Jump to content

Јм. Макарије, нови старешина Привине Главе: Пушачи више неће моћи да се причешћују

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
пре 21 минута, NinaSavic рече

Ни о. Јоил (Булатовић) не дозвољава пушачима да се причесте. Moja мама је пре 20 година оставила цигаре захваљујући њему. 

Ја сам пушач и отац Јоило ме је причешћивао у Ћириловцу 2001.., а знао је да сам пушач :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Гајић рече

Ја сам пушач и отац Јоило ме је причешћивао у Ћириловцу 2001.., а знао је да сам пушач :) 

Имаш протекцију :)

Подели на овим сајтовима

@Ana B.  Има и правдања, не кажем. А мислиш ли да има и искрене борбе код некога да се ослободи страсти пушења, оговарања, свађања, блуда, зависити, љубоморе па ипак не излази на крај са тим?

Много нам је широка вера, немојмо бити уски. Што не значи да треба да будемо раскалашни и анархични, не дао Бог, јер има и те крајности која каже "Бог је добар а ја ћу да будем никакав, ништа није битно ал Он ће ме спасит".

Е то је друга исто тако ружна крајност као и ова прва "окамењена".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

da ostavis pusenje treba ti karakter niko nije rekao da si manji ili veci vernik

И Божија помоћ.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

da ostavis pusenje treba ti karakter niko nije rekao da si manji ili veci vernik

pa nema svako takav karakter

karakter se gradi godinama

a drugo nemojmo to tako pljas "nisi karatker!" a ja jesam...dok se ne dokaže suprotno...u nečem drugom

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

pa ono sto sam ja citala tu lepo pise da su nepusaci zdraviji i duhovno i telesno, znaci oslobodis se svake zavisnosti ukoliko je moguce ako hoces da budes sposoban za vecni zivot, e sad sigurno nije sve bas tako, al glasam za nepusace, pusace dozivljavam kao slabe

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 5 минута, Ana B. рече

Ето ја сам штене, прљавац и немам карактер :sunce:

Да бомбардујем? Када порастеш :)))

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Гајић рече

Mogu da posvedočim ovo. Ninina majka i moja pokojna tetka su sestre. Dakle Nina i ja smo brat i sestra od tetke :)))

I tada kad su se vratile sa Ostroga obe tetke su pričale o tom iskustvu i obe su nakon toga batalile duvan

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 15 минута, Phoebe рече

@Гајић да макнеш дислајк моментално јер нисам довршила мисао! Случајно кликнула send и буди добар па ме метни у игнор :skidamkapu:

Игнор разви у глави, али то је већ кулирање и веома је тешка болест :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

pa ono sto sam ja citala tu lepo pise da su nepusaci zdraviji i duhovno i telesno, znaci oslobodis se svake zavisnosti ukoliko je moguce ako hoces da budes sposoban za vecni zivot, e sad sigurno nije sve bas tako, al glasam za nepusace, pusace dozivljavam kao slabe

Ствар је у томе што не можеш тако сецирати човека према страстима које има.

Имаш ти непушача који имају милион других страсти. Као што нам је вера широка тако је и човек широк и дубок са својим врлинама и узак и плитак са својим слабостима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Mogu da posvedočim ovo. Ninina majka i moja pokojna tetka su sestre. Dakle Nina i ja smo brat i sestra od tetke :)))

I tada kad su se vratili sa Ostroga obe tetke su pričale o tom iskustvu i obe su nakon toga batalile duvan

Taj Ostrog leci izgleda, ja sam cula dosta slucajeva tamo se pomole i dobiju dete, uslise im se molitve itd

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...