Jump to content

Ко стоји иза сајта "Борба за веру"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, о.Небојша рече

Имена, колега , имена , што рече онај проф. историје студенту на испиту.

Trazis od admina Pouka imena onih koji se pod inicijalima potpisuju na BzV? Jesam li te dobro razumeo? :D

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ronald рече

Pa to nije nista strasno sta je Predrag postavljao, javni sex i jos kao kritiku toga.

управо тако, "као критику тога"... то што критикујем грех који вас неколико покушавате да представите као нешто природно и притом пљујете на цркву и њено учење... вас донекле могу и да разумем али не контам зашто администрација једног православног црквеног форума дозвољава такво пљување по цркви и глорификовање педерастије... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Поуке.орг инфо рече

Кажемо, неки клирици, владике, свештеници, и калуђери пишу за то ђубре и шаљу материјале.

Вукашине, како по иницијалима знају да су клирици.:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Небојша рече

Вукашине, како по иницијалима знају да су клирици.:mahmah:

Zdrav razum.

Ko bi drugi mogao da dodje do poverljivih dokumenata i da iznosi prljav ves iz eparhija?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Предраг М рече

управо тако, "као критику тога"... то што критикујем грех који вас неколико покушавате да представите као нешто природно и притом пљујете на цркву и њено учење... вас донекле могу и да разумем али не контам зашто администрација једног православног црквеног форума дозвољава такво пљување по цркви и глорификовање педерастије... ne_shvata

Mi nigdje nismo pljuvali na Crkvu, ako to mozes postavi u komentaru.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ronald рече

Mi nigdje nismo pljuvali na Crkvu, ako to mozes postavi u komentaru.

праштај, не могу за тебе да тврдим. Но Панаретов став да је учење цркве погрешно је чиста пљувачина по цркви. 

Подели на овим сајтовима

SPC mora da se javno ogradi od duhovne kanalizacije pod imenom Borba za "veru". Čitanje tekstova na dotičnom smetlištu izaziva nagon za povraćanjem i dobar je laksativ.....

Подели на овим сајтовима

On 1.10.2019. at 21:49, Панарет рече

Да, само што објаве попуно кореспондирају са Ђуровићевим овде. Све његове тврдње тамо потписује Уредништво тог грозоморног сајта.

Тебе је уфатила ментална дијареја. Свима је јасно да Ава:

1) Не напада епископат СПЦ

2) Денунцира одређене епископе за тешке прекршаје

3) Авине ставове је потврдио и Синод СПЦ са све Патријархом

4) Ти и компанија одбијате да се повинујете Светом Синоду СПЦ

Да ли ти је сада јасно зашто кажем да имаш менталну дијареју? 

Подели на овим сајтовима

On 2.10.2019. at 1:16, florenntina рече

Reci coveku da je lud (patologija, paranoja itd) je najveci stepen agresije, ako izuzmemo fizicku agresiju. Tako, da spusti loptu i razgovaraj argumentima ako ih imas a coveka ostavi na miru ili se povuci iz diskusije.

Друже или другарице, ви лупате у галактичким размерама. Какве ја везе имам са БЗВ која већ деценију објављује текстове против мене? Уз то мени су негирали и право на реплику кад ме је напао у наставцима хистерични Миодраг М. Петровић. Једном су се пак извинили мојој жени јер су лажно тврдили да сам насликао њену позадину. Амфилохија су бранили кад сам га карао, исто и Тасу. Ја немам ниједан ауторски текст на БЗВ. Преносили су текстове Нерше Илића, али га и грдили на сва кола. Бранили су Игњатија као кандидата за декана и пласирали текстове против Вукашиновића, сада га куде. 

Модус операнди БЗВ је јасан: они имају своју визију и онда често замене добре и лоше момке. И греше, а то је људски. Греше највише што немају добро профилисану теолошку свест. У више наврата сам писао о тим глупостима. Кладили су се на неке погрешне особе, а за мене се показало као правило да имам непогрешив њух и да све унапред наслутим. 

Сасвим је јасно да овај "пропагатор културе смрти", како би казао Лохи, тролује, али тролује глупо, јер ову причу може да прода само некоме ко је јуче постао хришћанин и ништа не зна о нашој сцени.    

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Предраг М рече

12:smeha: јел ово урођено и да ли се да излечити? ?

Па то је као питање да ли је хомосексуализам урођен или не... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Друже или другарице, ви лупате у галактичким размерама. Какве ја везе имам са БЗВ која већ деценију објављује текстове против мене?

Djurovicu pricaj to nekom drugom, neces nas prevariti :))

Подели на овим сајтовима

FFF

(fight for faith)

bukvalno tabloid

SPC mora da se javno ogradi od duhovne kanalizacije pod imenom Borba za "veru". Čitanje tekstova na dotičnom smetlištu izaziva nagon za povraćanjem i dobar je laksativ.....

citiram Nemanju Va

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...