Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Сања Т. рече

Не знам да гледа серије по цео дан. Вероватно има. Не мислим да обавезно мора д луди у кући. 

Слажем се да је огромна већина ниподаштавана, али никако не мислим да мисли о сексу, зато што јој је досадно у кући. 

Зато. Није ми јасно, а нисам хтела да те мучим да ми исцрпније објашњаваш.

Poenta je da ne gleda serije po ceo dan, ide u prodavnicu, skuva, opere, opegla, sačeka sve ukućane sa ručkom, obigrava oko njih kad im je potrebno, jer Bože moj, oni su umorni, radili su, a ona nije umorna jer nije radila ništa, tačnije nije donela pare taj mesec u kuću. Jadna ona, mora da joj je dosadno, mora da ludi od nedostatka obaveza, mora da traži pare mužu, jadna ne kreće se među ljudima, bla bla bla...vidiš, ima gomilu rutinskih stvari da uradi, niko je ne plaća, svet je nipodaštava. Gde joj je lako, najgori posao na svetu, traje 24/7, bez plate i poštovanja.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 часа, Natasa. рече

Šta je fascinantno u komercijalnom uspehu sexualne fantazije dokone domaćice, takvih imaš kol'ko 'oćeš :smeh1:.

Значи ово је био сарказам? Очигледно сам почетак нисам разумела како треба.

пре 9 минута, Natasa. рече

Poenta je da ne gleda serije po ceo dan, ide u prodavnicu, skuva, opere, opegla, sačeka sve ukućane sa ručkom, obigrava oko njih kad im je potrebno, jer Bože moj, oni su umorni, radili su, a ona nije umorna jer nije radila ništa, tačnije nije donela pare taj mesec u kuću. Jadna ona, mora da joj je dosadno, mora da ludi od nedostatka obaveza, mora da traži pare mužu, jadna ne kreće se među ljudima, bla bla bla...vidiš, ima gomilu rutinskih stvari da uradi, niko je ne plaća, svet je nipodaštava. Gde joj je lako, najgori posao na svetu, traje 24/7, bez plate i poštovanja.

Сад разумем. Ти жалиш домаћице. Залажеш се за то да раде, да би изашле из куће , међу народ и дружиле се и зарадиле нешто.

Само да додам, знам пуно примера где жена не ради, али се дружи. 

А приче да је докона неће да престану ако се запосли. Нити ће престати да јој се тражи услуге конобарице, хигијеничарке, куварице...зато што ради. Може само још више да буде оптерећена. 

Зависи и до жене. Шта знам. 

Ево, исправи ме, молим те, свуда где видиш да грешим. Спремна сам да сагледам :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Сања Т. рече

Сад разумем. Ти жалиш домаћице. Залажеш се за то да раде, да би изашле из куће , међу народ и дружиле се и зарадиле нешто.

Žao mi ih je, kad vidim odnos prema njima, ali se ne zalažem nizašta. Odrasla je žena, šta ja ima tu da se zalažem.

пре 9 минута, Сања Т. рече

зато што ради. Може само још више да буде оптерећена. 

Totalno drugačiji odnos kad se donesu pare u kuću...ali totalno.

пре 10 минута, Сања Т. рече

Значи ово је био сарказам? Очигледно сам почетак нисам разумела како треба.

Nije bio sarkazam. Postoiji razlika između domaćica širom sveta i socijalnih statusa. Zamisli koliko dokona žena mora biti da se loži na 50 nijansi sive jbt :smeh1:. Tačno je zamišljam kako ne radi ništa korisno, ima dovoljno para da se ne opterećuje i tako se bičuje u glavi od dosade jer nema ništa što je ispunjava. 50 nijansi sive, pa za to delo si na ivici da li da prospeš mozak od dosade ili da maštaš o nekom bičevanju :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Muramasa рече

Što ne bi mogla da bude gospođa?

dc560467822d6951ac2416f577ed8205.jpg

Ne znam, samo gledam svet i slušam opaske...ali ne znam zašto ne bi mogla da bude gospođa. Reci ti meni svoje mišljenje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Žao mi ih je, kad vidim odnos prema njima, ali se ne zalažem nizašta. Odrasla je žena, šta ja ima tu da se zalažem.

Totalno drugačiji odnos kad se donesu pare u kuću...ali totalno.

Nije bio sarkazam. Postoiji razlika između domaćica širom sveta i socijalnih statusa. Zamisli koliko dokona žena mora biti da se loži na 50 nijansi sive jbt :smeh1:. Tačno je zamišljam kako ne radi ništa korisno, ima dovoljno para da se ne opterećuje i tako se bičuje u glavi od dosade jer nema ništa što je ispunjava. 50 nijansi sive, pa za to delo si na ivici da li da prospeš mozak od dosade ili da maštaš o nekom bičevanju :smeh1:.

:945729: Хахаха, ја опет овај избечени смајли да ставим :scratch_head:- нема пригоднијег ;)

Па што онда оће муж да му жена не ради и да буде домаћица, ако ће после да је " кљуца" због тога? :krstix: 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Па што онда оће муж да му жена не ради и да буде домаћица, ако ће после да је " кљуца" због тога? :krstix: 

Ma ko danas hoće da mu žena ne radi :smeh1:, gde si ti to videla?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

Молим администрацију да Натин и мој разговор пребаци у неку тему о домаћицама. И извињавам вам се.

Prestani da se izvinjavaš, odista je iritantno.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

Исто тако чула међ народом :smeh1:

Nikad čula niti osetila. A ovo za domaćice, osetila na koži između poslova. Iako nikad to nisam odista bila jer sam sve vreme aktivno tražila posao, poniženje i pogledi su bili jezivi. Nije prazna priča, kao ja čula od drugarice na kafi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

Стварно?!?:unbelieveble:

Али , када погрешим, увек се извиним. Ти не?!

Ne opterećujem se greškama, ni svojim ni tuđim.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Nikad čula niti osetila. A ovo za domaćice, osetila na koži između poslova. Iako nikad to nisam odista bila jer sam sve vreme aktivno tražila posao, poniženje i pogledi su bili jezivi. Nije prazna priča, kao ja čula od drugarice na kafi.

У реду. Сада разумем. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...