Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Neša_ рече

A da sam kojim slučajem lep i zgodan (pa i visok)?  :)

Neko bolje vozilo, i bićeš prelijep, za te što te okružuju.
A uvijek sam se pitala gdje si to, crn ti vijek, i kakve su to žene oko tebe...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Neša_ рече

Ne bi se ni ti družila sa mnom da smo kojim slučajem blizu.

Ukoliko bi i u rl grinjao ovako, i kao strina Senka zapomagao, zaobilazila bih te u širokom luku. 
Nego trolaš, pa ti je donekle i oprošteno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Pao bih odmah na prvom kriterijumu, a to je fizički izgled. Ne bih ni stigao do bilo kakvog razgovora sa tobom.

A nisi grđi od mog komšije Muja, pa evo popričamo, i pitam ga za zdravlje.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Neša_ рече

Pao bih odmah na prvom kriterijumu, a to je fizički izgled. Ne bih ni stigao do bilo kakvog razgovora sa tobom.

Ti momce neznas sa kime se trenutno dopisujes i to je tvoj veliki problem. Zatvorio si se u svoje fiktivne ograde i uzivas u svom sazaljenju. Taj tvoj mazohizam te cini ruznijim nego sto fizicki jesi. Video sam fizicki ruzne ljude koje niko nije dozivljavao kao ruzne i lepe koje niko nije dozivljavoa lepim. Pun si nadmenih predrasuda i dozvoaljavas da se djavo igra sa tobom. Za sve te idiotluke koje pises ovde si sam kriv. Neznam zasto se ovoliko glupiras i zasto se ponasas ovako. Sta imas od glupog trolovanja? Koji ti je cilj? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Sa kim?

Sa osobomsa kojom nisi dostojan da se dopisujes i to ne zato sto nisi lep bogat i sto nemas kola vec zato sto si glup, mazohista i trol. :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Neko bolje vozilo, i bićeš prelijep

:laugh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Trifke рече

Sve su one pomalo vestice... 

Da, najveci sin naših naroda i narodnosti ever J.B.T. je izgleda samo s takvima cijeli svoj život posla imao:

https://www.bilibili.com/video/av16113959/

Ovo je jedna takva, više im se ne kaže "vještica" vec "vizionarka":

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

A ja mislio ko zna šta.

Voleo bih da sam glup. Mnogo toga me ne bi pogađalo Već sam rekao da trol nisam. A šta je to mazohista?

Pazi misliti je veoma tezak posao za tebe posto na to nisi navikao. Sto se i iz prilozenog odgovora vidi.

Tesi se da nisi glup.

Trol jesi.

Mazohista, pa red je da nesto i procitas i naucis u zivotu. Zato sinko moj recnik Srpskog jezika u sake. 

Posle ovog sto si napisao veceras vise necu da raspravljam o bilo cemu sa tobom ali cu zato da te ismejavam gde god za to vidim mogucnost. 

Preporucujem ti da odes kod psihijatra, to je u Srbiji za dzabe tako da nemas izgovor da nemozes zato sto je skupo. 

:mahmah:

• Тужан 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Trifke рече

Ti momce neznas sa kime se trenutno dopisujes i to je tvoj veliki problem. Zatvorio si se u svoje fiktivne ograde i uzivas u svom sazaljenju. Taj tvoj mazohizam te cini ruznijim nego sto fizicki jesi. Video sam fizicki ruzne ljude koje niko nije dozivljavao kao ruzne i lepe koje niko nije dozivljavoa lepim. Pun si nadmenih predrasuda i dozvoaljavas da se djavo igra sa tobom. Za sve te idiotluke koje pises ovde si sam kriv. Neznam zasto se ovoliko glupiras i zasto se ponasas ovako. Sta imas od glupog trolovanja? Koji ti je cilj? 

i kako ja sad da napravim dvoćošak i da ga uvaljam nekom , mak se ne kvari mi bizmis,taman sam smislila najavu:

Neša, čovek koji je izmislio točak bmw-a sa sve felnom i ratkapnom  ...i  ti tako

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Neša_ рече

Verovatno ima celomudrenih devojaka ....

Naravno da ima, treba malo hodat po svijetu i tražit ih a ne sjedit kod kuce skrštenih ruku u zapecku, ima ih svuda, ovdje su samo takve, drugačijih ni nema .....

https://www.youtube.com/watch?v=ezE6WLrKOOA

https://www.youtube.com/watch?v=hBVLwWasQt0

https://www.youtube.com/watch?v=t4ciz9XArP4

https://www.youtube.com/watch?v=Dof9XHVCDmM

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Broken рече

Trol ili ne, meni je @Neša_ drag. :)

И мени! :)

@Neša_ брате, треба само да се одлучиш шта оћеш. Односи са женама су такви какви су. Ако ти се не свиђа онда баталиш то и нема проблема. Ако ипак оћеш да "учествујеш" онда мора да промениш тактику. Ошишај се на ћелаво, иди код Ајле те истетовира, набаци кожну јакну, цвикере и цепај. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

И мени! :)

@Neša_ брате, треба само да се одлучиш шта оћеш. Односи са женама су такви какви су. Ако ти се не свиђа онда баталиш то и нема проблема. Ако ипак оћеш да "учествујеш" онда мора да промениш тактику. Ошишај се на ћелаво, иди код Ајле те истетовира, набаци кожну јакну, цвикере и цепај. ;)

I da nabavi gitaru ! Jel' tako ?

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...