Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Па и ово је богоугодно: расталибанизација наших мухаџедина! Нећу да ми постанеш следбеник Владе Шваргле или артемита и сличних. Каже Писмо да ко обрати душу једну са пута пропасти велико је дело учинио пред Богом! - Још кад би била тачна теорија индулгенција, преко свих акумулираних залуга могао бих од вас да зарадим грдне паре!:))

Јее рајт

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ма њему је Атанасије тепао да је "лонац нашо поклопац" или обрнуто

Захвалио сам му се јер ме је спојио са Симонетијем, добитником Бенедиктове (Рац.) награде. Да ти дочарам, пошто си ти неписмен за ову област, то је као кад би ти неко рекао да си као Тесла! - Али, опет тај стари обешењак, Дух Свети...:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Боксит, имаш моју молитвену подрђку ако ми скинеш ово: https://www.scribd.com/document/43536970/Justin-Popovic-Zapisi-o-Ekumenizmu-Atanasije-Jevtic-Ed-Tvrdos-2010-OCR

Evo , oce Zorane.

https://pouke.org/forum/files/file/969-justin-popovic-zapisi-o-ekumenizmu/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Само треба да схвати да губи време уместо да ради. 

А и ја, вала. Ајд, здраво свима. 

Узми да сликаш... то је твој посао.

Него, како нисам ажуриран: Имаш ли ђесе? 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ivan Marković рече

Завршаваш тако што се не скидаш са форума. :ani_biggrin:

Плаћен је по сату. 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Бог те благословио и сви свеци! Хвала ти пуно!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Захвалио сам му се јер ме је спојио са Симонетијем, добитником Бенедиктове (Рац.) награде. Да ти дочарам, пошто си ти неписмен за ову област, то је као кад би ти неко рекао да си као Тесла! - Али, опет тај стари обешењак, Дух Свети...:))12:smeha::))

Дарвин с тобом!!! 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Пусти, Иване, он се само забавља. Ако престанеш да му одговараш, ти и сви остали који би хтели да му докажете да не ваља то што ради, неће престати, не на тај начин. 

Ма знам. Али му помало и завидим. Ја ћу врло брзо морати да идем, а он ће овде да настави да зрачи. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Рукумија ће једна кућа да ти буде!:))

Сунчао се на Широком бријегу са фратрима и у Међугорју уживао! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

а он ће овде да настави да зрачи. 

Јој, мене ће с вама да заболи стомак. :)) Кад ово прочитах, помислих на Чернобил. 12:smeha:

А тежак дан сам данас имао, био сам на хитној због ближњег. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vedran рече

Јој, мене ће с вама да заболи стомак. :))

И мене! Замисли који сам ја чудотворац и мисионар кад ове мргуде натерам да буду духовити!:))

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vedran рече

Ђути Иване, кад није рекао "београдчићи". :)) Тада би одмах посумњали да га је запосео Атанасијев дух.

А замисли ту комбинацију, поп Зоран Атанасијевог духа. 12:smeha:

Nisi oni daleko jedan od drugoga. Ne, ne... :dedica:  Sve je to zavera viseg nivoa! 12:smeha:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Пусти, Иване, он се само забавља. Ако престанеш да му одговараш, ти и сви остали који би хтели да му докажете да не ваља то што ради, неће престати, не на тај начин. 

Steta! A dan je tako lepo poce i ja se ponadao da ce glani inkvizitor ucestvovati, kad ono preca posla! 12:smeha:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Nisi oni daleko jedan od drugoga. Ne, ne... :dedica:  Sve je to zavera viseg nivoa! 12:smeha:

Немој да одаш тајну нашу непријатељима нашим!:)) Тако она Гоца Сопрана, артемитка док, каже да ја и Лохи све заједно радимо, а да је представа за наивне кад се повремено закрвимо! 12:smeha: Јер, каже, обојица сте острашћени екуменисти...  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...