Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Сања Т. рече

Mislim da nema lepseg naslova na poukama od ovoga. Direktno, jasno i otvoreno.

Eto, ja samo toliko :)

Који вапај од наслова. :д Лубеници изгледа фрка. ''Оће бре неко више да ме ожени!'' хд

У реду је да се снизе критеријуми, али баш да се искључи љубав.. претера га.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

akva su pravila igre. Nisam je ja izmislio, niti mi se dopada.

пре 3 минута, Vegeta рече

Nije to teror mladosti, nego zakoni biologije i tržišta. Nepostojeća devojka koja je tek postala punoletna će čak i na pravoslavnom forumu početi da dobija bračne i seksualne ponude od 40+ konjina.

знак да си подпао под "терор младости" је управо тај што пристајеш на правила игре и што односе сводите на трговину...

и ни један закон, медиј или тренд не може да ме убеди да треба да се осећам мање вредном зато што имам 48 година, имам боре, нисам искварцована и немам уграђене силиконе, немам "спонзора"...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vegeta рече

U početku sam bio mlad i naivan, prosečan i nezanimljiv devojkama.

пре 17 минута, Vegeta рече

Naredne godine sam počeo da radim, snaga mi je drastično porasla, izgledao sam malo starije i zrelije i počeo sam da privlačim pažnju klinki koje su tek postale punoletne.

О да, истина је да жене воле месо и мишиће, па затим и пословни успех, и то је осетио свако ко је правио прелаз из једног стадијума у други.

То им је веома битно, шта год да говоре.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Vegeta рече

to je da konjina od 40 i nešto godina koja je to vreme provela stičući resurse, penjući se uz lestvice društvene i profesionalne hijerarhije, pazeći da ne pusti stomak i ne bude zadrigao, ima mnogo veću prednost nego balavac u ranim dvadesetim, koji ne zna gde je šupalj i koji dating tržištu pristupa naivno i idealistički.

пре 46 минута, Снежана рече

коњина од 40 који у опште доведе себе у ситуацију да се пореди са неким ко има 20 година је само коњина, исто то мислим и за жене, незреле, неодрасле, емотивно кастриране особе које су пале на овај терор младости који нам се намеће.

Gledam na tv-u gost Frano Lasić sa svojom četvrtom suprugom koja deluje kao da mu je unuka. Pita ga voditeljka o savetu za dobar brak i on-prijateljstvo, ljubav, uvažavanje, poštovanje, bez toga doviđenja prijatno. Eto, čiča koji tako o braku...ako nije idealan, doviđenja prijatno...samo da je njemu ugodno. Ne znam šta ta klinka (za njega klinka) radi sa njim, zar nije bio niko mlađi, nego sa dedom koji nije sposoban da održi kontinuitet odnosa, baš da mu 3 žene nisu valjale. Kako ih smotaju, nije mi jasno ne_shvata, al' baš ne volim da vidim mladunicu sa dedom. Bar se nije ofarbao.... 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Vegeta рече

Naredne godine sam počeo da radim, snaga mi je drastično porasla, izgledao sam malo starije i zrelije i počeo sam da privlačim pažnju klinki koje su tek postale punoletne.

Ali si i dalje mlad i daleko od konjine 40+. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vegeta рече

Jeste, trgovina je. Muškarac hoće ženu u godinama kada je optimalno da mu rodi bebice, žena hoće muškarca koji ima dobre gene za njene bebice i koji može da njoj i njihovim bebicama obezbedi sigurnost. To ne može balavac u ranim dvadesetim, kog izdržavaju roditelji i koji je tek počeo studije.

Žena utoliko ima veći problem jer ima vrlo kratko vreme na raspolaganju da nađe onog odgovarajućeg i može da bira onog koji je već takav (kojina) ili nekoga ko je na dobrom putu da postane takav.

Ima jedan što ne pristaje na ta pravila i to nepristaljanje se svodi na neprestanu kuknjavu po forumu kako su žene ovakve i onakve, zato što neće ružne i bezgaće.

Из ког ли сте ви цртаног филма људи изашли, чисто да ми је да знам. И ти и Твртко (делује ко да ти је хаковао налог 12:smeha:).

Само ја лично знам једно 4-5 ликова који су ем ружни да им орах из руке не узмеш, што се каже, ем немају никакву посебну кинту. Већина чак и кубуре са послом било каквим. Сви у срећним везама са девојкама које изгледају како модели, неки и у браку са децом.

Какве бре паре, друштвене лествице, корпоративни успеси...ОК, ако тиме компензујеш неке своје личне страхове и фрустрације и боље се осећаш, што да не. Цепај. Али постаје стварно смешно са тим причама из друге васионе. Мсм, немам ја ништа против, забавља ме :D 

Исто важи и за оног што пева већ 5 година да жене гледају само паре и да желе да буду рецке мушкарцима који имају паре и добро изгледају.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Kako ih smotaju, nije mi jasno ne_shvata, al' baš ne volim da vidim mladunicu sa dedom. Bar se nije ofarbao.... 

сад сам погледала, `54. годиште... сећам се да сам га `87. године видела у некој дискотеци у Сплиту (ја сам тад имала 17) ... да сам помислила како је офуцан и матор, а он је тад имао 34. :smeh1:

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече
пре 2 часа, Кратос рече
  пре 14 часа, kordun рече

izvinjavam se natasi, godivi i snejzi, malo sam u elemntu veceras, pa pretjerujem u zezanju, inace sve tri vas postujem, ne bi vas ni pominjao da nije tako, prastajte.

E bre al te smekšale ove feministkinje počo si i ženama da se izvinjavaš...poslednja vremena definitivno dođoše....:smeh1:

Коначно си дошао на моју воденицу брате кордунче,добродошао у клуб поштоваоца једнакости :tongue:

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Снежана рече

да сам помислила како је офуцан и матор, а он је тад имао 34. :smeh1:

Kad sam imala 20ak godina pitam ja drugarice da li bi bile sa nekim ko ima 30 godina, i to onako tiho, kao da govorim o nečemu što se ne radi :smeh1:. Jedna odgovori kako bi, isto tako tiho, kao da bi time uzela nešto što ne sme :smeh1:. Meni je to tad bilo fuuuuuj, matooorac od 30 :smeh1:. Nikad nisam volela mnogo starije muškarce, još kad mi se postavi kao neki mentor sad će da me nauči životu...mislim se beži bre matori, nisi mi čale :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Vegeta рече

Jeste, trgovina je. Muškarac hoće ženu u godinama kada je optimalno da mu rodi bebice, žena hoće muškarca koji ima dobre gene za njene bebice i koji može da njoj i njihovim bebicama obezbedi sigurnost. To ne može balavac u ranim dvadesetim, kog izdržavaju roditelji i koji je tek počeo studije.

Žena utoliko ima veći problem jer ima vrlo kratko vreme na raspolaganju da nađe onog odgovarajućeg i može da bira onog koji je već takav (kojina) ili nekoga ko je na dobrom putu da postane takav.

Ima jedan što ne pristaje na ta pravila i to nepristaljanje se svodi na neprestanu kuknjavu po forumu kako su žene ovakve i onakve, zato što neće ružne i bezgaće.

Ima ovakih, ima onakih, ima (nas) svakakih. I meni se jedna bacala na vrat onomad 2012/13 a sve što je nju muž (duga seda kosa) ostavio sa plavom sekretaricom dvadeset godina mlađu od njega.

Ali ruku na srce, šta bi mi stariji mogli sa toliko mlađom od nas? To je samo za pokazivanje i možda onu stvar.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Dragi рече

Ali ruku na srce, šta bi mi stariji mogli sa toliko mlađom od nas?

Mnogo mlađa žena se ženi...ali za komšiju :smeh1:.

#narodnamudrost

#seljačkihumor

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Kad sam imala 20ak godina pitam ja drugarice da li bi bile sa nekim ko ima 30 godina, i to onako tiho, kao da govorim o nečemu što se ne radi :smeh1:. Jedna odgovori kako bi, isto tako tiho, kao da bi time uzela nešto što ne sme :smeh1:. Meni je to tad bilo fuuuuuj, matooorac od 30 :smeh1:. Nikad nisam volela mnogo starije muškarce, još kad mi se postavi kao neki mentor sad će da me nauči životu...mislim se beži bre matori, nisi mi čale :smeh1:.

најлепше од свега је што смо тада моја сестра и ја упознале Свету и Милана... Душка је на јесен случајно налетела на Свету у Београду, од тада су заједно, венчали су се `91. имају три сина, Милан им је кум. :)

• Радостан 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...