Jump to content

Попадија проглашена за мис сексуалности

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ваљало би упоредо да су избацили приче о свим оним феноменалним матушкама у Русији које су част и украс Цркве.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, АлександраВ рече

Жена је козметолог, има свој салон.

cRMy-paIGh8.jpg

http://vkbaza.ru/magnitogorsk/zotova_oksana-233863629/

Ово је такмичење на ком је победила http://konkurstu.ru/franchise/#b2

https://kalakazo.livejournal.com/2717924.html

Ајме! Сатанска посла! Улепшава људе, наопако. Прави фејк људе, уместо да сви покажу своју природну лепоту коју им је Бог дао по рођењу, она их маскира, скрива иза шминке и помаде, и после кад се роде деца са огромним ушима и носевима, онда причају по интернетима како је то генетски модификован СЛОН!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Макрина рече

Одлично.Драго ми је да ствари иду на боље.

svako dobije teret koji moze da ponese, veca odgovornost je na onima koji predstavljaju crkvu, tako i popa i njegove polovine...ne treba kukati vec stoicki nositi svoj krst

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Нисам ретро, само објективни посматрач. Иначе сам пинк. 

Ајме, још горе!

Па тек што те Пинкијевце не волем!

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Pazi se, ovaj portal citaju i vladike. :smeh1:

Дај Боже.Нека онда узму за озбиљно и као горуће питање,статус и положај попадија у Цркви и како подићи ниво живота свештеничких породица.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

svako dobije teret koji moze da ponese, veca odgovornost je na onima koji predstavljaju crkvu, tako i popa i njegove polovine...ne treba kukati vec stoicki nositi svoj krst

Нема ту кукања,већ позив на отрежњење.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Paradoksologija рече

Ali kakve sve to veze ima s njim? Kako je on odgovoran za ma šta?

Salis se ili sta? Mislim, to sto tebi ne lezi rec "muz je glava zeni" ne znaci da ta rec u stvarnosti ne vazi. Ne, odnos glava-telo nije pitanje nikakve vlasti, kao sto to feministiima ne izbija iz glava, nego pitanje medjusobnog dopunjavanja.

Drugo - koji deo nije jasan u recima "on je pop"? Kapiras li da je takav naprosto na tapetu, da ga svi gledaju non-stop, a mnogi neprestano traze zackoljicu da mu  kazu "a-ha!" Odgovornost svestenosluzitelja je toliko velika da mnogo puta premasuje obicnog coveka, a posto ljudi nisu botovi (osim ovde kod nas neki), oni odlicno kapiraju da "gologuza popadija nije nista drugo nego slika vrlo loseg i neurednog popa".

Zapamti Hristove reci - "tesko onom kroz koga dodje sablazan... bolje bi mu bilo da se nije ni rodio".

Znaci, ti bi (tamo neka) setala malo guzu na otvoreno? Super, radi po savesti kako mislis da treba, ali ti onda svakako nisi za to da budes zena nekom ko na ledjima nosi celu jednu vaseljen u malom. A volis ga, kazes? E ondak uzmi na sebe malu zrtvu, pa guzu cuvaj samo za muza, i to ce da bude tvoje dobro pred Bogom.

`Sam opasno napisao, a? :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Никако не можеш да прихватиш да је црква као институција ама баш таква као што не разумеш. Увек била и биће. Ништа пинк, ништа феминизам. Веома строга и патријархална хијерархија. Зна се место и улога мушкарца, зна се место и улога жене. Понављам по стоти пут, мени сте ви пинк либерални православци дражи и ближи, ал чињенице су чињенице. Треба само да се проуче канони и писања свих отаца, од апостола до данас. ;) 

Inace, ovo si napisao kao pravi zealot, prosto mi dodje da ti teram kontru... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, obi-wan рече

Ti samo imas problem sto razdvajas jedne i druge. Nije uopste u pitanju razdvajanje, nego, kao sto sam napred napomenuo - kaljanje savesti slabih.

Svi smo Crkva, pa i ti slabi, o njima prosto mora da se vodi racuna ako cemo da budemo ljudi do kraja.

Ма ја брате ништа не одвајам нити судим. Нарочито не одвајам слабе. 

Мени сте занимљиви ти и Парадоксологија зато што сте обоје “јаки”, само поптуно супротних теоријских погледа. Дубоко сам уверен да си ти у праву по питању тога шта Црква јесте, а да она лаже себе и греши. Друга је ствар што се мени више свиђа оно што она мисли и што бих волео да је у праву, ако изузмемо феминизам. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Inace, tema je naravno odma` postala hot. Plasio sam se da do kraja posta nece da izbije nijedna oko sexa i golotinje... :smeh1:

...

Clip_2.jpg.668292f6d98c4d6eea947c4e5857cce6.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Мени сте занимљиви ти и Парадоксологија зато што сте обоје “јаки”, само поптуно супротних троријских погледа.

:smeh1:

...

tenor.gif?itemid=4051127

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...