objasnio dosta toga
  3. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    U Budimpesti postoji poznata Váci ulica i trg? Slucajnost ili NE?
  4. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    Ti si ozbiljan? Ako jesi ne znam kako se strucno naziva to stanje
  5. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    Nemoj tako, imali su ozbiljnu predizbornu kampanju Vacić divani mađarski: Sprdnja tviteraša s Mišinom desnicom - NOVA portal NOVA.RS Miša Vacić doprineo je istorijskom uspehu Saveza vojvođanskih Mađara u Vranju koji je na izborima u tom gradu izbio na treće mesto za republičku skupštinu.
  6. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    Uskoro stize sasvim logicko objasnjenje kao je to organizovao zli Djilas da bi bili ponisteni izbori.
  7. Upravo to ce biti. Dok je bila predizborna kampanja korona se nije spominjala. Zamisli cuda 22.06 javljaju kako se situacija pogorsala, sutra zaseda i krizni stab. Prave nas majmunima.
  8. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    Gledam juce slavlje u stabu SNS, trubaci sviraju istu ono pesmu kao kad Sojic slavi pobedu u seriji Bela ladja (ozbiljno). Na TV se vrti farma/zadruga na Pinku. Veliki Respirator nudi novinare da jedu (valjda sendvici)
  9. Iako nisam dugo clan foruma pratim ga par godina pa bih izneo svoje misljenje. Mislim da ako se forum ne ugasi trebao bi mu 'hard reset'. Vesti koje se objavljuju se skroz nepotrebne, jer su uglavnom preuzete sa zvanicnog sajta SPC ili eparhija. Uvek sam ih tamo i citao a ne ovde. Dalje, mislim da bi forum trebalo pojednostaviti, sve nesto sljasti, bljesti, tema ova, tema ona sto je skroz nepotrebno, ne znam da li to uopste neko koristi? Nije ovo IT forum vec pravoslavni, jedna najobicnija tema bi bila savim zadovoljavajuca. Nazalost mislim da moderatori ne radi dobro svoj posao i da su ostrasceni (bar neki). Secam se da je neki lik koji se predstvljao kao svestenik divljao po forumu (nadam se da nije stvarno svestenik) i to je bilo ok, nikom nije smetalo a bilo je mucno otvoriti forum. On je kao jurodiv pa moze da radi sta hoce. Dok se drugi clanovi opominju za svaku sitnicu. Vecina tema nema veze sa pravoslavnim forumom, razbribirga, ova lepota, ona lepota, ove slike, one slike, mislim to moze citati bilo gde. Kaze se da je sajt deo Mislionarskog odeljenja SPC? Ako je tako, lepo u zaglavlju staviti da je sajt sa blagoslovom SPC (deo tog odeljenja) priloziti sekeniranu odluku koja to potvrdjuje pa bi sam forum dobio na tezini i ljudi pa vise pazili sta pisu. A tek o politickim aktivistima... imo bi ja sto god kasti... ali necu.
  10. Aandrej

    Избори 2020 (21. Јун)

    „Unseren Kindern – die Zukunft durch Adolf Hitler“ - „Naša deca – budućnost kroz (preko; uz pomoć) Hitlera“! Svaka sličnost je slučajna
×
×
  • Креирај ново...