Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 56 минута, VaSa110 рече

Na osnovu čega tvrdiš da je najlepše bezstrašće starih prožeto ljubavlju i naravno kada si to ustvrdio?

На основу личног искуства стеченог у младости при сусрету са две врсте стараца.

Острашћеним мизантропима и бестрасним филантропима.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Жељко рече

У Духовном се под страст увек подразумева необликована неприпитомљена енергија, која поробљава свог власника уколико јој се то дозволи.

Ajd', niko me nije pitao nista, ( :ani_biggrin: ), ali, samo da dodam, apostol Petar kaze....' јер, од кога је ко надвладан, томе (и) робује'.... ( misleci na greh, strast )...

Ako smo nadvladani od 'strasti' , onda i mi sluzimo i robovi smo te  strasti. Na primer prekomerno prejedanje, skoro nikad nemas nekog mira,  stalno nas glad tera da mislimo i trazimo nacin kako cemo nesto pojesti. itd.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Bokisd рече

Ajd', niko me nije pitao nista, ( :ani_biggrin: ), ali, samo da dodam, apostol Petar kaze....' јер, од кога је ко надвладан, томе (и) робује'.... ( misleci na greh, strast )...

Ako smo nadvladani od 'strasti' , onda i mi sluzimo i robovi smo te  strasti. Na primer prekomerno prejedanje, skoro nikad nemas nekog mira,  stalno nas glad tera da mislimo i trazimo nacin kako cemo nesto pojesti. itd.

Да, а можда је и гастритис или пантљичара, :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ništa nad ispravan straight bračni par, taj je nezamjenljiv u podizanju i vaspitavanju djece (iz razmjene, exchange žena, supruga, reality show, muževi si zamjene žene na nekoliko sedmica),

Porodicu čine muž, žena, jedna velika zmija i dvije male cerke. :) 

"Gnječiš mi zmiju, debile!" (žena mužu)

https://www.youtube.com/watch?v=w3C50Dj_x-Q

Ona trpi zavisnosti na zmijiu, zbog toga nema vremena ni na djecu što joj muž na videu prigovara. Žive s djecom u squotu (squoteri), u smradu i prljavštini.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Milan Nikolic рече

Ja ne znam sta je ovo ali kao da je ceo svet naduvan.

Ma, to ti se samo čini, takav privid. Recimo ovaj mladenec, Karim (umjetničko ime, inače je Čeh) otac mu je pozorišni muzičar, mama slikarka, od malih nogu je imao svuda oko sebe tu umjetnost, upijao ju je kao sundjer i "letao" u njoj (i u kokainu, pervitinu i ostalim drogama i povremeno u kriminalu takodjer) a ona ga je spasila kako je to vidjet i napravila od njega čovjeka koji je prošao razvojom od muške "šlapke" (muškog prostituta) do turističkog vodiča i sad predaje svoja dragocjena iskustva i znanja mladim turistima po Pragu u okviru projekta Karlove Univerrzite koji se tiče beskucnika i njihovog stila života na ulici. Ja za njega znam još od doba kad sam 90-tih godina radio kao socijalni radnik u Naději (pomoc beskucnicima) na "Hlavaku", Hlavní nádraží, Glavna stanica u Pragu. Odličan odstrašujuci i poučan primjer za mlade. Ko to kaže da se mladi od takvih ne mogu ništa dobro ni korisno za svoj život naučiti?

https://www.youtube.com/watch?v=Jq7vQKVESsw

https://www.nfpomoci.cz/project/projekt-sance-pokracuje/

POSLÁNÍM NADĚJE JE PRAKTICKÉ UPLATŇOVÁNÍ EVANGELIA V ŽIVOTĚ A JEHO ŠÍŘENÍ.

projekt-sance-v14b.jpg

2273.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Muramasa рече

Bolje je biti kao Zevs, strast i svemoć u istom paketu.

Ko ima svemoć nema potrebe za strastima, da ne kažem ne može da ima strasti... jer ćeš ti odmah reći - kako ne može nešto ako je svemoćan? Ali to će opet biti znak da ili ne možeš ili nećeš da razmišljaš, tačnije da pristrasno posmatraš stvari.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Muramasa рече

Strast je problem kad ne možeš da je zadovoljiš. Inače nije nemoć.

Jeste ako si njen rob.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Muramasa рече

Rob možeš da budeš jedino ako krene da te ganja smrtnica kojoj napraviš polubožansku bebicu, mada to ne bi trebalo da bude problem, ako nisi smrtnik.

Ne nego ako de ganja želja da zadovoljiš strast znači da imaš neki nedostak kao biće koji potrebuješ da ispuniš što dalje implicira da nisi kompletan tj nisi Bog već nepotpuno biće.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Милан Ђедовић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ana čarnojević рече

Bole oženi me!!!

Ти би му трећа била.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...