RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Pa i Aleksandar Makedonski je bio jako vezan za majku u tim godinama.To je prirodan ambijent za uzgajanje ratnika i osvajača. Да могу, урамио бих овај одговор некако Лидија Миленковић, Данче*, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Muramasa рече Mene su već bezuspešno muvale vernice. Jedna je čak i rusofilka. Iako sam u tom trenutku jako želeo da nađem devojku, zaobišao sam ih. A što ne probaš, možda ti se svidi, otkud znaš http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Vidi Muramasa ovu Indijku.Šta joj fali? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 7 минута, Natasa. рече Nisam mislila na izgled, drugo je to. Па види, мислим да је одговор на твоје питање мени лично јасан. Ако је у питању Ромкиња из ромског насеља, прљава, некултурна и остало, наравно да не бих могао да будем с њом. Ако је у питању Циганка која живи као и сви остали људи, а свиђа ми се, не видим ни један једини разлог зашто не бих био с њом. Био сам у основној заљубљен у девојчицу чија је мама Ромкиња. Данче*, Ronald, Натан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Vidi Muramasa ovu Indijku.Šta joj fali? ova je indijka koliko sam ja crnac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, zuti car рече ova je indijka koliko sam ja crnac Što nije indijka ne razumem?Pa ni su svi oni ko cigani.Ima i arijevaca. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Кратос рече Što nije indijka ne razumem?Pa ni su svi oni ko cigani.Ima i arijevaca. Gde ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, zuti car рече Gde ? Još jedan primer Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Cigani slabo podnose alkohol. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Možda je izgradio toleranciju da može da ostane na nogama i da se ne uneredi. Mada, iz prve ruke znam da se to dešavalo i čuvenom pesniku Brani Crnčeviću, kad se napije kod Kertesa. Sto rece pokojni Ljuba Moljac "I u picu ima mere , pije dok se ne usere" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 5 минута, Juanito рече Па види, мислим да је одговор на твоје питање мени лично јасан. Ако је у питању Ромкиња из ромског насеља, прљава, некултурна и остало, Ma, svima je jasno Natasino pitanje. Meni jako smetaju, upravo, ti stereotipi u svim segmentima zivota. Trgovci i popovi = lopovi, advokati = dusevadnici, medicinske sestre i konobarice= kurve .... Данче*, Juanito, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Просто је невероватно колико сте неспособни да размишљате индивидуално. Сви одмах замишљате апстрактну колективистичку циганку или циганина који се уклапају у стереотип (кога чак нико ни не пориче, чињеница је да већина њих имају проблем). Али то није питање, наравно да би особа здраве памети тешко била са тако неким. Питање је следеће: упознате особу која вам се допадне по изгледу и по стилу живота, са којом имате много тога заједничког. Али постоји само један ”проблем”, та особа је Циганка или Циганин. Да ли бисте били с том особом? Шта би се тачно променило након што сазнате њено етничко порекло? Paradoksologija, Lady Godiva and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Лидија Миленковић рече Ma, svima je jasno Natasino pitanje. Meni jako smetaju, upravo, ti stereotipi u svim segmentima zivota. Trgovci i popovi = lopovi, advokati = dusevadnici, medicinske sestre i konobarice= kurve .... Мени чак смета и стереотип да су курве курве... Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Лидија Миленковић рече advokati = dusevadnici Добро, ово је стварно безвезе. Juanito, Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 12 минута, Juanito рече Па види, мислим да је одговор на твоје питање мени лично јасан. Ако је у питању Ромкиња из ромског насеља, прљава, некултурна и остало, наравно да не бих могао да будем с њом. Ако је у питању Циганка која живи као и сви остали људи, а свиђа ми се, не видим ни један једини разлог зашто не бих био с њом. Био сам у основној заљубљен у девојчицу чија је мама Ромкиња. Čista Romkinja, ali sa romskim mentalnim sklopom. Dakle, ogromna familija, kič, svi se drže zajedno, svadbe i proslave od tri dana i tako...što se kaže ciganska posla. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука