Jump to content

Колегијум МО и НГШ поручује да војска "неће дозволити никакве покушаје државног удара"! Генерал у пензији Малиновић оцењује да је ово "увод у могућу злоупотребу војске у политичке сврхе"

Препоручена порука

On 9. 4. 2019. at 20:55, Хаеул рече

Не приписујте ми такве идиотске ставове, јер је савршено јасно о чему сам говорио.

Напредњачка "Српска" листа је коалициони партнер кољача Харадинаја и дружине. Њени припадници тероришу српски народ на северу Косовске Митровице више него Албанци. Приватизовали су све, присвојили сва права, и доле су бог и батина. 

И сад ми говорите о неком "рату". Изнеђу кога? Вучића, и његовог коалиционог партнера? Вучића, и шачице опозиционара које нико не подржава? Зар се нисте наслушали довољно Вучићевих лажи? Зар је могуче да још нисте постали имуни на њих? Колико је пута "врховни командант" био мета "атентата"? Колико пута га је "Запад" рушио, док је он испуњавао сва њихова наређења? 

Аман, људи! 

Expand  

вучић и харадинај можда јесу битни за локалну политику и "бизнис" али КиМ је више у домену светске политике и главних играча на политичкој сцени... 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 20:57, Предраг М рече

свима њима се жури да се реши статус КиМ тј да добије самосталност. Самостално КиМ са базом Бондстил је отворен копнени пут од Јадрана до Црног Мора. Не заборавимо да је Бондстил њима битна база и друга по величини у Европи и стратешки врло такође врло битна. Улог је велики и Америци и Русији и на КиМ ће доста тога да се ломи... 

Expand  

Америка има свој Бондстил, решио се статус терористичке творевине или не. 

Не ради се уопште о томе, већ чињеници да су они стали иза тог пројекта, а да ни 20 година касније - и то не нашом заслугом, већ Божјом милошћу - нису успели да промене чињеницу да је КиМ, у очима међународног права, део Србије. 

У начелу, не би њима сметало ни да се КиМ врати у оквир Србије, кад бисмо им обећали да ће њихов Бондстил остати, али Америка, као суперсила (у опадању), и НАТО, као најмоћнији војни савез на свету, не могу себи приуштити да изгледају као будале (данас подржиш ово, сутра оно).

Дакле, о томе је реч. То је за њих питање престижа, и зато им се жури.

Албанцима се жури зато што се ситуација у праву који им не иде у прилог. Из дана у дан, однос снага у свету се мења у нашу корист, а и број Албанаца на КиМ је све мањи.

А зашто се жури Вучићу и Вулину? Упитајмо то себе, с обзиром да се српском народу никако не жури. Време ради у нашу корист, јер је непријатељ био на врхунцу снаге 1999, и сваке године од тада, његова моћ опада, а наше шансе расту. Зашто онда напредњаци плаше народ и тврде да је у нашем интересу да се "разгранићимо" с "Великом Албанијом"? 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 20:58, farisejski.bukvojed рече

Синовац, уопште не слушам ТВ нити читам новине. Информишем се искључиво преко интернета.

Чим изаберете друго, дај Боже бољег, ја ћу бити задовољан. Ал' нама нико не ваља, једно 30 година најмање. Само против Тита нисмо смели ништа да причамо.

А ти, јел' знаш ко су били Живко Кораћ, Стојадин Мирковић, Бранивоје Милиновић и Недељко Косовић?

Expand  

Ја ти нисам синовац. Кад те мајка научи лепом понашању, онда ми се опет обрати. 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 18:03, Milan Nikolic рече

Са задовољством ћу дати живот и за Вучића 

Expand  

Њега лично, је л'? Не уставни поредак земље, већ појединца који привремено извршава неку функцију?  

Благо нама с оваквом влашћу, оваквим народом и таквом војском. 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 21:02, Хаеул рече

Америка има свој Бондстил, решио се статус терористичке творевине или не. 

Не ради се уопште о томе, већ чињеници да су они стали иза тог пројекта, а да ни 20 година касније - и то не нашом заслугом, већ Божјом милошћу - нису успели да промене чињеницу да је КиМ, у очима међународног права, део Србије. 

У начелу, не би њима сметало ни да се КиМ врати у оквир Србије, кад бисмо им обећали да ће њихов Бондстил остати, али Америка, као суперсила (у опадању), и НАТО, као најмоћнији војни савез на свету, не могу себи приуштити да изгледају као будале (данас подржиш ово, сутра оно).

Дакле, о томе је реч. То је за њих питање престижа, и зато им се жури.

Албанцима се жури зато што се ситуација мења у нашу корист. Из дана у дан, однос снага у свету се мења у нашу корист, а и број Албанаца на КиМ је све мањи.

А зашто се жури Вучићу и Вулину? Упитајмо то себе, с обзиром да се српском народу никако не жури. Време ради у нашу корист. 

Expand  

нисам сигуран да се жури Вучићу и Вулину. чини ми се да и они купују време до крајњих граница. Ово што они раде је шизофренија, час причају једно, час друго, може ЕУ, може НАТО али нам је и Русија битна... чудне су ми све те игре, није све то црно и бело како се у медијима представља... 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 21:17, Предраг М рече

нисам сигуран да се жури Вучићу и Вулину. чини ми се да и они купују време до крајњих граница. Ово што они раде је шизофренија, час причају једно, час друго, може ЕУ, може НАТО али нам је и Русија битна... чудне су ми све те игре, није све то црно и бело како се у медијима представља... 

Expand  

Ако се жури њиховим спонзорима, жури се и њима. Просто, то је природа ствари.

А како се то у медијима представља? Има ли иједног важнијег медија који отворено каже да је и само помињање неког "разграничења" супротно уставу и, у случају некога ко обавља функције какве обављају Вучић, Вулин и слични, чин велеиздаје? Они отворено заговарају нешто што особе на њиховим позицијама не би смеле ни да помисле!

Јер, шта је заправо разграничење, ако не предаја 95% КиМ, као и највећег дела српског становништва напе јужне покрајине, па још и такозване "Прешевске долине", у руке шиптарским терористима? 

Вучић и његов издајнички режим су урадили више за стварање Велике Албаније него иједан Албанац. Албанци, ако имају имало образа, изградиће му споменик тик уз Клинтонов. 

Просто, морамо да укључимо мозак, заборавимо на напредњачку пропаганду, која извире из свих медија, и гледамо оно што ова власт ради. "По плодовима њиховим познајете их" - дакле, делима, и последицама истих, а не њиховим речима, јер ће и Антихрист бити велики на речима.

А међу њиховим "плодовима" је и потпуно гашење свих институција државе Србије на КиМ. Паметном доста.

Подели на овим сајтовима

Ако Вучић заиста "купује време", то није зато што се "лавовски бори за Косово и Метохију", како тврди наш добри али исувише наивни пастир, патријарх Иринеј, већ зато што је свестан да, с једне стране, српски народ не би толерисао издају КиМ, а с друге, да би након потписивања капитулације изгубио употребну вредност у очима својих западних спонзора. Дакле, био би остављен на цедилу.

Подели на овим сајтовима

@Хаеул побегао сам са једне теме о Вучићу и петомилијонашима ево сад бежим и са ове и ако није тема Вучић... но ме интереса. шта сам хтео рекао сам, мој став вам је свима познат ... 

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 21:22, Хаеул рече

Ако се жури њиховим спонзорима, жури се и њима. Просто, то је природа ствари.

А како се то у медијима представља? Има ли иједног важнијег медија који отворено каже да је и само помињање неког "разграничења" супротно уставу и, у случају некога ко обавља функције какве обављају Вучић, Вулин и слични, чин велеиздаје? Они отворено заговарају нешто што особе на њиховим позицијама не би смеле ни да помисле!

Јер, шта је заправо разграничење, ако не предаја 95% КиМ, као и највећег дела српског становништва напе јужне покрајине, па још и такозване "Прешевске долине", у руке шиптарским терористима? 

Вучић и његов издајнички режим су урадили више за стварање Велике Албаније него иједан Албанац. Албанци, ако имају имало образа, изградиће му споменик тик уз Клинтонов. 

Просто, морамо да укључимо мозак, заборавимо на напредњачку пропаганду, која извире из свих медија, и гледамо оно што ова власт ради. "По плодовима њиховим познајете их" - дакле, делима, и последицама истих, а не њиховим речима, јер ће и Антихрист бити велики на речима.

А међу њиховим "плодовима" је и потпуно гашење свих институција државе Србије на КиМ. Паметном доста.

Expand  

Pa, ovo jeste u sustini tacno, mislim da ovaj rezim suptilno prodaje KiM, to je strasno i mi kao nesto malo negodujemo, nasa SPC te' malo ovo, te' patrijarh malo ono, .... niko da kaze glasno,  ljudi boziji pogledajte sta ovi rade, ostacemo bez KiM i na papiru , ako vec nije i vecina i u dusi i srcu vec zaboravila nase sveto i mucenicko Kosovo i Metohiju...

Подели на овим сајтовима

Један занимљив чланак о Вучићевој употреби термина "врховни командант": линк

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2019. at 19:19, Milan Nikolic рече

Боже ме сачувај. Али ако као војска будемо изведени да спречимо насилно рушење власти, наравно да ћу дати све од себе да неутралишем сваку претњу. Не правим неку разлику од тога да морам да се сукобим са Шиптарима идр.

Expand  

Кажеш "Боже ме сачувај" и онда кажеш - да хоћу.

Подели на овим сајтовима

У случају насилног рушења власти. То значи да би, на пример, ти први напао мене да би срушио власт, а ја бих то спречавао.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 10. 4. 2019. at 9:25, Milan Nikolic рече

У случају насилног рушења власти. То значи да би, на пример, ти први напао мене да би срушио власт, а ја бих то спречавао.

Expand  

odlicno vrdas, ali napao bi znaci svog brata, kazi kako bi sprecavao? majgeri, mavasigeri? :smeh1:ili bi pucao na brata svoga? odgovor je jednostavan: da ili ne:)

Подели на овим сајтовима

На брата свога? Па ја и Шиптара који је убица Срба сматрам братом по Адаму и Еви.

Војска мора да брани државу, а државни удар би значио напад и на војску.

Зашто бих ја као војник ,,пуцао на свога брата", осим ако ,,брат" удари по нама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...