Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, kopitar рече

Bolje da su ga poslali u neku školu za djecu s posebnim potrebama , prilagođenih programa i stručnih djelatnika.

Ne može, treba saglasnost roditelja za to. Sad je inkluzija popularna...a to je tek haos, sama papirologija niko ništa ne radi. Služi za čuvanje fonda časova jer jedno inkluzivno dete "vredi" dva "zdrava" deteta, pa ta odeljenja ne gase. Surovo, a sve uvijeno u evropejske zakone i bele rukavice. Roditelji će radije da upišu dete u regularnu školu, jer zaboga, šta će selo da kaže, škola će dete da prihvati zbog fonda časova i tako...veselo.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasa. рече

Ne može, treba saglasnost roditelja za to. Sad je inkluzija popularna...a to je tek haos, sama papirologija niko ništa ne radi. Služi za čuvanje fonda časova jer jedno inkluzivno dete "vredi" dva "zdrava" deteta, pa ta odeljenja ne gase. Surovo, a sve uvijeno u evropejske zakone i bele rukavice.

Vidio sam da ta djeca imaju i asistenta , to je puno veći trošak a rezultati slabi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kopitar рече

Vidio sam da ta djeca imaju i asistenta , to je puno veći trošak a rezultati slabi.

Tako bi trebalo da bude, ali ja nikad nisam videla asistenta. Možda su se stvari promenile, ali sumnjam da je to svugde rašireno. To košta.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Tako bi trebalo da bude, ali ja nikad nisam videla asistenta. Možda su se stvari promenile, ali sumnjam da je to svugde rašireno. To košta.

u jednoj privatnoj oš u Beogradu, gde je radilo moje kumče, u odeljenju je bilo dete koje je osim što je bilo zaostalo u razvoju, bilo je  i agresivno,  bukvalno samo nije moglo da ide u toalet, ali ona je po nalogu direktorke morala da napušta čas i dete vodi, svlači, oblači ...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

ali ona je po nalogu direktorke morala da napušta čas i dete vodi, svlači, oblači ...

Privatna škola, naravno, platili su. Grozno!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Privatna škola, naravno, platili su. Grozno!

koliko se sećam priče, jedno vreme je telohranitelj (!?) sedeo na časovima. Druga majka opet, nije htela da kupi šampon protiv vaški kada ih je dete dobilo ( bilo je bukvalno: "Neću, može mi se, zašto vas ja plaćam toliko") pa je učiteljica kupila i detetu prala kosu i trebila vaši...

• Љут 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Neša_ рече

ambiciozan je, pun optimizma, nade, dobrog raspoloženja

Ти ово о себи причаш? :scratch_head:

пре 5 часа, Neša_ рече

Pa ne može čovek da vrati vreme unazad da bi se rodio sa predispozicijama za drugačije osobine i bolji izgled, koji će se ženama dopadati kada odraste.

Дааа, пошто смо сви ми овде прелепи и потпуно неодољиви, па не знамо какав је живот просечних и ружних људи. Испричај нам још о томе колико је тешко да се некоме допаднеш кад ниси овако савршен. :dry:

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Neša_ рече

Evo reci mi ti, šta bi po tebi konkretno trebalo da menja neko ko nije lopov, nije narkoman, nije kockar, nije agresivan, a jeste pun razumevanja, spreman da pomogne često na uštrb svojih interesa, ne pije, ne puši, ne skita se, ne psuje, ne vređa ljude, ne svađa se, posebno ne sa ženama, poštuje žene, ljubazan je prema njima, nudi im pomoć kad zatreba, što ih uglavnom impresionira uz opasku da je danas malo takvih, a nijedna devojka ili žena sa kojima se druži ne želi da ima sa njim ništa više od drugarstva, veruje u Boga, poštuje pravila, živi isključivo od svog rada, pruža čvrst oslonac drugima, koji to uglavnom zloupotrebe, ambiciozan je, pun optimizma, nade, dobrog raspoloženja, ali mu okolnosti najčešće ne idu na ruku, ne pozajmljuje novac od drugih, ali drugima daje koliko može, ne trpi nepravdu, štiti bespomoćne, voli životinje, ekološki orijentisan, ... mogao bih još da nabrajam.

Је л си пробао да радиш све супротно од тога?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Неки тамо рече

На теби је да јој јасно ставиш до знања да си и сексуално заинтересован за њу и понудиш јој прилику да пристане.

То може само ако си Бред Пит или Гризли Адамс.

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

То може само ако си Бред Пит или Гризли Адамс.

Žene vole oficire :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...