Jump to content

Мушкарац увек треба да буде испред

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Justin Waters рече

Okolina. Ako se nije ubrzo udavala nakon sto stasa okolina je vec ogovarala da je kurva i da nece da se udaje, a jos ako te okolina zigose kao kurvu onda tesko da ces naci nekoga za koga ces se udati, zato su zene zurille da se udaju sto prije 18-19 godina to je bio prosjek u agraranom drustvu kada su zene stupale u brak. 

Ако су те жене сматране курвама и од стране  жена, онда испада да су их сматрале курвама и жене које су у својој младости сматране курвама, односно које су се морале удати због притиска околине.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Moja baba onda bila baš napredna žena,ona se udala sa 35.:ani_biggrin:

• Хахаха 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bokisd рече

Ali, kakve veze ovo ima sa hriscanstvom ? 

Sa hriscanstvom nikakve, sto uplices hriscanstvo uopste? Jeste da je svestenik autor prvog tekst ali Boze, da ima drvenih popova to nije nepoznata stvar. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Sa hriscanstvom nikakve, sto uplices hriscanstvo uopste? Jeste da je svestenik autor prvog tekst ali Boze, da ima drvenih popova to nije nepoznata stvar. 

Dobro.

Mislio sam, da,  ipak pricamo o zenama u hriscanstvu. Onda, da odvojimo pricu. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Moja baba onda bila baš napredna žena,ona se udala sa 35.:ani_biggrin:

Ne znam za tvoju babu iz kog staleza je. Moja majka je bila paorka i udala se sa 22 i kaze da je vec hvatala panika tad to su bil 60-te godine 20 vijeka, a moja tašta paorka isto (danas ima 60 godina) sa 17 za muškarca 14 godina starijeg.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bokisd рече

Dobro.

Mislio sam, da,  ipak pricamo o zenama u hriscanstvu. Onda, da odvojimo pricu. 

Zena je po hriscanstvu postovana, po mnogim hriscanima nije, kao sto mozes vidjeti onom svesteniku je bolesno prvo procitati zenu pri molitvi. Sad zapitaj sebe da si svestenik da li bi ti bilo svjedeno kad ti ljudi donose cedulje na kome prvo ide zensko pa musko ime, vjerujem da da. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Zena je po hriscanstvu postovana

Poštovana u bogomdanom poretku Bog,muž,žena,sve je apostol Pavle objasnio.Van tog poretka nema poštovanja to govori i SP i predanje PC.

Sveštenik vidi u simboličkom smislu narušavanje i poremećaj tog poretka i verovatno vidi kroz druge moderne brakove koji traju kolko i zečiji sex.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A sta ce radite ako vam se zena zaposli pa pocne da prima duplo vecu platu od vas? :)

Dajem otkaz,obuvam papuče i otvaram šampanjac.:))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

A sta ce radite ako vam se zena zaposli pa pocne da prima duplo vecu platu od vas? :)

Увек ће да иду испред жене на банкомат :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Justin Waters рече

Zena je po hriscanstvu postovana, po mnogim hriscanima nije, kao sto mozes vidjeti onom svesteniku je bolesno prvo procitati zenu pri molitvi. Sad zapitaj sebe da si svestenik da li bi ti bilo svjedeno kad ti ljudi donose cedulje na kome prvo ide zensko pa musko ime, vjerujem da da. 

Po mom misljenju, onda treba odvojiti teoriju i ucenje hriscanstva o zenama u crkvi i njegove primene i tumacenja, od strane raznih hriscana. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bokisd рече

Po mom misljenju, onda treba odvojiti teoriju i ucenje hriscanstva o zenama u crkvi i njegove primene i tumacenja, od strane raznih hriscana. 

Sve je to odvojeno, ali standardno se ne postuje u praksi, kao i mnogo sto sta sto ljudi rade. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Џуманџи рече

Спаваш ли мирно, @Grizzly Adamsе? 0703_read :))

Ма ови Руси појма немају. Како мушкарац да буде испред, то није природно уопште...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Смешно ми је мало, човек је мислио на џангризаве таште, а самим тим и на џангризаве ћерке, тј супруге. А ако је мислио на целокупан однос жена према мушкарцима, што је такође велика вероватноћа, лично немам ништа против тога да ми жена буде на првом месту и то само ако ме воли и да то показује и делима, а не само речима. Дупло ћу јој љубав узвратити, тако да, да ли ће она прва сести за сто, да ли ће она прва сипати јело себи, да ли ће она прва ући у цркву, да ли ће се њено име прво налазити на папиру за молитву, да ли ће она изаћи са другарицама док ја останем да нешто порадим око куће или да припазим децу.. па Боже мој, данас ће она мени бити на првом месту, сутра ћу ја њој бити на првом месту, а деца када виде како им се родитељи воле и поштују прихватиће и они такав образац понашања. Само је важно да нам свима заједно Христос буде на првом месту у сваком погледу па Боже помози.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...