Jump to content

Попадија проглашена за мис сексуалности

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, ............. рече

и "протеран" је у једно мало село 

Сажљевам српског и руског сељак, поред свих државих недаћа мора  на својим плећима да носи и све Цркви неподобне

Предлажем да се најбољи попови преселе на село, најгори у град ;)

Правда за сељака ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Sofija_ рече

i nije nesto..niska, tri kile sminke, izgleda barem 10god. starije i telo ko u zene od 50+ bicepsi vise, salo oko stomaka itd.

Кратке ноге, глава ко кућица за кера ,  e попе попе где си гледао :)))

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Ovo sam baš i ja hteo da pitam jer mi bi nejasno kako Crkva kao "moralna gromada" kažnjava navodno lošeg sveštenika tako što ga uvaljuje nekim seljanima... uostalom, sela su obično malo konzervativnija, pa će ova valjda u selu više da sablažnjava... ako je problem u sablažnjavanju...

P.S. Cenim da su sve zakuvale neke druge ljubomorne popadije...  ;)  

(ima odredjena logika kao i u svetovnim zakonima, neko se kazni ovako neko onako,... nekom su teze ove kazne, nekom one i svaka kazna ima odredjenu tezinu i svrhu.... ovde u crkvi je bas teska kazna da svestenik neke dobre parohije u svakom smislu,....  bude premesten u drugu losiju,... kazna ima svrhu jer nisu u crkvi svi bas moralne gromade  i ne moze se sa svima bas fino... :1319_womens:)

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Avocado рече

P.S. Cenim da su sve zakuvale neke druge ljubomorne popadije...  ;)  

Или љубоморни и фрустрирани мушкарци...

Мени се све некако чини да је овде проблем то што ми мушки просто волимо да видимо (и ако је могуће не само да видимо) згодно женско чељаде више него леба да једемо, јер смо тако направљени, ал друштво не дозвољава многе свари које биологија тражи. Данас се много тога може видети на изволте што некад није могло. А мушки то све гледају, гледају и кључају изнутра. Што због неприродне момогамије у којој морају да живе, што због религије, што због неке идеологије коју су себи наметнули, што због неких личних недостатака, мушкарци те згодне и слободно одевене жене најчешће не могу имати, те их онда не могу ни гледати јер та фрустрација није лака. Биће (билошко, несвесно, исконско) их дубоко и јако жели, ал је разум поставио јако ограничење да се то не сме. Неки то лепо сублимирају (они који су потпуно начисто са собом и својим жељама), ал многи преточе у нетрпељивост према тим згодним и врцавим женама и оним мушкарцима који са њима немају проблем, као што је овај поп. Да, љубомора јесте вероватно узрок овог и сличних проблема, ал љубомора према томе да неко други може оно што ја не могу, а тако бих радо. Гадна је то бољка, нарочито јер се често лажно себи представи и онда се та лаж рационализује. Ал кад тад исплива на не тако леп начин...

Да не улазимо сад у причу да се иза те женске врцавости врло често крију заправо дивна и топла бића, ништа мање добра од привидно “чедних”. То би требало да буде хришћанство 101...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Zezam se bre... ono u fazonu da su žene uvek krive za sve... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Мени се све некако чини да је овде проблем то што ми мушки просто волимо да видимо (и ако је могуће не само да видимо) згодно женско чељаде више него леба да једемо, јер смо тако направљени, ал друштво не дозвољава многе свари које биологија тражи. Данас се много тога може видети на изволте што некад није могло. А мушки то све гледају, гледају и кључају изнутра. Што због неприродне момогамије у којој морају да живе, што због религије, што због неке идеологије коју су себи наметнули, што због неких личних недостатака, мушкарци те згодне и слободно одевене жене најчешће не могу имати, те их онда не могу ни гледати јер та фрустрација није лака. Биће (билошко, несвесно, исконско) их дубоко и јако жели, ал је разум поставио јако ограничење да се то не сме. Неки то лепо сублимирају (они који су потпуно начисто са собом и својим жељама), ал многи преточе у нетрпељивост према тим згодним и врцавим женама и оним мушкарцима који са њима немају проблем, као што је овај поп. Да, љубомора јесте вероватно узрок овог и сличних проблема, ал љубомора према томе да неко други може оно што ја не могу, а тако бих радо. Гадна је то бољка, нарочито јер се често лажно себи представи и онда се та лаж рационализује. Ал кад тад исплива на не тако леп начин...

Да не улазимо сад у причу да се иза те женске врцавости врло често крију заправо дивна и топла бића, ништа мање добра од привидно “чедних”. То би требало да буде хришћанство 101...

Joj, :D ... , jednostavno neki malo zesci revnitelji sa nekim jeromonahom na celu su pokrenuli pricu i 'hajku' i stvorili problem i crkvi i svesteniku.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

да се иза те женске врцавости врло често крију заправо дивна и топла бића, ништа мање добра од привидно “чедних”

Па... те привидно чедне су, врло често, још врцавије од ових првих, тако да...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

Па... те привидно чедне су, врло често, још врцавије од ових првих, тако да...

... ih treba sve oterati na selo!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Joj, :D ... , jednostavno neki malo zesci revnitelji sa nekim jeromonahom na celu su pokrenuli pricu i 'hajku' i stvorili problem i crkvi i svesteniku.

Требало би истражити где ју је тај јеромонах видео.И зашто се монаштво бави изборима за мис.

Подели на овим сајтовима

Кад може попадија бити мис, па што не може и поп да вози ферари. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Sofija_ рече

i nije nesto..niska, tri kile sminke, izgleda barem 10god. starije i telo ko u zene od 50+ bicepsi vise, salo oko stomaka itd.

To sam bas i ja primetio. Neznam kako je osvojila tu titulu. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Августин рече

Требало би истражити где ју је тај јеромонах видео.И зашто се монаштво бави изборима за мис.

Pa onda i jeromonaha u to isto selo!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Августин рече

На интернету, сигурно је свакодневно пратио њене активности на друштвеним мрежама. 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...