Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 22.1.2020. at 13:00, Milan Nikolic рече

"Није ово српско легло но јуначки Монтенегро": Црногорски националисти се окупили на Цетињу да протестују против литије верника СПЦ

В.К. | 22. јануар 2020

Најављене литије којим верници широм Црне Горе данима исказују свој однос према Закону о слободи вероисповести неће бити сутра на Цетињу из безбедносних разлога. Упркос томе црногорски националисти омотани црногорским заставама сабрали су се на Цетињу где су певали "Није ово српско легло већ јуначки Монтенегро", уз подигнута два прста.

Као одговор на најављену литију црногорском престоницом националисти су поручили да „вуку у јагњећој кожи“ не дају да се шетњом по престоници пере за свакоји крвавих и грешних 30 година „диљем њиховом кривицом уморене Југославије током којих је овај град био што је морао бити и што му је традиција и историја налагала да буде и јесте.“

https://www.novosti.rs/вести/планета.480.html:842967-Није-ово-српско-легло-но-јуначки-Монтенегро-Црногорски-националисти-се-окупили-на-Цетињу-да-протестују-против-литије-верника-СПЦ-ФОТО-ВИДЕО

A.L. 22. јануар 2020. 16:47 #6497533

Uspeo Milo da vas organizuje posle mesec dana, sve junak do junaka siptarija, ustasija i par konvertita sa krizom identiteta. Placeni ste bili i za referendum kao i sada. Sledeci put da im vidimo lica, da znamo imena, familiju, pa rampa na granici sa Srbijom i RS.

E oni su upravo iz filmova Živka Nikolića dalje od Cetinja nisu ni otišli.
Чикириз 22. јануар 2020. 17:34 #6497602

Goran CT@ Na Cetinju živi 95%ateista i duhovnih travestita koji su univerzalna ljudska masa i mogu da budu sve što je u datom trenutku konjukturno) Po rečima samog Mitropolita do skoro su svi držali Titove slike u svojim kućama a sad su ih zamenili Milovim. Idolopoklonici ste vi Gorane i fašisti! Šta vam smeta da drugi ljudi mirno protestuju i javno iznose svoje stavove!? Jel hrišćanski da im zabranjujete litiju i da ste tako nadmeni zbog svoje brojnosti??

Ni vi niste Crnogorci, no kukavni Milogorci.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

STANJESTVARI.COM

Руска и Српска Православна Црква морају хитно спасавати...

Подели на овим сајтовима

WWW.VIJESTI.ME

Navodno, Goranović je na društvenoj mreži napisao "ne prdnjavi prdnjavo ljudska..."

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Vladan :::. рече

А вас двојица сте очигледно агенти неке мега-моћне васељенске службе када поуздано знате да су баш сви укапирали то што сте се ви утриповали

Ја сам обични Голуб писмоноша, али понекад носим важна писма... (са провидним ковертама :) ) 

Мислим, што се тиче попа Ђуре из Рима, поуздано знам да човек лупета све у 16..    ја не мислим да он ради за Ломија, већ мислим да је он несвесно постао Ломијев ,,корисни идиот''.

Штета за његове уметничке и теолошке дарове, али се разуме у политику ко Марко Краљевић у стони тенис... иначе, ткз. АВа римски је ко онај хоџа из чаршије штоно понекад начује шта чаршија прича... па се и он упусти у чаршијске приче, а мени је постало у потпуности јасно кад је мени почео да објашњава шта се збива у Канадској Епархији...  кад је спрва тврдио да сам ја поп Милорад, па онад да сам Едо, па онда поп Миле, па онда бекрија ...   најближи је био кад вели бекрија.  Алаха ми!  :) 

Све ове његове чаршијске приче из римске чаршије су скоро, а убрзо ће и у потпуности бити демантоване на терену... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Када говорим као Србин, жеља ми је, када се успостави стабилан мир...

Tako je govorio Mirash nekada

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Наиме, у склопу улоге поглавице НВО ЦПЦ која му је додијељена прије...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Поуке.орг инфо рече
WWW.VIJESTI.ME

Navodno, Goranović je na društvenoj mreži napisao "ne prdnjavi prdnjavo ljudska..."

Који је ово ужас. Ајд што ово може да се гони само приватно, ал што су Фејзбук подвели под појам "јавног места" значи да планирају натоталитарније понашање на тој друштвеној мрежи. 

Ко прати, Срби из ЦГ су се феноменално организовали преко Фејзбука, посебно ове мим странице, и разваљују режим доле. Ово је изгледа почетак њихове намере да тај простор затворе за деловање, пошто им пријављивање тих страница није дало резултате. Ако то ураде, корак су ближе остварењу својих влажних снова - стаљинистички гулаг око једне суверене државе у 21. веку.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ко је бринуо о српским заставама, ено их на сликама из Подгорице, ево је она стара српска из Црне Горе на почетку колоне у Беранама, а има их и на осталим сликама са литија из целе Црне Горе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...