Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 22 минута, Pontifex Emeritus рече

Ма наравно, друже, то су све лажи. Економије СССРа је била врло успешна, јер то бројке говоре. Грађани су живели у беди, али бројке показују значајан раст. Пацијент је мртав, али прорачуни кажу да може да трчи маратон. 

Ne lupaj gluposti, ja nisam nigdje rekao da je bila uspjesna, pomenuo sam da su rasli, GDP. To mozes da provjeris na milion mjesta, to niko ne negira, problemi su bili mnogi drugi, institucionalni, strukturni, socijalni itd, struktura rasta po sektorima itd.

Medjutim ti si ekonomski nepismen, i sa tobom nemam vise sta da pricam. Pozdrav.

Подели на овим сајтовима

Svaki put kada vidim da se pokrvite na ovoj temi, uhvati me neka tuga. 
Odoh sa  braćom i sestrama, u miru da hodam... a vi, mili moji, ne uništavajte Romejcu ovu temu, molim vas :pop:

Подели на овим сајтовима

Litiju iz Gacka crnogorska policija vratila sa granice

• TREBINJELIVE
  • Izvor:SRNA Foto:SRNA
  • 16.02.2020. 18:08

Veliki broj stanovnika i vjernika iz Gacka koji su nakon nedjeljne liturgije u hramu Svete Trojice krenuli na molebni hod u Crnu Goru zaustavljeni su na granici.

Iako su se nadali da će policija Crne Gore imati razumijevanje i dozvoliti im da pređu Crnu Goru, to danas nije bio slučaj, javlja ATV.

Gačani su krenuli do manastira koji je od granice udaljen nešto manje od kilometra. Nakon što ih je kordon policije zaustavio krenuli su nazad

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ronald рече

Tvoj komentar ovde je nonsens kao sto sam znas jer o ekonomiji SSSR ili bilo koje drzave veze nemas. Narocito su tvoje komparacije besmislene.

Ma, troluje te. Nemoguce je da je ozbiljno nastupa kao ekspert za bukvalno svaku temu koja se pokrene na forumu.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ayla рече

ne uništavajte Romejcu ovu temu

Ма виђи врага... :0426_feel::0205_whistling:

(А да ја њега ребнем за макар 10% лајкова због крађе интелектуалне својина?)

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Вукашин рече

kao ekspert za bukvalno svaku temu koja se pokrene na forumu

jedini koji je ekspert na forumu za sve i svja jeste boksit tj....ja,...:i6d1r8:,... svi ostali su blede kopije... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...