Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

Онда мораш искрено и да се замислиш над оним шта искрено мислиш... Оно, одакле се ја и Вилер знамо, или ја и ти...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Natasa. рече

Kako nije njihova otadžbina? Odlaze jer hoće nešto da urade od svog života, da znaju zašta rade, ali Srbija jeste njihova otadžbina. Niko ne ide kao tikva bez korena. 

Srpska sela jesu lepa, prelepa...al' za odmor. Da neko mesto valja za život, ne bi opustelo. Znači, nešto tu nije baš kako treba, a mi iz gradova možemo samo da filosofiramo o prirodnim lepotama i lamentiramo nad propalom selima i pitamo se zašto svi odlaze...kao neka gomila s******a.

Teorijski jeste, ali prakticno nije. Srbija je korumpirana zemlja u kojoj nista ne funkcionise kako bi trebalo. Svi temelji su uruseni. Sistem vrednosti ne postoji. Ljudi ne mare za druge ljude, za prirodu, za buducnost, misle samo na sebe. 

Svaki put kad vidim nase reke koje su simbol zivota , i sve te plasticne flase, kese, ja postajem ubedjena da su Stbi zaista najgori narod koji ne moze da se promeni.

Sela su lepa i prelepa. Nisu pusta. I ja verujem da njihovo vreme tek dolazi. Verujem da ce se ljudi zasititi svega i da ce se vratiti prirodi, organskoj hrani i jednostavnim stvarima. 

reading.gif

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Princess Bella рече

Verujem da ce se ljudi zasititi svega i da ce se vratiti prirodi, organskoj hrani i jednostavnim stvarima. 

Моzda GMO ljudi, ovi nikako. Polazemo nade u CRISPR.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

А Реџо Мулић јој био муж, изјашњавао се као Црногорац иако родом из Скопља.

Овде пева песмо свом Реџи црногорцу

Ето ожените Албанку и добијете глумицу и певачицу Неџмију Пагарушу да вам пева македонску народну музику.

Подели на овим сајтовима

On 8/12/2017 at 13:27, Natasa. рече

Ne znam.

Mada se pitam ako se namnože da li bi krenule da okreću na svoju stranu. To mi neko prirodno. Niko nije tikva bez korena, pa ni patrijarhalna Albanka.

Pa ne znam sta bi to znacilo okrecu na svoju stranu. To malo zvuci desnicarski jer oni imaju takve price, ono kao ucice djecu da budu albanski nacionalisti da mrze srpsko itd....medjutim eto ti si zena, znas kako zene razmisljaju i da ako se neka Albanka iz neke zabiti odluci da ode u drugu zabit radi ekonomskih razloga koji su licne prirode i da je spremna i da to sve kompenzuje sa ljubavlju onda sasvim sam siguran da one nemaju nikakve druge namjere niti su jos manje dio nekog organizovanog plana da se Srbija albanizuje. Ako se to pak dogodi, to za jedno 100 do 200 godina godina ako ih se toliko poudaje za Srbe iz opustjelih sela da imaju snagu da naprave neki nacionalni prekoret, onda su Srbi takve blente da bi to bilo potpuno opravdano da se dogodi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Princess Bella рече

Nije mi jasno kako duhovne vodje raznih verskih zajednica, razni vitezovi, predvodnici, jaki govornici nisu dosli na ideju da kupe jedno napusteno selo i ozive ga.

Ti bas imas jednu divnu osobinu zbog koje nemozes da ih shvatis. :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Princess Bella рече

Koju?

Detinju dusu! 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Заиста не могу да објашњавам ствари које сам јасно написао. Ко ће како да чита њеогва ствар.

Нити разумем шта је лоше у томе да неко на некога позитивно утиче. Бити добар пример, подучити некога да уради нешто добро од кад је то лоше и од кад треба да се рашчлањује.  

Свако добро од Бога!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Princess Bella рече

Kamen, Trifke. Kamen. 

Moja dusa je kamen.

cini ti se veruj mi 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...