Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Августин рече Иване Марковићу старозаветни закон је дат да се види да је немогуће да се испуни без благодати.Ти баш ништа не знаш. Ma ko je pomenuo starozavetni zakon. Ti si baš trol. A i Hristos pominje da ako Ga ljubimo zapovesti njegove činimo. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 37 минута, Августин рече Kako može post da rađa proroke ko god to rekao pa to je neka joga. Aha, razumem ti si trol. E saćeš na blok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Па наравно заповести чинимо зато што верујемо.А вера је дар Божији.Ти си помињао све примере из Старог Завета. Augustinus, Леон Професионалац, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 22 минута, Жичанин рече И далека Индија те демантује... Не задобија се Бог тешким учењем, а ни кроз памет и свете поуке. Достиже Га онај који Га је изабрао. Изабраницима Својим открива Бог славу Своју. УПАНИШАДЕ ( 800-500 год. "пре" Христа, Индија ) Tako je!!!Upanišade! Nezaobilazni deo Svetog Predanja. Samo još da preciziramo koji bog. Varuna, Indra, Agni? Možda Šiva? Inače, mrzi me da proveravam citat, pa ću ti verovati na reč... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Црква је саграђена на ОЦУ КОЈИ ДАЈЕ ОДОЗГО, веру коју исповеди Петар да је Исус Син Божји, није добио ни по телу ни по крви него одозго. Ни прашићи ни рибитзе, ни кртула ни корење. Пост је љубав а не слово ни припрема за спасење јер спасење је сам Христос а до Њега се долази од Оца Небеског који даје. Колико пута не читате она мала слова који сваки свештеник мора да понови кад говори о посту,исповести и причешћивању а то је, да причешће не условљава ништа, ни пост ни исповест. Причешће не условљава, причешће је безусловна љубав дата од Оца Одозго и нико нема права да је брани било коме. А пост је подвиг и Црква држи пост као обавезни предлог а никада нема права да услови постом спасење. Августин, kopitar, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 3 минута, Августин рече Па наравно заповести чинимо зато што верујемо.А вера је дар Божији.Ти си помињао све примере из Старог Завета. Dobro. Ili ćeš mi odmah citirati gde spomenuh Stari Zavet, ili ideš na blok. Imaš pet minuta. Krećem da odbrojavam. Naučiću ja vas redu i privesti k poznaniju prava. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Da li je tebi dobro da li je ovo tvoj privatni forum i da jeste u javnom je domenu.Rekao sam Ti gde si pominjao Stari Zavet. Augustinus, Volim_Sina_Bozjeg, Леон Професионалац and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече А пост је подвиг и Црква држи пост као обавезни предлог а никада нема права да услови постом спасење. Ene de. I posle silnog trolovanja, spamovanja i ruganja, na kraju napišete isto što i mi tvrdimo. Pa čemu sve ovo? Jel ovo tovoja taktika iscrpljivanja? Zoran Đurović and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Ene de. I posle silnog trolovanja, spamovanja i ruganja, na kraju napišete isto što i mi tvrdimo. Pa čemu sve ovo? Jel ovo tovoja taktika iscrpljivanja? Обавезни предлог не обавеза. Augustinus, Paradoksologija, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 5 минута, Августин рече Rekao sam Ti gde si pominjao Stari Zavet. Nit si reko, nit citirao. Imaš još minut do bloka. Mog ličnog, opcija koju svaki korisnik dobija od foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Nit si reko, nit citirao. Imaš još minut do bloka. Mog ličnog, opcija koju svaki korisnik dobija od foruma. Стави и мене поново поста ти. Тања1, Леон Професионалац, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Обавезни предлог не обавеза. Nije šija nego vrat. VSB, aj prestani sa duhovitostima. Ovo je ozbiljna rasprava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Стави и мене поново поста ти. Da znaš da oću. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Augustinus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Жичанин рече Помешао си "Упанишаде" и "Веде". Ах... да... један једини наш Хришћански Бог. Варуна, Индра и Агни у Ведама је Један Бог. Дакле, који год Свети Спис из нехришћанских религија отвориш- чека ћете Христос. E sad ostadoh bez teksta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Pa zar nisu svi primeri o postu iz Starog Zaveta Zoran Đurović, Леон Професионалац and Augustinus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука