Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Ма добтро, небитно. Могли бисмо ово да развлачимо али нема ни потребе ни сврхе. 

Opet je s tobom neko natezanje i kad neko ne odustane povlacis se s tim nema potrebe da se razvlacimo. 

Bitno je u smislu toga da ti umanjujes, menjas, akcentujes svoja dela kako tebi odgovara. 

Da li je bitno za spasenje, nista nije al onda ugasimo struju i ajmo u planine. Kad si uzeo da pises tekst dozcolio si da postane bitno. I da ono sto pises bude komentarisano. 

Dakle po internet obicajnom pravu kada koristis fejs i gledas sta pise neko ko ti nije prijatelj, pratis ga i posle to koristis kako god to je spijuniranje. Ne znam kako si ti zamisljao da je spijuniranje al osim djejmsa bonda i ovo je spijuniranje. Nema malo trudna il si trudan il nisi. 

Dakle ti si gledajuci profil bez znanja popovog il bilo cijeg pratio njegovo lik i delo iz prikrajka i na osnovu toga sacinio svoj tekst. 

Samo tolko. 

Mnogi od nas ne stignu da isprate ni peijatelje po fejsu, a ti si svesno i ciljano isao na njegov profil. Ideja o tekstu ti nije s neba pala, kad si se resio da pises tekst isao si sa namerom na njegov profil da skupis dokaze za svoju tvrdnju. Sta je to nego spijuniranje, mirisanje ruza? Ne budi Vucic sad ti... 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 28 минута, Милан Ракић рече

Dakle, Vedran NIJE banovan; Vedran NIJE na odobravanju; tj. Vedran NIJE niti na jednoj forumskoj tzv. sankciji.

On koliko vidim i dalje piše u sferi svog interesovanja i promišljanja o aktuelnostima u našoj Crkvi danas; na svom blogu. 

Linkovi ka novim uradcima se redovito ažuriraju i objavljuju na aktuelnim temama; a što on ne želi lično više da učestvuje ovdena - njegova stvar.

Ведран хоће да пише овде, али са гаранцијом да му се текстови неће преправљати. Све је било безвезе са "карањем", јер и овај богохулни лик узе и цитира мој текст са неким тачкицама па се не зна да ли се мисли на пенис или карање. Некоме се може обрисати коментар, блокнути га за неко време, али преправљати текстове, то није добро. Дакле, ако има ту гаранцију - а посебно у овако бесмисленим случајевима - он ће допринети живости расправа овде. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Јелена011 рече

Opet je s tobom neko natezanje i kad neko ne odustane povlacis se s tim nema potrebe da se razvlacimo. 

Bitno je u smislu toga da ti umanjujes, menjas, akcentujes svoja dela kako tebi odgovara. 

Da li je bitno za spasenje, nista nije al onda ugasimo struju i ajmo u planine. Kad si uzeo da pises tekst dozcolio si da postane bitno. I da ono sto pises bude komentarisano. 

Dakle po internet obicajnom pravu kada koristis fejs i gledas sta pise neko ko ti nije prijatelj, pratis ga i posle to koristis kako god to je spijuniranje. Ne znam kako si ti zamisljao da je spijuniranje al osim djejmsa bonda i ovo je spijuniranje. Nema malo trudna il si trudan il nisi. 

Dakle ti si gledajuci profil bez znanja popovog il bilo cijeg pratio njegovo lik i delo iz prikrajka i na osnovu toga sacinio svoj tekst. 

Samo tolko. 

Mnogi od nas ne stignu da isprate ni peijatelje po fejsu, a ti si svesno i ciljano isao na njegov profil. Ideja o tekstu ti nije s neba pala, kad si se resio da pises tekst isao si sa namerom na njegov profil da skupis dokaze za svoju tvrdnju. Sta je to nego spijuniranje, mirisanje ruza? Ne budi Vucic sad ti... 

Ниси глупа а причаш безвезе, да не кажем глупости.

1. Цитати његових велеумних, богонадахнутих (дописати по жељи...) речи су са овог форума.

2. Био сам и на његовом фејсу, али, колико се сећам, одатле нисам цитирао оно што је писао.

3. Фејс је отворен, може свако да уђе тамо и да чита и, ако хоће, да цитира. По чему је to шпијунирање, АМАН?(Све и да сам са фејса цитирао, а нисам, опет кажем).

4. Шта сам то, наводно шпијунирајући, пренео са његовог фејса?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Ведран хоће да пише овде, али са гаранцијом да му се текстови неће преправљати. Све је било безвезе са "карањем", јер и овај богохулни лик узе и цитира мој текст са неким тачкицама па се не зна да ли се мисли на пенис или карање. Некоме се може обрисати коментар, блокнути га за неко време, али преправљати текстове, то није добро. Дакле, ако има ту гаранцију - а посебно у овако бесмисленим случајевима - он ће допринети живости расправа овде. 

Ајде смири се. Копирао сам твоје велеумне речи одавде. Како је писало, тако сам пренео. Нисам вам ја крив што не знате шта хоћете - с тачкицама, без тачкица...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, о.Небојша рече

Леоне, нисам ти ја школски:pop: 

Не потенцирам на Ви, оче, и чиноословљавању, а било би и без везе слаком кажем да ме слободно ословљава ти и по имену. А и људи ме дуго знају и глупо је да онима с којима сам заједно чистио порту да бисмо могли почети градњу цркве, после био послуга  мајсторима, био заједно у два рата, дијелио конзерву хране и смјењивао се на стражи сигуран да други неће побјећи ни заспати; да сад постављам неку баријеру формализма.

Црногорци, па не воле војску, изгледа да су задња времена дошла.

Што се тиче рукоположења о.Неше Илића, он је већ био годинама у чину ђакона кад је вл.Григорије изабран за владику 1999.г.

Ја сам Црногорац па волим  војску. 

Ви мени нема потребе да персирате.

Какве везе имам са свештеником Нешом и Еп. Григоријем? Нисам то укачио најбоље... 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Просечан србенда рече

? ?

Мање него некада. ?

Зар не?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Роћко, узех да сређујем преп. Порфирија па налетех: Погледај, кћери моја, шта ми раде! (Показао ми је два писма са другачијим рукописима.) Пишу лажна писма, па кажу да сам их ја послао. Па зар сам ја у стању да пишем! Носе датум 11. 1. 1989, кад сам био врло болестан. Неки ме воле, а неки ме мрзе. Кажу да сам ја у прелести. Користе се мојим именом. Видиш ли шта све подносим? 

Свака сличност је случајна!:))

То је из књиге Загледан у звезду! 

dobardecko

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Родољуб Лазић рече

Копирао сам твоје велеумне речи одавде. Како је писало, тако сам пренео. Нисам вам ја крив што не знате шта хоћете - с тачкицама, без тачкица...

@Милан Ракић Видиш о чему ти говорим? Онда малоумник узме да нас зеза...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Rodoljub citira avu s Fejsa bez čitanja na osnovu dara prozorljivosti, ali neće da prizna jer je skroman :D

Нисам ноћас схватио најбоље... 

Да ли ја Вама смем да лајкује коментаре или не...? Или се то само на Вас односило? :coolio:

Подели на овим сајтовима

Шпијуни су међу нама,

кваре нашу интернет везу...:0205_whistling::navijanje:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

@Милан Ракић Видиш о чему ти говорим? Онда малоумник узме да нас зеза...

Како рече Кањош Мацедоновић: "Бољи и већи одоше бољима и већима, а ја једва теби допадох".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Како рече Кањош Мацедоновић: "Бољи и већи одоше бољима и већима, а ја једва теби допадох".

Немој да ме цитираш: Теби и сличнима сам ја као пророк запао...:))

Подели на овим сајтовима

Нико ти није рекао да си душевно болестан, него да те дијагнозе које ти уђу у здравствени картон у војсци остају за даљи живот, као што у војном картону свакоме стоји ако је био привођен, осуђиван у цивилству...

А ти слободно настави са вађењем из контекста и глумом0513_music

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...