Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

U Americi gotovo da ne postoji nijedan osuđenik na smrtnu kaznu (ne samo silovatelj) a da nema registrovan neki poremećaj u mozgu.

Takve osobe sistem bukvalno uspavljuje kao besne pse jer ne postoji drugi lek. Kada bi postojala mogućnost sigurnog i efikasnog medicinskog tertmana, ne bi bilo ni poterbe za ubijanjem ili doživotnim zatvaranjem takvih ljudi. Ali do tada....

DEATHPENALTYINFO.ORG

Dorothy Otnow Lewis says, to know that something was terribly wrong with Ricky Ray Rector, who before his execution in Arkansas ordered his last...
WWW.NEWSCIENTIST.COM

Sudden sexual deviance in a 40-year-old man was caused by a brain tumour, his doctors tell a conference

Pogledajte poslednji čalnak.

Da li smo svesni da svaki čovek (svako od nas) može da dobije tumor na mozgu koji će izmeniti njegovo (naše) dotadašnje ponašanje?

A postoji mogućnost da to ponašanje, između ostalih, bude i u obliku - ponašanja pedofila.

Let that sink in.

Što se tiče krivičnog pravosuđa, postoje izvesni pomaci (u UK i Italiji da ja znam) koji uvažavaju ovakve činjenice ali tek je cela ta priča u povoju.

Sve će zavisiti od razvoja neuromedicinske prakse i nerohirurgije.

Do tada držimo status quo.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 10:47, feeble рече

Pa da, ali ovo je akcija koja traje. Ima nesto ljudsko u sebi, neki minimum empatije, koji ce mu nekad (u roku tih par sati koliko sve ovo traje, priprema, izvodjenje) doci da kaze sebi - stani, nije u redu ovo sto radis. A ovako, bioloski sklop mu kaze i to ne moze da ne uradi?

Expand  

Kakve veze ima što traje?

Moždana struktura i neurofiziologija čoveka je (uglavnom i redovno) trajne prirode.

Ne pičam o afektu.

Jel ti je poznato iz fizike sabiranje vektora?

E pa to ti je to (metaforički rečeno).

Karakter i ponašanje čoveka su rezultante različith "sila" koje proizilaze iz različitih delova mozga, hormona itd.

Kada bi ti imao njegov mozak, potpuno isti mozak - uradio bi istu stvar.

Подели на овим сајтовима

Да се надовежем на Тумарала, скоро сам слушао о човеку који је убио неколико људи у убилачком походу (не сећам се детаља, Сем Харис је поменуо тај случај у једној од дебата са Џорданом П.) и који је када су га ухватили рекао да жели да завешта свој мозак ради проучавања јер нема појма зашто је те људе убио. Затим су открили да има тумор у одређеном делу мозга. Тако да би, можемо претпоставити са извесном дозом сигурности, свако од нас исто урадио да на тај начин оболи. 

Велика је тајна људска слобода, тј. да ли она постоји и ако постоји како се манифестује. Доста смо о томе писали, овакви екстремни случајеви нас нажалост терају да промислимо да ли су одређени злочинци способни да се контролишу или нису. И остала тешка питања која важе за све људе, само се јасније уочавају кад се ради о овим типовима личности. 

• Свиђа ми се 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 12:43, Поуке.орг инфо рече

Expand  

Не видим овде тај део образложења на који Игор упућује... У сваком случају, неразумљиво је како суд и теоретски може да не казни максималном казном човека у својим тридесетим годинама који је силовао дете млађе од 14. Овде су ова господа из Врховног суда управо то урадила. Много бих волео да чујем директно од тих људи, за које не сумњам да имају деценијске и успешне каријере у правосуђу, како одрасли мушкарац који силује девојчицу, а притом је повратник, треба да буде осуђен на казну нижу од максимално предвиђене.

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 11:37, Срђан Шијакињић рече

Да се надовежем на Тумарала, скоро сам слушао о човеку који је убио неколико људи у убилачком походу (не сећам се детаља, Сем Харис је поменуо тај случај у једној од дебата са Џорданом П.) и који је када су га ухватили рекао да жели да завешта свој мозак ради проучавања јер нема појма зашто је те људе убио. Затим су открили да има тумор у одређеном делу мозга.

Expand  

Da, to je Charles Whitman.

WWW.DAILYTEXANONLINE.COM

There are now differing opinions about the role of UT Tower shooter Charles Whitman’s malignant brain tumor.

Подели на овим сајтовима

Da poludis 

Ne razumem kako nisu našli već

Pa prošlo je 9 dana!!!!!!!!!

Ala smo popustljivi prema ludacima 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Kažu da je silovatelj ovo sigurno planirao, tako da ima mnogo toga pripremljeno za skrivanje.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

У акцију тражења управо стигло ново појачање: Војска Србије са специјалним тимом се придружује потрази за Моником и Малчанским берберином

Novosti online | 28. децембар 2019. 19:13

Припадници Војске Србије, у сарадњи са штабом Министарства унутрашњих послова, биће ангажовани у потрази за отетом девојчицом

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 18:24, Драшко рече

Da poludis 

Ne razumem kako nisu našli već

Pa prošlo je 9 dana!!!!!!!!!

Ala smo popustljivi prema ludacima 

Expand  

А кад прочитам те они их видели онде, па они тамо их видели тамо, па малопре прочитам како их видели да једу храну на гробљу. Па што га нико не прати и да зове полицију. Гади ми се више и од ових новинарских чланака. Све неки сензационализми. Никако нисам за цензуру, али, када сам исто прочитао наслов једних новина да га снајперисти чекају код тамо неког места и да су му спремили замку.. Е стварно.. И то ђубре само треба да чита где, шта, како и да их све избегава. Ма бре када се ради о тако некаквим кризним ситуацијама треба новинарима забранити да било шта објављују, јер, никада се не зна како која информација може да помогне злочинцу. Ко ће да буде сигуран да он све то не прати преко мобилног и интернета. Бојим се да не буде као вест са Јеленом Марјановић и да се годинама провлачи кроз медије.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 18:35, Milan Nikolic рече

У акцију тражења управо стигло ново појачање: Војска Србије са специјалним тимом се придружује потрази за Моником и Малчанским берберином

Novosti online | 28. децембар 2019. 19:13

Припадници Војске Србије, у сарадњи са штабом Министарства унутрашњих послова, биће ангажовани у потрази за отетом девојчицом

Expand  

Тако, браво, нека само још објаве и где ће га тражити, која места ће обилазити итд, итд.

Подели на овим сајтовима

Jako nezgodna situacija. Данас на телевизији човек из судства говори да ће овакав случај највероватније резултовати доживотним затвором, без обзира каква буде судбина девојчице. Али то није желео директно да каже, па је ипак некако то рекао, јер, логично је, шта ако силоватељ кога сада тражимо слуша ту емисију, може да рачуна да нема шта да изгуби, да нема више ограничења шта да ради са девојчицом. То је изузетно незавидна ситуација за све нас, за цело друштво, које сада треба да реагује.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ej ko da je Srbija Rusija! Moš misliti 9 dana traganja, da je od vaznosti za vlast nasli bi ga za pola sata i to laganim hodom...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 18:32, Milan Nikolic рече

Kažu da je silovatelj ovo sigurno planirao, tako da ima mnogo toga pripremljeno za skrivanje.

Expand  

On je od aprila ove godine, kada se našao ponovo na slobodi, otvoreno pričao o tome da ima opak plan za sledeću žrtvu. 

U prilog tome da je isplanirao ovaj pakao ide i to da su nakon par dana pronašli zemunicu u kojoj su se nalazila ćebad i hrana. Ko zna kakva je skrovišta sve pripremio. Pakao. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...