Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 48 минута, grigorije22 рече
Za njih su odnosi zlo jer su po njima polni odnosi dati zbog Adamovog pada. Kao da uzimanje hrane,vode i san nije posledica pada. Da ga nije bilo ljudi bi se razmnožavali rečju a ne ovako "odvratno" kao životinje.

А, фалус и вагина за шта та би служили? За окопавање земље :laugh1:или су израсли као писљедица пада, што не би баш могли да проће јер није нас Бог преправљао. 

Треба да Црква донесе канон на неком мини сабору, лексспецијачис за Роћка и Бокија да Христа ради дохвате неке сојке, :1405_love:и да се са њима подвизавају славећи Бога на радост својих родитеља.

Послато са 5026D користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Bokisd рече

Pa bre VSB,.... ajd bar priznaj da nedelja moze da bude okey.... (please :945729:)

А шта ћемо за Васкрс и светлу недељу? Подсетио бих те на Велики Пост пре тога.

А свака недеља је мало Васкрсење, чисто да извучемо паралелу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Е сад треба виђети зашто је написан тај канон и како итд. Ја ти то не знам. Али знам да не бих волео да си ми адвокат.

(moze Rodja, on ti je profi advokat.... :D)

Pa, treba videti, jer kanon postoji sto znaci da je bio aktuelan u odredjenom vremenu i da je imao vrednost... itd....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

(moze Rodja, on ti je profi advokat.... :D)

Pa, treba videti, jer kanon postoji sto znaci da je bio aktuelan u odredjenom vremenu i da je imao vrednost... itd....

Да могуће. А можда и није био никада примењен, чини ми се да неко то рече. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Е кад се ожениш онда причај о овим канонима, уз сво дужно поштовање.

Ово кажем само због тога да би лично окусио тежину бремена који би мало да наметнеш другима.

:znaaaaao:

Pa ne zivim na mesecu, imao(m) sam veze i svasta nesto.... 1306_womens

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

:znaaaaao:

Pa ne zivim na mesecu, imao(m) sam veze i svasta nesto.... 1306_womens

Брате, ко те за то пита да ли си имао везе или ниси. 

Акценат је на бремену које вероватно ни сам неби могао да носиш а овде га браниш тврдокорно.

Шта да радимо са овим :

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Брате, ко те за то пита да ли си имао везе или ниси. 

Акценат је на бремену које вероватно ни сам неби могао да носиш а овде га браниш тврдокорно.

Шта да радимо са овим :

Tvrdokorno ? ne_shvata

Pa valjda se i ja dogovaram, ... mislim, ono, jel ti mislis da sam neko vantelesno bice.... :D

Pa, nedelja i treba bar kao evharistijski post....itd...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Да могуће. А можда и није био никада примењен, чини ми се да неко то рече. 

Ako je donet, donosi se i na osnovu praksi u crkvi i sigurno je bilo ljudi koji ga primenjuju, kao sto i danas postoji.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Pa, nedelja i treba bar kao evharistijski post....itd..

Извини брате, јел пијеш ти нешто?

Евахристијски пост није довођен у питање никада колико сам ја разумео, поготов не са моје стране.

Чак сам и написао да евхаристијски пост апослутно треба поштовати у сваком смислу. То никада не бих довео у питање.

Ми причамо о времену после Литургије и молитве после причешћа и пре почетка евхаристијског поста.

Да ли намерно ово радиш?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Извини брате, јел пијеш ти нешто?

Евахристијски пост није довођен у питање никада колико сам ја разумео, поготов не са моје стране.

Чак сам и написао да евхаристијски пост апослутно треба поштовати у сваком смислу.

Ми причамо о врмену после Литургије и молитве после причешћа и пре почетка евхаристијског поста.

Да ли намерно ово радиш?

Preterujes.. :0201wink:...nije na tvoj racun nista upuceno, ... kazem bar to da se ispostuje jer to moze da znaci za neke ono u kanonu.... nedeljna duhovna zrtva i dogovor,.... jer moze recimo neki supruznik da kaze, pa ne mogu da ispostujem ni taj evharistijski post .... a treba dogovor, .... i sta onda....:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Preterujes.. :0201wink:...nije na tvoj racun nista upuceno, ... kazem bar to da se ispostuje jer to moze da znaci za neke ono u kanonu.... nedeljna duhovna zrtva i dogovor,.... jer moze recimo neki supruznik da kaze, pa ne mogu da ispostujem ni taj evharistijski post .... a treba dogovor, .... i sta onda....:POPOcorn1:

Извини али опет се вртимо у круг. Реал Мадрид. А Боки каже за неке то значи Барселона.

Е видиш, овај други део не бих да коментаришем јер је интима. Али ме вучеш за језик. Ако се људи држе тих минимални граница евхарстијског поста тешко ће доћи у то искушење. Тако да ти је питање у духу оног шта ћемо, ако седморо браће имало једну жену, када сви васкрснемо.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вилер Текс рече

Тако да ти је питање у духу оног шта ћемо, ако седморо браће имало једну жену, када сви васкрснемо.

Joj nemoj to raspisaće se o tome.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Нисам мислио буквално, више у смислу залудности питања.

Mene više interesuje kako on to vojareriše pa zna da neki parovi žive po tom pravilu.

Gde ih je intervjuiso?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mene više interesuje kako on to vojareriše pa zna da neki parovi žive po tom pravilu.

Gde ih je intervjuiso?

Боље да не прича.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...