Jump to content

Колегијум МО и НГШ поручује да војска "неће дозволити никакве покушаје државног удара"! Генерал у пензији Малиновић оцењује да је ово "увод у могућу злоупотребу војске у политичке сврхе"

Препоручена порука

пре 17 минута, Milan Nikolic рече

На брата свога? Па ја и Шиптара који је убица Срба сматрам братом по Адаму и Еви.

Војска мора да брани државу, а државни удар би значио напад и на војску.

Зашто бих ја као војник ,,пуцао на свога брата", осим ако ,,брат" удари по нама.

dobro, u pravu si, bicu konkretnija: da li bi pucao na demonstrante(koji su uglavom Srbi) koji su protiv vlasti? da ili ne?

vojska mora da brani drzavu tj. narod, jer drzava nije jedan covek, vec narod koji zivi u toj zemlji

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Milan Nikolic рече

На брата свога? Па ја и Шиптара који је убица Срба сматрам братом по Адаму и Еви.

Војска мора да брани државу, а државни удар би значио напад и на војску.

Зашто бих ја као војник ,,пуцао на свога брата", осим ако ,,брат" удари по нама.

Da dodam i ja jedno pitanje uz Sofijino - da li bi pucao na naoružane i maskirane ljude koji nelegalno preuzmu faktičku vlast na jednom delu teritorije Srbije radi ostvarenja svojih nelegalnih ciljeva?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Sofija_ рече

dobro, u pravu si, bicu konkretnija: da li bi pucao na demonstrante(koji su uglavom Srbi) koji su protiv vlasti? da ili ne?

vojska mora da brani drzavu tj. narod, jer drzava nije jedan covek, vec narod koji zivi u toj zemlji

Да или не? Зависи да ли ,,демонстранти" не прелазе на насиље. Ако би неки људи убијали да би срушили власт, наравно да бих те људе морао спречавати, па и лишавањем живота.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Da dodam i ja jedno pitanje uz Sofijino - da li bi pucao na naoružane i maskirane ljude koji nelegalno preuzmu faktičku vlast na jednom delu teritorije Srbije radi ostvarenja svojih nelegalnih ciljeva?

Пуцао бих из свих расположивих конвенционалних средстава.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Да или не? Зависи да ли ,,демонстранти" не прелазе на насиље. Ако би неки људи убијали да би срушили власт, наравно да бих те људе морао спречавати, па и лишавањем живота.

Такве ситуације се ретко дешавају. Реалнија ситуација би била да велики број ненаоружаних људи покуша да силом заузме неку државну институцију. Да ли би отворио ватру да их спречиш, ако ти је тако наређено ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Avocado рече

пре 37 минута, Milan Nikolic рече

Пуцао бих из свих расположивих конвенционалних средстава.

A ako je taj deo teritorije Srbije - Hercegovačka ulica u Beogradu, a nelegalni cilj - nezakonito rušenje nekih zgrada da se napravi mesto za omiljeni projekat tvog omiljenog lidera, jel bi i onda pucao iz svih raspoloživih konvencionalnih sredstava ili bi ti se principi naprasno promenili?

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, -Владимир- рече

Реалнија ситуација би била да велики број ненаоружаних људи покуша да силом заузме неку државну институцију. Да ли би отворио ватру да их спречиш, ако ти је тако наређено ?

Каквом силом да заузму ако су ненаоружани?

Код нас би велика већина грађана спречила заузимање државних институција, тако да војска не би ни морала да реагује. Ситуација данас је потпуно обрнута него што је била 5. октобра, када војска ипак није реаговала.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Koliko ja znam jedino bi sama vojska mogla da izvrši "državni udar". Tako da, bez brige..

Evo sa vikipedije, se sami đenerali..

Типични примери државног удара су:

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Avocado рече

A ako je taj deo teritorije Srbije - Hercegovačka ulica u Beogradu, a nelegalni cilj - nezakonito rušenje nekih zgrada da se napravi mesto za omiljeni projekat tvog omiljenog lidera, jel bi i onda pucao iz svih raspoloživih konvencionalnih sredstava ili bi ti se principi naprasno promenili?

Питање си напрасно променио. Ако сматраш да су људи без мозга, то је само твој проблем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Боже ме сачувај. Па војска никада није издала народ, ни 5. октобра.

Ти сад желиш да дође време државног (војног) удара, а не размишљаш да би то био страшан грађански рат. Срам да те буде. Немаш нимало образа ни савести.

• Хахаха 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Milan Nikolic рече

Код нас би велика већина грађана спречила заузимање државних институција

To je moguće samo ako budu siti. To jest ako prethodno dobro "založe".

Snaga na usta ulazi.

0.jpg.f59c485f7e4bac311b27bce012863929.jpg

Zato cilj aprilskih revolucionara 2019 edition treba biti :

1. Pronalaženje skladišta sendviča

2. Uništavanje istih

Подели на овим сајтовима

Ви антивучићевци сте за мене прави болесници. Једно је легитимна борба за власт, а друго је насилно и противправно заузимање власти. Па где вам је мозак? Народ бира, народ се пита.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milan Nikolic рече

Код нас би велика већина грађана спречила заузимање државних институција,

Као што је и 5. октобра. Избегаваш одговор, али у реду, и то је одговор сам по себи. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Зато постоје избори, а зна се колико је људи за садашњу власт. Тако да је боље да ти боље размислиш.

А ако те занима одговор на прво питање, шта да ти кажем, наравно да не може једноставно да се одговори. Шта би ти урадио да је ситуација потпуно обрнута, да су неки по твојем избору и избору већине грађана на власти, а да неки људи покушају насилно да заузму власт? И како мислиш да неколицина ненаоружаних људи силом заузму власт? Поставио си ми питање заиста уврнуто, а сам себи дајеш одговор. То највише говори о теби.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...