Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Као кад би ме неко у аутобусу тражио да му покажем диплому Правног факултета инаће нисам правник ако то не урадим.

У аутобусу ти траже карту, не диплому. Ти си овде на верском форуму, зато те питамо. А то НЕЋУ је само доказ да си из секте/јереси. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Јеси, потписао си. Зато је Иван прсао психички.

Ne, cini ti se, jer sam potpisao u smislu onoga sto meni odgovara, po kontekstu stvari.... koliko se secam, vrlo brzo je i ta poslednja tema zatvorena, nismo do kraja razjasnili situaciju.

Nije valjda zbog mene 'prso' Ivan, ..... nisam ja tako veliki faktor. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

У аутобусу ти траже карту, не диплому. Ти си овде на верском форуму, зато те питамо. А то НЕЋУ је само доказ да си из секте/јереси. 

То НЕЋУ  је доказ да си ти потпуно небитан да бих ти одговарао на таква питања. Као и неки лик из аутобуса. Не допуштам да ме небитан човек преиспитује. Ако неко хоће да верује твојим тврдњама, нека верује. Баш ме брига. 

А ти, Леон, Жичанин и ини, претпостављам да мислите да се оно што је као лаж или клевета изречено на интернету, да се то код Бога не рачуна као лаж и клевета. Грдно се варате. Све то што смишљено и намерно лажете, рачуна се. Интернет није "заштићена зона".  

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Ako zivi u Beogradu onda je valjda odgovoran Irineju licno. :D

Подели на овим сајтовима

По Рођином испада да о. Зоран не ваља ни када себе куди ни кад се хвали.

пре 22 минута, Родољуб Лазић рече

Ја се осећам потпуно сигурно. Немам потребу, као ти, да тему затрпавам цитатрима који, наводно, доказују твоју тврдњу. То показује да уопште ниси сигуран да си убедио публику.

Родољубе по твом испада да о. Зоран не ваља ни када себе куди ни када себе хвали. Друго, није познато де је о. Пајсије јуродствовао. Не можемо све светитеље да ставимо у калуп од пар изабраних цитата, па ни самог ст. Пајсија.

Подели на овим сајтовима

Ja i dalje ne znam ko ti je vladika,a to znači da nešto muljas na veliko.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Родољуб Лазић рече

То НЕЋУ  је доказ да си ти потпуно небитан да бих ти одговарао на таква питања. Као и неки лик из аутобуса. Не допуштам да ме небитан човек преиспитује. Ако неко хоће да верује твојим тврдњама, нека верује. Баш ме брига. 

А ти, Леон, Жичанин и ини, претпостављам да мислите да се оно што је као лаж или клевета изречено на интернету, да се то код Бога не рачуна као лаж и клевета. Грдно се варате. Све то што смишљено и намерно лажете, рачуна се. Интернет није "заштићена зона".  

Demantuješ sam sebe. Pisao si tekst o tom nebitnom liku. Red je da mu odgovoriš na postavljeno pitanje. 

Pitam te i ja - ko je tvoj episkop? I mnogi drugi, ne samo Djurović. 

Hajde reci, što praviš od toga temu ? Možeš vrlo lako to da okončaš i da spaseš ljude od osudjivanja, tj. sumnje.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Родољуб Лазић рече

Не допуштам да ме небитан човек преиспитује.

Што написа цео текст о небитном човеку?:)))

пре 53 минута, Родољуб Лазић рече

А ти, Леон, Жичанин и ини, претпостављам да мислите да се оно што је као лаж или клевета изречено на интернету, да се то код Бога не рачуна као лаж и клевета.

Није клевета. Не питасмо те који број гаћа носиш, него ко ти је владика. Грех је на твоју душу, мада ти је то небитно, јер си хулио на Духа Светога, па ти је ово потпуно ситно. Хришћани су исповедали Христа пред "небитним" ликовима и то плаћали главом. Ти си само секташка вашка кад немаш СПЦ владику. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

Možeš vrlo lako to da okončaš i da spaseš ljude od osudjivanja, tj. sumnje.

Човек је преузео на себе одговорност за све последице његовог писања и зато мора да буде по сваку цену у праву. Мени ово личи неку патолошку умишљеност улоге праведника.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вукашин рече

Hajde reci, što praviš od toga temu ? Možeš vrlo lako to da okončaš i da spaseš ljude od osudjivanja, tj. sumnje.

Још кад би се Рођа бавио смањењем греха, а не његовим умножавањем... После Артемија и Никодима узе да подржава и Максима. Где је раскол, ту је Рођа!:))

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Вукашин рече

Demantuješ sam sebe. Pisao si tekst o tom nebitnom liku. Red je da mu odgovoriš na postavljeno pitanje. 

Не капирате. Он је небитан као инстанца да ме испитује за епископа. Није небитан што злоупотребљава сајт на којем износи све и свашта. О томе сам написао чланак. 

А ко ми је епископ је потпуно небитно за писање на форуму. Рекао сам да сам припадник СПЦ и то је потпуно довољно. Ако не верујеш, провери. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Не капирате

Па ни ја не бих признао да ми је владика Акације...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...