Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 1 минут, Neša_ рече

Ne nasedaš valjda i ti na te gluposti?

A kako cu kad sam i ja trol. ??

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Pa tako "zvuči" ovo što si napisala. Kao da je neki teret u pitanju.

Па и јесте терет....навикнути на самодовољност, мажени и пажени, учени да смо принцезе и да се свет окреће око нас.....е сад одједном настаје преокрет, постоји и други и његове потребе, више не постоји само ја , ја и ја. Постоји и други који ти је неизмерно битан , наравно да душа воли и оће али д... понекад клокоће јер је научено да седи  и царује....:smeh1:    

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Živim u surovom okruženju oduvek, kao na nekoj klackalici i oduvek se i borim, daleko više za druge nego za sebe. Za sebe najmanje i svoje potrebe ostavljam na kraju, pa se često desi da na njih nikako da dođe red. Tako da te priče možeš pričati drugima. Razmaženi ljudi vole samo sebe, a to nije ljubav o kojoj ja govorim, nego sebičnost. Jedan od pokazatelja sebičnosti je i promiskuitet, ali vidim da to mnogima ne smeta. Samo ne bi trebalo onda da se pozivaju na ljubav.

Да, да много је сурово  из доколице форумашити и сате проводити на интернету миша ли ти  пољубим. Суровост је радити по три посла истовремено и не стићи ни да п...., а камоли да  зезаш форумаше(ице). 

То за промискуитет се слажем. 

А о којој ти то љубави говориш, шта је за тебе права љубав, како би она требало да функционише ? 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Ja nisam, a znam da nisi ni ti.

Za neke jesam. Tako da bolje da sam priznam nego da me prizivaju.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Ima dana kada samo radim, a jedem i odmaram koliko stignem. Nekad i vremenske prilike ne dozvoljavaju uobičajeni celodnevni rad.

Ja ne zezam nikoga. Naročito ne forumašice. Možeš mi prebaciti jedino što odgovaram na provokacije.

Колико сам те ја схватила те дане када само радиш не мораш нужно и да једеш и одмараш :smeh1: 

пре 2 минута, Neša_ рече

Ljubav se ne može definisati rečima. To je osećanje koje imaš prema nekome. Najintenzivnije je prema bliskim osobama. I trajna je. Tu nema mesta ovakvom ponašanju kao što je ponašanje većine. Kad zavoliš nekoga, želiš sa njim zajednički život, da deliš dobro i zlo, ako je on ozbiljno zainteresovan, a ne da budeš neko vreme, pa onda ćao ili te on "otkači" i okreneš se drugom partneru opet na neko vreme, pa trećem... Naravno, predbračni promiskuitet, kao masovna pojava, doveo je do toga da ljudi brak dožive kao strašnu promenu na gore.

Љубав је брале мој када изађеш из себе и окренеш се ка другоме. Љубав се и не дефинише речима ту си у праву  , љубав се дефинише животом и давањем и борбом.Љубав није пасивно стање  као што ти мислиш (ја заволео и то је то, како ћемо, па лако ћемо јер се волимо ) љубав је стање динамике. 

Ти ако не тролаш, си прави идеалиста и романтичар ....реалност је далеко од тебе. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Колико сам те ја схватила те дане када само радиш не мораш нужно и да једеш и одмараш :smeh1: 

Љубав је брале мој када изађеш из себе и окренеш се ка другоме. Љубав се и не дефинише речима ту си у праву  , љубав се дефинише животом и давањем и борбом.Љубав није пасивно стање  као што ти мислиш (ја заволео и то је то, како ћемо, па лако ћемо јер се волимо ) љубав је стање динамике. 

Ти ако не тролаш, си прави идеалиста и романтичар ....реалност је далеко од тебе. 

A sta je ljubav ako nije blagost? ? Pa sva ljubav polazi iz blagosti, a tek dusa kako se raduje. Eh...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Liga Džentlmena рече

@Maja Pavlovic @ronin Gde ste bre drugari? 

zemlji Nedođiji:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

A sta je ljubav ako nije blagost? ? Pa sva ljubav polazi iz blagosti, a tek dusa kako se raduje. Eh...

А како дефинишеш благост ?

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Neša_ рече

Ja nisam, a znam da nisi ni ti.

Neso, citao sam tvoje pisanije sa Obijem. 

Trebas da shvatis jednu stvar: 

" Zenu trebas da ucis da volis a ne da pricas sa njom. " O. Jovica

Mislim da je to Obi pokusavao da ti objasni. A to se postize kroz prijateljstvo sa nekim, zavole se prvo duse pa posle telo. A kroz druzenje mozes i da zakljucis da li ti neko odgovara ili ne odgovara i bice ti lakse.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Не бре Оби,  волиш док не упознаш :ani_biggrin: шалим се 

"Neka te Tihomire, neka te..." :ani_biggrin:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

А како дефинишеш благост ?

E, pa pisao sam o tome na temi Mudrosti o. Jovice. 

Vidis Hrist je bio Blag i covekoljubiv. 

Blagi ljudi gledaju druge ljude sa ljubavlju, blaga rec, lepa rec. Onaj ko gleda u ljudima dobro je blag. Procitaj vise na temi.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Odavno sam "izašao iz sebe".

Ниси себичњаку... да јеси одавно би био у браку. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Neša_ рече

Sram te bilo.

Ne vuci me za jezik... jer bi mog`o svasta jos da ti kazem...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...