Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Natasa. рече Čista Romkinja, ali sa romskim mentalnim sklopom. Dakle, ogromna familija, kič, svi se drže zajedno, svadbe i proslave od tri dana i tako...što se kaže ciganska posla. Па не бих могао с таквом. Али знам и милион сличних чисто српских породица код којих је једина разлика мало више хигијене. Али шта ако је фамилија таква каква описујеш, а она потпуно ”нормална” и самој јој се гади све то? Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Juanito рече Па не бих могао с таквом. Али знам и милион сличних чисто српских породица код којих је једина разлика мало више хигијене. Али шта ако је фамилија таква каква описујеш, а она потпуно ”нормална” и самој јој се гади све то? Pa naravno da ne bi mogao sa takvom, uopšte ne pričam o nijansi kože već mentalnom sklopu. To ne postoji , ako i postoji na nivou je statističke greške. I da je "normalna" ne treba ti to u životu. Može da joj sve to bude gadno i opet će da ide po slavama i svadbama i da te vuče sa sobom. Jabuka u prasetini i šator ti ne ginu, a vi se gadite do sutra. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 23 минута, Кратос рече No way.Its impossible.Pa da je i Monika,džaba joj. Јој, не лупај. Kада би ти Моника с прозора рекла оним сплићанским нагласком:„Кратосе душо, ајде дома, готова је сарма", сутрадан би је женио. пре 14 минута, Natasa. рече A što ne probaš, možda ti se svidi, otkud znaš Та наопако, где да проба па да Јахве пусти пошасти на њега... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Jednom sam sedeo pored jednog u busu. Ličio je malo na Džeja Ramadanovskog, pristojno odeven i okupan. Onda je izvadio neki papir, kao podsetnik, pa krenuo nešto da računa sa potpisivanjem, kao u drugom osnovne, a onda je nešto dopisao u taj podsetnik, ćirilicom, ali na Ciganskom. Jedino što sam zapamtio je bilo "kod džibu" i do danas nisam provalio šta znači. Da li je to džibu neko mesto ili osoba... Мурамаса шпијунира Цигане по бусевима Данче*, Lady Godiva, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 11 минута, Лидија Миленковић рече Ma, svima je jasno Natasino pitanje. Meni jako smetaju, upravo, ti stereotipi u svim segmentima zivota. Trgovci i popovi = lopovi, advokati = dusevadnici, medicinske sestre i konobarice= kurve .... Vidi, stereotipi jesu gadni, ali nisu baš nastali bezveze. Škakljiva tema...odnekud stereotip mora da nastane. Problem je što se sve menja i evoluira, a stereotipi ostaju, ali da su tu tek tako jer ih je neko izmislio, pa i nisu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 минута, Lady Godiva рече Јој, не лупај. Kада би ти Моника с прозора рекла оним сплићанским нагласком:„Кратосе душо, ајде дома, готова је сарма", сутрадан би је женио. Bilo bi pregolemo iskušenje za moju mušku pravednu dušu al bi odoleo. Lady Godiva and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 13 минута, Juanito рече Мени чак смета и стереотип да су курве курве... Kurva je karakterna osobina. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Кратос рече Bilo bi pregolemo iskušenje za moju mušku pravednu dušu al bi odoleo. 100% RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Natasa. рече idi, stereotipi jesu gadni, ali nisu baš nastali bezveze. Сем овај за адвокате. То је стварно безвезе. Juanito, Paradoksologija and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 9 минута, Natasa. рече To ne postoji , ako i postoji na nivou je statističke greške. I da je "normalna" ne treba ti to u životu. Može da joj sve to bude gadno i opet će da ide po slavama i svadbama i da te vuče sa sobom. Jabuka u prasetini i šator ti ne ginu, a vi se gadite do sutra. А да ли то да применим и на остале сличне групе или су само Цигани осуђени на немогућност промене на боље и другачији живот? Шта ако је ћерка просечног србенде? Можда су циганске свадбе квантитативно десет пута горе, али ја ни ове српске не могу да смислим. Шта ако је америчка црнкиња која се извукла из гета? Шта ако је Колумбијка чија је фамилија била у нарко-картелима? Натан, Paradoksologija, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Natasa. рече 100% Ako pristane da joj istetoviram 4 ocila na ramenu sa sve srpskom kokardom onda bi popustio možda ovako nema šansi. Juanito, RYLAH and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Шта ако је Колумбијка чија је фамилија била у нарко-картелима? Онда има паре, то може. Зосима, Paradoksologija, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Кратос рече Ako pristane da joj istetoviram 4 ocila na ramenu sa sve srpskom kokardom onda bi popustio možda ovako nema šansi. Aha, znači postoji rupa u zakonu, ipak bi se oženio Hrvaticom http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Natasa. рече Aha, znači postoji rupa u zakonu, ipak bi se oženio Hrvaticom Pa kakva je to hrvatica koja je istetovira 4 s sa kokardom?Nema je više onda. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 17 минута, Juanito рече Питање је следеће: упознате особу која вам се допадне по изгледу и по стилу живота, са којом имате много тога заједничког. Али постоји само један ”проблем”, та особа је Циганка или Циганин. Да ли бисте били с том особом? Шта би се тачно променило након што сазнате њено етничко порекло? Ја бих. Не знам зашто је битно етничко порекло. пре 5 минута, Muramasa рече Ja bih hteo da se upodobim Jahveu, ali nikako Hristu. Добро је Мурамаса, одрасти. Зезам се. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука