Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Natasa. рече

Jok, iskustvo. Skroz drugačiji odnos kad radiš i donosiš pare u kuću i kad ne radiš iako je sve pod konac u kući. Pare se cene više, kuća nikog ne interesuje.

Слажем се.

Имала сам неку фазу док сам била на факсу, да малтене нисам излазила из куће. Углавном, занимала сам се поспремањем, кувањем, имала сам малену органску башту...

Током дана ја све поспремим, скувам, умесим, поставим ручак, а брат ни не примети да је то неки нови рецепт. Не уме ни да каже: хвала, укусно је. На неки дужи период, смор је када радиш нешто што се не цени.

На послу имам занимљиве таскове, сарадници ме цене, добијем похвале што прија, а и кинта је добра. Укућани су наравно задовољни кад дам парице.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 35 минута, Juanito рече

Парама можеш да платиш да све буде под конац...

Slažem se, i to je jedan od razloga zašto kuća nikog ne zanima više. Sve se to danas da kupiti.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

На послу имам занимљиве таскове, сарадници ме цене, добијем похвале што прија, а и кинта је добра. Укућани су наравно задовољни кад дам парице.

Kakogod da ti je na poslu, ukućani će više da cene plaćen račun nego ukusan ručak...a i ima onaj poseban osećaj ponosa kad legnu pare na račun, kao da si ulovila večeru jednako sa ostalima.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Ma kakvi, nikog to ne interesuje.

Mnogi si bre mracna komsinice, nije to bas tako. Mnoge i dalje jos kako interesuje, veruj mi na rec... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace... od sexa i kalendarcica, preko razbibrige pa sve do zarade i kuvanja, tema za vas - samo na ZRU...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Kakogod da ti je na poslu, ukućani će više da cene plaćen račun nego ukusan ručak...a i ima onaj poseban osećaj ponosa kad legnu pare na račun, kao da si ulovila večeru jednako sa ostalima.

Како не, још кад ја маму частим нешто.. иди бре свој човек. :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Mnogi si bre mracna komsinice, nije to bas tako. Mnoge i dalje jos kako interesuje, veruj mi na rec... :)

Ja ne sretoh. Dok sam bila između poslova, dakle taj moj "domaćinluk" nije trajao godinama i generalno se dešava u Srbiji pogotovo, ali odnos je bio kao da sam počinila zločin. Banku da sam opljačkala, imala bih više para pa bih bila cenjenija u društvu. Ijuuu, pa ti ne radiš, jadna ti...dakle, ne pričam napamet. Ne znam šta mi je više smetalo-sažaljenje ili kritike. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Ma kakvi, nikog to ne interesuje.

ма 'ајде, да сам бИла паметна да се удам за контроверзног бИзмИсмена, будем прцеднИк неког фонда, болујем од егзотИчнИх болестИ, анорексИје, булИмИје И највећа мука да мИ буде надоградња ноктИју И Изгубљен термИн за масажу...јооок оћу ја да радИм ?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ja ne sretoh. Dok sam bila između poslova, dakle taj moj "domaćinluk" nije trajao godinama i generalno se dešava u Srbiji pogotovo, ali odnos je bio kao da sam počinila zločin. Banku da sam opljačkala, imala bih više para pa bih bila cenjenija u društvu. Ijuuu, pa ti ne radiš, jadna ti...dakle, ne pričam napamet. Ne znam šta mi je više smetalo-sažaljenje ili kritike. 

Tesko meni, pa u kakvom se ti to drustvu kreces, daleko bilo... :smeh1:

Kod mene/nas ti je skroz suprotna situacija. Eto sta ti je zivot...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Како не, још кад ја маму частим нешто.. иди бре свој човек. :)

Naravno, uvek radi. Kad sam donela prvu platu posle nekog vremena, osećala sam se kao da sam zaradila milion dolara. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

ма 'ајде, да сам бИла паметна да се удам за контроверзног бИзмИсмена, будем прцеднИк неког фонда, болујем од егзотИчнИх болестИ, анорексИје, булИмИје И највећа мука да мИ буде надоградња ноктИју И Изгубљен термИн за масажу...јооок оћу ја да радИм ?

Pa da uživaš u 50 nijansi sivila :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Naravno, uvek radi. Kad sam donela prvu platu posle nekog vremena, osećala sam se kao da sam zaradila milion dolara. 

Ja bre nesto i nisam, a prve dve sam zaradio jos poodavne 1995.te... posle u skoli - nista posebno, samo kontas da je to dan kad ces malo vise da potrosis, to je sve.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Tesko meni, pa u kakvom se ti to drustvu kreces, daleko bilo... :smeh1:

Kod mene/nas ti je skroz suprotna situacija. Eto sta ti je zivot...

To je društvo danas. Muškarac kad ne radi, onda je to neka tradicionalna osuda, ali žena kad ne radi, danas bude sramota jer zavisi od muža. Nije to gde se ja krećem, tako je kako je.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...