Леон Професионалац Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 4 минута, Ivan Marković рече E može, a ja da mu budem đakon. Za svaki slučaj... Да случајно не зглајзне :-D Zoran Đurović, Ivan Marković and Augustinus је реаговао/ла на ово 3 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Добар си! Само немој Ава да ти буде огледало, поштеди ме те незахвалне улоге. Да сам ти духовник, као што нисам, наредио бих ти да одмах престанеш са постом. Sve ima svoje, nesto sam 'malo' ( vise ) bolesljiv poslednjih godina, pa, imam i odredjena razresenja itd. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Леон Професионалац рече Да случајно не зглајзне :-D Онда боље синђел да буде Леон Професионалац, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 2 минута, Милан Ракић рече Онда боље синђел да буде Може и синђелица да буде, по новему Уставу.... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Е, брате оче попе блажени Нови Леоне... Ја попих оних скромних 1200 грама вина Вама из послушанија, која ми благородно благословисте, ал бол не умину. Него сад ни руке ми неће, па не могу глетелицом по плафону глет наносити. Куку, шта ћу сад?! Zoran Đurović, Тања1, Леон Професионалац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 4 минута, Bokisd рече Sve ima svoje, nesto sam 'malo' ( vise ) bolesljiv poslednjih godina, pa, imam i odredjena razresenja itd. То је стога што сте измучили тело брате. Постоје и греси према телу а крајности су искључиве. ;-) Шалу на страну, нисам хтео да чачкам интиму већ да упозорим на опасност претеривања. Augustinus, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Augustinus рече Е, брате оче попе блажени Нови Леоне... Ја попих онох скромних 1200 грама вина вама из послушанија, која ми благородно благословисте, ал бол не умину. Него сад ни руке ми неће, па не могу глетелицом по плафону глет наносити. Куку, шта ћу сад?! Оче, сине, па Ви радите у недељу. То не бива, макар се кров срушио има да одмарате од свакога посла. :-D Zoran Đurović, Тања1 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Леон Професионалац рече Оче, сине, па Ви радите у недељу. То не бива, макар се кров срушио има да одмарате од свакога посла. :-D Благодарим Вашој благоразумности, што мене грешна спасите са ових 1400 грама овог мучног искушенија, Вама на ползу.... Кад може Цеца да чека, нек чека и ригипс.... Тања1, Леон Професионалац and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Сине де види горе на тавану имали ли која флаша ракије. Попе се горе кад оно једна флаша, те са тавана срећно виче: Само је једна мајка Тања1, Augustinus, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Сине де види горе на тавану имали ли која флаша ракије. Попе се горе кад оно једна флаша, те са тавана срећно виче: Само је једна мајка Zoran Đurović, Леон Професионалац and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 2 минута, Леон Професионалац рече То је стога што сте измучили тело брате. Постоје и греси према телу а крајности су искључиве. ;-) Шалу на страну, нисам хтео да чачкам интиму већ да упозорим на опасност претеривања. Nije post u pitanju i neko preterivanje, dosla bolest ( malo i doktori pridoneli ).,.... sta da se radi. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Augustinus рече Благодарим Вашој благоразумности, што мене грешна спасите са ових 1400 грама овог мучног искушенија, Вама на ползу.... Кад може Цеца да чека, нек чека и ригипс.... Да станемо на тих 1900 грама док није касно. ;-) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Bokisd рече Nije post u pitanju i neko preterivanje, dosla bolest ( malo i doktori pridoneli ).,.... sta da se radi. Има ту и поста, знам ја :-D Држи се брате! Zoran Đurović and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Леон Професионалац рече Да станемо на тих 1900 грама док није касно. ;-) Касно је.... Негде око 11 сати.... Тања1, Zoran Đurović and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 3 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Попих ових 1900 грама Винулана.... Додуше, и даље ме боли тртица, али искрено.... баш ме брига.... Леон Професионалац, Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука