Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Natasa. рече

Kakva crna prosveta, pojede te sivilo :smeh1:. Neka...

Па лијепо рекох: само ако се особа уклапа за рад у просвети :) Није да се ја нешто екстра уклапам али морам да кажем и да не смем да се много жалим. Има лоших страна али има и добрих.

Ево рецимо: од уторка увече све три ћерке су ми биле болесне 2-4 дана са температурама 39-40 закључно са суботом која је у школи била радна. У току недеље је било и корекција распореда због несразмере броја појединих радних дана за целу годину. Мало је рећи да су били предусретљиви (а знам да би исто тако било и да имам жену тј. да нисам сам). То је тешко да се нађе а за мајке још теже, да се у ходу препакујеш са колегама без папирологије када ти год затреба (а мајкама чешће затреба). Наравно ако су колеге нормалне...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Vladan3 рече

рад у просвети

Ima predosti, mada moram priznati da mi je smetalo da mi govore-o, radiš u prosveti, kako dobar posao za ženu. Ja sam tu videla sivilo, loš sistem i dead end. Mora li žena da se gleda samo kroz kuću bez ikakvih ambicija??? O prosveta, kako divan posao za ženu. Ma beži bre...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

O prosveta, kako divan posao za ženu. Ma beži bre...

Па све зависи од личности и склоности. Некоме је супер и неће у пензију а неке чим испуне било који услов беже... За жену која хоће да стави акценат на кућу и неки хоби а и да донесе неки динар 30-50% је пуна капа а ипак радиш нешто у струци. Али некоме је и 30% превише нашег просветног "система", шта ћеш :) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Ima predosti, mada moram priznati da mi je smetalo da mi govore-o, radiš u prosveti, kako dobar posao za ženu. Ja sam tu videla sivilo, loš sistem i dead end. Mora li žena da se gleda samo kroz kuću bez ikakvih ambicija??? O prosveta, kako divan posao za ženu. Ma beži bre...

Ти ниси конформиста. Увек ћеш видети да све може бити много боље, али да не бива боље јер већина људи бира да иде низ воду, не таласа и тражи неку “стабилност” и “сигурност”, шта већ. Оптуживаће те да само џангризаш, кукаш и зановеташ и чудиће се како теби то не ваља кад је свима добро и сви су срећни. “Супер посо, ОК плата, распусти, ово оно, а госпођи сивило! Како се усуђује да не буде срећна и задовољна!” Не брини, ниси луда. Сивило је. Твој једини проблем је што ти тај менталитет немирења са светом неће дати мира нигде. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Па све зависи од личности и склоности. Некоме је супер и неће у пензију а неке чим испуне било који услов беже... За жену која хоће да стави акценат на кућу и неки хоби а и да донесе неки динар 30-50% је пуна капа а ипак радиш нешто у струци. Али некоме је и 30% превише нашег просветног "система", шта ћеш :) 

Kako se u suštini žena neozbiljno shvata i ženski rad nipodaštava.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Твој једини проблем је што ти тај менталитет немирења са светом неће дати мира нигде. 

Možda će me dete smiriti. To mi je poslednja slamka spasa :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Kako se u suštini žena neozbiljno shvata i ženski rad nipodaštava.

То би било тако да жена хоће каријеру и озбиљан посао или научно-истраживачки рад па да је неко на силу тера у просвету али ако сама тражи решење типа мало кући мало неки посао онда није лоша варијанта. Све зависи шта сама жена хоће од себе и шта од тога може да уклопи у своју породицу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

Све зависи шта сама жена хоће од себе и шта од тога може да уклопи у своју породицу.

Šta hoće od sebe i kako će da se izbori sa sistemom. Nauka je isto birokratizovana i nije sve u lepoti istraživanja. Počne se iz tog ideala i naiđeš na paučinu i gomilu umišljenih matoraca. Samo ne znam šta su umislili jbt, pored toliko knjiga i interneta i besplatnih predavanja oni umislili da su bogovi na zemlji.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Šta hoće od sebe i kako će da se izbori sa sistemom.

Исти тај проблем стоји и пред њеним мужем тако да су у истој причи :) 

Тако да ком опанци ком обојци у пост-комунистичкој-пост-социјалистиочкој-пост-ратној-пост-транзиционој-пост-напредној Србијици...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Исти тај проблем стоји и пред њеним мужем тако да су у истој причи :) 

DA! U tome su jednaki, rame uz rame, a ne - on neka radi za ozbiljne stvari, a ja ću platu da trošim na šminku i cipele. Ko će posle da je shvati ozbiljno???

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Juanito рече

Оптуживаће те да само џангризаш

U jednoj školi smo imali poprilično retardirano dete koje nije znalo ni razgovetno da govori. Provlačio se jadan da završi osnovnu, ali niko nije ništa radio sa njim. Jednog dana on podivlja nešto i krene da se dere POKAJ SE ( iz onog debilnog filma "Svemirci su krivi za sve"). Svi su se u zbornici smejali, ali mene je to užasno smaralo da imaš dete ometeno u razvoju koje samo tu prolazi i nikako ne napreduje i još viče po školi POKAJ SE!

Da, dobila sam opasku da moram malo da se smejem i da ne može stalno ozbiljno sve da bude. Ne znam šta je smešno u ometenom detetu koje viče POKAJ SE!

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

U jednoj školi smo imali poprilično retardirano dete koje nije znalo ni razgovetno da govori. Provlačio se jadan da završi osnovnu, ali niko nije ništa radio sa njim. Jednog dana on podivlja nešto i krene da se dere POKAJ SE ( iz onog debilnog filma "Svemirci su krivi za sve"). Svi su se u zbornici smejali, ali mene je to užasno smaralo da imaš dete ometeno u razvoju koje samo tu prolazi i nikako ne napreduje i još viče po školi POKAJ SE!

Da, dobila sam opasku da moram malo da se smejem i da ne može stalno ozbiljno sve da bude. Ne znam šta je smešno u ometenom detetu koje viče POKAJ SE!

Bolje da su ga poslali u neku školu za djecu s posebnim potrebama , prilagođenih programa i stručnih djelatnika.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...