Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 часа, Avocado рече

Jesmo veoma često gori od ostalih životinja u mnogim stvarima...

Zato je tu kalendarče za naše dobro, naročito nas muških, mnogima je ono spasilo i sačuvalo goli život:

https://tinyurl.com/y9za94do

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 5.3.2018. at 18:35, grigorije22 рече

Aj to objasni samcima. :ani_biggrin:

Без проблема.

"Ко има уши да чује нека чује." :)

И сам сам био самац кад сам чуо и усвојио. То ти је просто - хоћеш или нећеш да разумеш и усвојиш. Дакле...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 5.3.2018. at 22:15, obi-wan рече

Meni zena stalno prebacuje za ovaj izraz, nikako da joj objasnim da je sasvim normalan...

Да не кажемо да задњих година то добија космичке димензије. 

Ево, на скоро свакој ствари коју купујем пише "made in PRC"! 

:coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Код Зорана просто нема неспоразума.

Жао ми је што не можемо да се дружимо, не стижем ни ком да прочитам... Работам као суманут... Надам се за 10 дана да данем душом...

Подели на овим сајтовима

On 5.3.2018. at 23:03, Православни Србин рече

Па то је истина. Та је потреба усађена у човека колико год бежали од тога. Ако се неко већ одлучио за брак, онда нема ниједан нормалан разлог да се бежи од тога и да се не ужива у томе.

Као што рече отац Јустин кад су га питали да ли је младић који се уздржава иако његова жена жели секс, али се он уздржава ради побожности, питали су га да ли је он стварно побожан, отац Јустин је мудро одговорио: ,,Није то никаква побожност, то је чист безобразлук".

Ко је млад, прав и још је у браку, не треба да бежи од тога. Јер је то много боље, него да се јаве фрустрације и да онда све пукне. Јер, знам доста примера бракова који су се распали због лошег секса. И то јесте један од узрока честих развода, али се о томе мало говори, нажалост, у православним круговима.

И... 

Зар није грех ускратити себе трудној жени коју је "ухватио неиздрж"? 

Зар неће њена фрустрација и гнев твојим одбијањем супротно Јеванђељу ("не браните се једно другом осим по договору ради поста и молитве") штетити детету у утроби више него нежно и суптилно вођење љубави у правом смислу тих речи?!? 

Ради Софије и осталих:

Ја и жена смо се ДОГОВОРИЛИ да то нећемо чинити за време трудноће и дојења. Сматрали смо то исправним. Тако је и било.

Ипак, два пута смо одступили. Први пут у трудноћи код ТРЕЋЕГ детета (дакле, прва два пута све по з(с) авету ;) ). Она је имала неодољиву потребу и ја сам поступио јеванђелски. Нема договора о уздржању - не брани се. Други пут у дојењу, код истог тог трећег.

Приметили смо две ствари.

Прва: да се беба гадила на мајчино млеко при првом подоју после односа. Можда због хормона можда због трагова мог мириса на мајчиним грудима. Не знам, Бог зна. 

Друга: он нам је најумиљатији, најнежнији, најприврженији, као и најпослушнији, највреднији, најодговорнији. 

Да ли је све то последица претходног не знам, Бог зна. 

Али знам једно - да није штетило... 

И после свега сматрам да није штетно ни грех ако је по договору и с'љубављу... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јанко рече

И... 

Зар неће њена фрустрација и гнев твојим одбијањем супротно Јеванђељу ("не браните се једно другом осим по договору ради поста и молитве") штетити детету у утроби више него нежно и суптилно вођење љубави у правом смислу тих речи?!? 

Ради Софије и осталих:

Ја и жена смо се ДОГОВОРИЛИ да то нећемо чинити за време трудноће и дојења. Сматрали смо то исправним. Тако је и било.

Ипак, два пута смо одступили. Први пут у трудноћи код ТРЕЋЕГ детета (дакле, прва два пута све по з(с) авету ;) ). Она је имала неодољиву потребу и ја сам поступио јеванђелски. Нема договора о уздржању - не брани се. Други пут у дојењу, код истог тог трећег.

Приметили смо две ствари.

Прва: да се беба гадила на мајчино млеко при првом подоју после односа. Можда због хормона можда због трагова мог мириса на мајчиним грудима. Не знам, Бог зна. 

Друга: он нам је најумиљатији, најнежнији, најприврженији, као и најпослушнији, највреднији, најодговорнији. 

Да ли је све то последица претходног не знам, Бог зна. 

Али знам једно - да није штетило... 

И после свега сматрам да није штетно ни грех ако је по договору и с'љубављу... 

Kod katolika je dozvoljeno čak se i preporučuje ( nikakva trudnoća i dojenje) bilo kad , jedino što je zabranjeno su kondomi a i to ako imaš dobar razlog može biti tolerirano.  I još da dodam koliko je meni poznato što se tiče pričesti isto nije zabranjeno ( i ne razumijem zašto bi bilo pa nisi učinio nikakav grijeh nego ono što je u braku normalno) .

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 19 минута, Јанко рече

И... 

Зар .. 

Моја су деца дојена до две и две и по године старости, немамо та искуства о одбијању млека током дојења. 

Ево Нам најстарији у Недељу посла фотку из Загреба, има 22 године.

IMG-6ee50ab74c185d0b3fadcab61ea59e8d-V.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Grizzly Adams рече

Па средила га вештица... виш да је имала љубавника...

Sve su one pomalo vestice... 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

Kako znaš da je bila lepša i srećnija nakon te večeri? Jesu li ženama potrebna kratka “divna” seksualna iskustva ili trajna i stvarna ljubav? Možda je bila razočarana što je ostavio. Podataka o tome nema. Ne zna se tačno ni njen identitet.

Ako nije bila kao uplašena jarebica, onda joj on i nije bio jedini muškarac, što nije nikakvo čudo s obzirom da je u pesmi opisana kao lepotica.

Ako je tako brzo pristala da bude sa njim, onda jeste bila laka i znala je sigurno i ko je on. Mislim da su u ono vreme takvo ponašanje smatrali nemoralnim. Pošto se ne zna koja je, ne može se znati ni da li je ostala sama do smrti. Ja nešto nisam sklon da u to poverujem.

Kažu da su pesmu našli tek pedesetak godina kasnije, u njegovoj beležnici i da je utvrđeno da je neko na njoj izvršio neke izmene.

I dalje ne vidim kako se on to žrtvovao pišući pesmu i noseći to papirče u pojasu (ako je to uopšte tačno). Da se njome oženio, to bi već bila žrtva koja dokazuje stvarnu ljubav. Ovako ništa.

Nešto tu ne štima.

Onaj trenutak kada moras da se slozis sa Nesom.  ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Гајић рече

Моја су деца дојена до две и две и по године старости, немамо та искуства о одбијању млека током дојења. 

Ево Нам најстарији у Недељу посла фотку из Загреба, има 22 године.

IMG-6ee50ab74c185d0b3fadcab61ea59e8d-V.jpg

Već tolikog sina imaš..pa ne izgledaš mi tako star..:))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Kažu da su pesmu našli tek pedesetak godina kasnije, u njegovoj beležnici i da je utvrđeno da je neko na njoj izvršio neke izmene.

Kako je napisana u prvom licu, izmjene su napravljene u trećem, da se zaštiti vladika. O ostalom sa tobom ne bih... samo je gubljenje vremena.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Neša_ рече

Ako nije bila kao uplašena jarebica, onda joj on i nije bio jedini muškarac

Ovo nema veze jedno s drugim. Ima celomudrenih sivih sokola od devojaka. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...