Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

Још једна лепа вест. Ако Бог да удаће се још једна другарица, вредели су благослови о. Ивана и о. Јовице. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, ana čarnojević рече

:0426_feel:

Признај да ти се на лицу појавила сенка зачуђености... Али... Како сада то протумачити? Шта ли то значи? :) 

Подели на овим сајтовима

Ајој бре, слушај ти ове ожењене и удате што се имевају са човеком. Цццц

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
пре 1 сат, Милошшш рече

Što reče ludi Popa kad mu dolazismo u kafić:

Šta sad vas dvoje ste se kao venčali? A vi, i vi? Kako se to tako bezveze uzimate hahahahahha

Haha bez - veze:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

Haha bez - veze:smeh1:

Pošto si već uzeo ime, isti lik prišao sa leđa Gagi Nikoliću kad je bio kod nas u Rači, na prepad: Jesi li ti Brana zvani Flojd!  A Gaga spreman na sve, kao: Idi bre, nisam to čuo 20 god., to mi je omiljena uloga, to sam bio pravi ja hahahahhha eto zanimljivost jedna.. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Nikola Stojanovic рече

Daj bre neka se javi neka mlada intelektualka bre, ako smeeee :D :D

Brate nema vajde od intelektualki, to do podne razmišlja o sebi, a do večeri o filosofiji postegzistencijalizma..

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 28.12.2019. at 1:00, Милошшш рече

Pošto si već uzeo ime, isti lik prišao sa leđa Gagi Nikoliću kad je bio kod nas u Rači, na prepad: Jesi li ti Brana zvani Flojd!  A Gaga spreman na sve, kao: Idi bre, nisam to čuo 20 god., to mi je omiljena uloga, to sam bio pravi ja hahahahhha eto zanimljivost jedna.. 

Zanimljiva prica. ?

Nik, Flojd - zbog ljubavi prema automobilima.

Gaga je briljirao u tom filmu. Meni su najdrazi delovi sa trkama i u garazi.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 27.12.2019. at 21:52, Nikola Stojanovic рече

Daj bre neka se javi neka mlada intelektualka bre, ako smeeee :D :D

Resio si da se zenis? :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 10.6.2019. at 10:56, Flojd рече

На пример, када он предложи да пођу у шетњу, она неочекивано може рећи: „Хајде да се помолимо“, – и осмотрити његово лице: ако је он верујући, он ће радо прихватити, а ако не, онда ће се на његовом лицу појавити сенка незадовољства.

:aplauz:Samo vi slušajte monahe u celibatu o m-ž odnosima, daleko ćete da dogurate :aplauz:.

Ajde sad zamislite ovu situaciju u stvarnosti...:0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...