Jump to content

Maja Pavlovic

Члан
  • Број садржаја

    530
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

О Maja Pavlovic

  • Рођендан 10/01/1989

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

3883 посетилаца

Maja Pavlovic's Achievements

  1. Maja Pavlovic

    Зилоти

    E, bas si duhovit... Znaci ok vam je sve sto se desava u SP Crkvi? Citajuci zitija stignes do upozorenja sta se sme raditi a sta ne i vidis da se upravo to desava, ono sto ne sme u nasoj crkvi. Izbacuju se monasi i svestenici koji se ne slazu sa ucenjem od strane vrha nase crkve. Narod se udaljava od crkve zbog skupih automobila nasih vladika, zbog abnormalnih cena u crkvama za sluzbe. Svaki svestenik drugu pricu ima... Zar cilj nije da se ljudi vrate pravoslavlju?
  2. Maja Pavlovic

    Зилоти

    Udjoh na forum zbog ove teme... Bas me interesuju vasa misljenja sada. Ja sam imala prilike da porazgovaram sa ljudima iz SIPC i ne deluju mi lose kao sto ste ih ovde opisali. Bas naprotiv, nekako duze vreme vidim da nije ok sve u nasim crkvama, sa svestenicima....Ne ide mi ponasanje pojedinih uz njih poziv. Gresim li?
  3. Ja sam anksiozna i imam panicne napade sada vec 13 godina. Bilo je tu i lekova, i razgovora sa psihologom, psihijatrom, cak i klinika u Bg-u. Bile su par dobre godine bez svih tih simptoma, bez lekova, i da, to je bio period kada sam krenula sa cestim odlascima u crkvu, postom, ucenjem o veri... I razgovor sa svestenikom mi je od svega najvise pomogao. Bude mi stvarno bolje i jedna stresna situacija ili konstatna nervoza vrate sve simptome. Izgleda da nam je generacija ukleta, Zorane. 😂😂😂
  4. Maja Pavlovic

    Клуб мајки

    Ja trudna bejah, otisla sa sada bivsim svekrom i muzem da svestenik presece kolac. Gomila ljudi, mi upalili svecu odmah, gori tokom sluzbe, jedna zena, uvek prisutna tu na stolici, kaze meni ne valja da gori sveca. Pitah je ja zar u crkvi je valja da gori sveca? Sklonila se od nas, Bogu hvala, jer mi se od njenog parfema zeludac okretao secam se... Kad nesto pogresim, volim da mi kazu i zasto ne valja
  5. Ja sam naglo prekinula sa lekovima zbog trudnoce sa sinom. I nista mi se nije desilo. Lekovi su dobri da pokrenu coveka. Da bar na kratko pauziraju anksioznost i sl. Mislim da su me oni smirili pa sam onda nastavila uz Boziju pomoc.
  6. Uf, nazalost, ova tema mi je poznata vec evo 10 godina... Dok sam bila slobodna isla sam redovno u crkvu, postila, pricescivala se... Izbacila sam sama antidepresive, nije bilo lako ali uspela sam uz Boziju pomoc. Onda se sve vratilo. Slucajno saznah za dekupaz i to mi dosta skrece misli od svega. Tako da rad i crkva pomazu da se stres smanji u velikoj meri.
  7. Moram ovde da pozdravim teoriju o.Jovice: "Pomoli se za ono najbolje za tebe". Kad upoznas osobu sa kojom mozes da budes svoj, kad se osecas puno bolje u svojoj kozi zbog te osobe, kad ti samo njegova blizina znaci...kad je to obostrano... onda nema dalje!
  8. Ја само кухињске салвете и кад идемо на нека весеља фенси гардеробу
  9. А како ми да схватимо те њихове беседе, кад сваки свештеник има своје неко мишљење и причу? Ја прочитах једном да су црвена слова некада значила да људи изађу из њива и оду на службу. А ко не ради и не посети цркву џаба му је црвено слово, кад ленствује.
  10. Како вас тетоважа асоцира на прљаво?
  11. Немам тетоважу, хтела сам да урадим у средњој али су почеле цурице масовно да се тетовирају и ја одустала. Немам предрасуде, чак волим да видим добру тетоважу. Пссст али размишљам о једном доберману на нози.
  12. Razumem sta zelis da kazes... Ja sam vrlo dobro osetila surovost zivota, valjda zato shvatila sta je u stvari bitno a sta ne.
  13. Moze da se bira pogled na svet. Neko bi ovaj moj svet smatrao smesnim i ludim...a ja ga volem.
  14. Maja Pavlovic

    Клуб мајки

    Ma ne pali nista tad... Nego, sinoc me pitao sto ne zoves onog ciku sa crvenim autom da dodje malo kod nas Rekoh, cika je malo daleko da bi se svrckao do nas
×
×
  • Креирај ново...