Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 24 минута, Лала из Банатa рече

Да би нешто било исцељујуће требало би да задовољава следеће критеријуме :

Гал. 213 (5:22-6:2)

Браћо, плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вјера, 23. Кротост, уздржање. За такве нема закона. 24. А који су Христови, распеше тијело са страстима и жељама. 25. Ако Духом живимо, по Духу и да ходимо. 26. Не будимо сујетни, изазивајући једни друге, завидећи једни другима. 1. Браћо, ако и упадне човјек у какво сагрешење, вн духовни исправљајте таквога духом кротости, чувајући себе да и ти не будеш искушан. 2. Носите бремена један другога, и тако испуните закон Христов.

Брате мани се цитата који су ван контекста онога што сам рекао, ми нисмо савршени и понешто треба и да се претрпи без полемике а посебно када нам се свештеник обраћа.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Nije nikakav slucaj, vec je Djurovic moj brat.

Izem vam forum, ako cete da stavljate sve koji vam nisu po volji na odobravanje i da brisete, ili cenzurisete poruke. Nema tu onda pravoslavnog duha, vec cenzure.

@Иванушка87 

Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вукашин рече

Nije nikakav slucaj, vec je Djurovic moj brat.

Izem vam forum, ako cete da stavljate sve koji vam nisu po volji na odobravanje i da brisete, ili cenzurisete poruke. Nema tu onda pravoslavnog duha, vec cenzure.

@Иванушка87 

Нова (стара) правила ,,куће".. 1324_womens:0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

Ako ce admini da odredjuju sta je "pravoslavni duh" i kakva su "nakaradna misljenja", preventivno se povlacim iz diskusije, da ne bih zaradio ban :D

Brat Mile (ako nije banovan) bi trebalo da bude ponosan na ovaj admin komunizam. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Ako ce admini da odredjuju sta je "pravoslavni duh" i kakva su "nakaradna misljenja", preventivno se povlacim iz diskusije, da ne bih zaradio ban :D

Brat Mile (ako nije banovan) bi trebalo da bude ponosan na ovaj admin komunizam. :D

Ја би основао неку групу, знаш, оног типа, устанеш и кажеш: Добар дан, ја сам тај и тај, и ја сам банован на Поукама :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Ја би основао неку групу, знаш, оног типа, устанеш и кажеш: Добар дан, ја сам тај и тај, и ја сам банован на Поукама :)

Ko ti brani? Ha-ha. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вукашин рече

Их, па када смо такви какви јесмо, теби неодговарајући, шта те па брига за бан.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иванушка87 рече

Их, па када смо такви какви јесмо, теби неодговарајући, шта те па брига за бан.

Joj, ne kontas nista, a ja nemam snage da ti objasnjavam : ) 

Sve OK, laku noc.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Просечан србенда рече

Брате мани се цитата који су ван контекста онога што сам рекао, ми нисмо савршени и понешто треба и да се претрпи без полемике а посебно када нам се свештеник обраћа.

Цитат се односи на вишемесечно писање свештеника, кога помињеш, на овом форуму. Када се неко обраћа људима на такав начин, био он и свештеник, мислим да му треба скренути пажњу да то није уреду. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Иванушка87 рече

Много се овде одомаћило неправославног духа

Само молим те немој да уводиш мерач православног духа и све ће бити у реду.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Zoran Đurović рече

Шта, треба да се фолирам да сам нижих интелектуалних способности од вас?

Јеси, кад већ хоћеш да се мериш. Имаш више образовања у једној области, али интелектуалне способности се пројављују, између осталог, и могућношћу обраде наученог и примене тога у реалнлом свету.

Код тебе се у томе проказује промашај за промашајем и доказао си да ниси релевантан саговорник. Штавише, доказао си и да ти неограничена сујета константно смета у реалном сагледавању ствари. Тако си мислио и да можеш да трујеш и поједине из Цркве својим ненормалним причама, али опет са идејом да си ти цар царева а они будале којима ћеш да руководиш и да их усмераваш. И опет си промашио.

Око ситуације у ЦГ више не вреди ни причати, сад су и извориште и сврха твоје приче јасни апсолутно свима, чак и онима који су веровали у твоје дбре намере. Што се тиче твог исходишта, и то ће да се види.

На вас би гледао као на вашке, као што и ја гледам.

А опет, те вашке те провалиле ко си и шта заступаш, хиљаду пута си бежао од расправе, бесомучно пријављивао саговорнике са којима ниси могао да изађеш на крај, мењао причу како ветар дува, скакао и губио смирење кад год прича крене како је ниси замислио...

Не личи баш на понашање неке духовне или било какве друге величине. Личи на понашање преваранта који је потценио оне са којима прича, али је проваљен.

Није вам користило што сам се спустио и говорио са вама.

Ову већ реченицу проанализирај добро и види шта ти је даље чинити. Овде јеси завршио, али је још много живота пред тобом, греота би било да се претвориш у оно у шта се свако овакав на крају претвори.

И да, овај цео пост није свесност себе, ово је прелест.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Просечан србенда рече

Далеко од тога да је он једини свештеник на форуму. Иначе се тако обраћа и другим свештеницима, теолозима, монасима и епископима. 

Па ти сад види колико се ради о здравом понашању.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...