Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, ГрешниСлуга рече

Врло поражавајућа чињеница, нажалост

zasto..? ljubav nema granica...:smizla10:

пре 2 часа, Ћириличар рече

Мени криво што не увозимо Хрватице...

:smeh2:

1 hour ago, Кратос рече

Ja bi takvu odma izbacio iz kuće

prvo treba da je dovedes kuci....:D

пре 45 минута, AnaLaz рече

Мој млађи брат од ујака пре три-четири године довео је Албанку,

:dobro:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

наравно да нема све док двоје граде однос из љубави, уче се расту и живе љубав, међутим проблем је што се већина хвата за ове речи и узима их здраво за готово, неко је некада рекао да то тако треба и тачка, тако остане само мртво слово на папиру које не можеш оживети све док инсистираш на њему без имало воље и труда да га оживотвориш, и даш смисао тим речима.

Знате када су деца престала да љубе руке старијима? Кад су старији престали да их благосиљају. Дакле, уместо хришћанског поштовања и молитве "морање" без љубави. Тако и у браку: докле се један држи за део "да жена слуша мужа" а не види други део "да воли жену као себе" нема ништа од тога. Супротно, док жена не заволи мужа као што је Богородица заволела Бога и у мужу не види икону Божију, неће бити послушна... Ал' зато - зна се у Тројици ко има иницијативу....

Мушкарци будите Очеви, па ће вам и деца бити Синови а жена Дух Свети, утешитељ који је свуда присутан и све испуњава, ризница добара и давалац живота.

Познато?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, AnaLaz рече

Еј брее, стојим у ставу мирно сваки дан :smeh1::smeh2:

Nemoj tako dobijaš valjda i voljno.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, AnaLaz рече

Мислим да многи пре уласка у брак превише размишљају о трпљењу, послушању... А боље да мисле о томе шта ће сами допринети тој заједници. :)

tako je...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мени је бесмислен сваки брак који се своди на било какав интерес,а да није заснован пре свега на љубави ...

Чак и рађање деце и поправљање демографске слике Србије, такође је бесмислено,ако му је само то циљ...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, JESSY рече

prvo treba da je dovedes kuci....:D

Teško.Bio sam sa jednom u vezi koja na sve što ja kažem samo klima glavom i smeška se.Smorila me posle nedelju dana.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Nemoj tako dobijaš valjda i voljno.:))

А не, ми послушне жене нећемо вољно, може остав! понекад, али не мора :smeh2:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

Мени је бесмислен сваки брак који се своди на било какав интерес,а да није заснован пре свега на љубави ...

znas kako u ovim brakovima moze da se razvije ljubav...i to mogu da budu mnogo bolji brakovi od ovih se uzimaju iz ljubavi...nema pravila..

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, AnaLaz рече

Еј брее, стојим у ставу мирно сваки дан :smeh1::smeh2:

Najgore je kad stave stiklu na opanak, zbog takvih se ovi ljudi zene albankama. Nije bitno odakle si vec kakav si covek. 

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, AnaLaz рече

Није тачно да немају своје ја. Мој млађи брат од ујака пре три-четири године довео је Албанку, католкињу. Млади су обоје. Она се ништа не разликује од осталих девојака. Чак га и грди за неке ствари, он воли да цирне сваког дана. Још је и највреднија међу њима свима. Немам прилике да их виђам често, али ових неколико пута што сам је видела, немам појма, делује ми скроз ОК. 

Јесу ли се случајно упознали или баш због брака?

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Već vidim brak u kome kažem ženi ženo slušajući mene slušaš živoga Boga:))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Djapa рече

Najgore je kad stave stiklu na opanak, zbog takvih se ovi ljudi zene albankama. Nije bitno odakle si vec kakav si covek. 

Žene se albankama jer ove sa sela sve pobegle u gradove a naša sela su za Albaniju Dorčol-Menhetn.

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...