Jump to content

Митрополит Амфилохије: И Србија је моја кућа, не води се прљава кампања против мене, а добра и складна комуникација Вучића и патријарха Иринеја је на добро Србије!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Реалност одређује више чинилаца уз дужно поштовање + Архиепископа, МПЦ, Савјета, чекамо да се пројави Црквена пуноћа у виду Синода и Патријарха, тако да пепео чека, јер Амфилохијева није задња.

Ali, sta, pa naravno da nije zadnja, ali valjda ako kaze da nema nikakvog raskola ni sada ni ubuduce, valjda je to stanoviste i Sinoda i Patrijarha, valjda je onda jedinstvo potvrdjeno, kao sto i sada jeste.

Evo, posto mi Milance preporucio da malo odmorim, moj savet je, mislim da je polako vreme da se i ti malo odmoris .... i da se onda zajedno malo izrelaksiramo.... :pecanje:  :suncanje:

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Ćiriličar рече

Могао је митрополит и чешће да напомиње Монтенегринима да су Срби...али ајде....опет он зна тај сој и несој доле...

Фала му што је мало проговорио...очигледно је да је интеервју, одговори, циљани да умири народ...овај пут не да умири Моненегрине, него Србе у ЦГ ии ван (међу њима и "Србијанце"... што 'но кажу...хмм...кммм).

Нисам никада сумњао у његово Српство, само мало ли је што конвертити црногорче све....онда је ред да српски митрополит чешће подсећа шта је и како је. Нема помоћи од тога да им подилази... бисери се крмадима не бацају...

Имам једну пријатељицу, црквена жена, која је родом из ЦГ. Кад сам је једном приликом питао нешто у вези са неком изјавом митрополита Амфилохија она ми каже: 'тежак је то народ, треба знати са њима, они само такав језик разумију'. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...