Jump to content

Свештеник Ненад Илић: текстови и интервјуи

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Изједначити СНС и СПЦ није никаква фора.

Знаш како, свако пројектује оно што је у њему...ја ако сам спао да ми Ненад Илић буде путовођа ко је Црква, лоше ми се пише...фала Богу, није, ни он ни неки Мићевићи.

Отац да има иоле смирења, не би митинговао ни против власти, камоли против Патријарха и Синода. На крају, да је и у праву, нити је једини који мислее као он, нити је највићи по Чину....онда је могао да мало и ћути, па да позвани говоре на тему.

Но Нова и нове и јесту за неке Оље Бећковић и сл. Чуди ме, баш зато, шта отац Ненад поста савест и држави и Цркви?

Подели на овим сајтовима

Ја боље да не говорим шта мислим и о о.Ненаду и о Милићевићу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Дал је тема личност оца Ненада, ил овај текст?

Одговори о. Ненада су на месту. Рекао је наглас оно што видимо. Једино ми се не свиђа што је стао на страну о. Вукашина. Ту би боље било да је рекао да нема довољно информација.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic said:

Ја боље да не говорим шта мислим и о о.Ненаду и о Милићевићу.

Јел познајеш лично о. Вукашина?

Доста старих форумаша га познаје. Колико се сећам он је служио у параклису Студењака...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ђорђе Р рече

Одговори о. Ненада су на месту. Рекао је наглас оно што видимо. 

Шта видимо?! Хоћеш ли стање између државе и Цркве као у Црној Гори, м?   Оно што поуздано знамо, јесте да Сорошу  не одговара тренутно стање корктне сарадње, сагласја и дијалога између државе Србије и СПЦ!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Благовесник рече

Шта видимо?! Хоћеш ли стање између државе и Цркве као у Црној Гори, м?   Оно што поуздано знамо, јесте да Сорошу  не одговара тренутно стање корктне сарадње, сагласја и дијалога између државе Србије и СПЦ!

Ispeci pa reci ?

Подели на овим сајтовима

Хахаха.... Да, и? Човек разговара са јуниором.  И шта са овим желиш да докажеш? Толике невладине Сорошеве организације и сарадници  у српском друштву, нормално да АВ као државник мора да води дијалог са сваким, па и са њим. Боље од државног и црквеног непријатеља не правити себи још горег непријатеља, ако још ниси у стању да га елиминишеш. Председник Србије господин Александар Вучић разговарао би (не стављајући се на страну против српских државних и црквених интереса) и са самим ђаволом, ако мора, само да Србији буде боље!  Србија још није у могућности, али тај дан није далеко, да попут Русије, од скора и Мађарске, елиминише његово деловање или барем значајније стане на пут његовом реметилачком фактору код нас и на Балкану.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Благовесник рече

Хахаха.... Да, и? Човек разговара са јуниором.  И шта са овим желиш да докажеш? Толике невладине Сорошеве организације и сарадници  у српском друштву, нормално да АВ као државник мора да води дијалог са сваким, па и са њим. Боље од државног и црквеног непријатеља не правити себи још горег непријатеља, ако још ниси у стању да га елиминишеш. Председник Србије господин Александар Вучић разговарао би (не стављајући се на страну против српских државних и црквених интереса) и са самим ђаволом, ако мора, само да Србији буде боље!  Србија још није у могућности, али тај дан није далеко, да попут Русије, од скора и Мађарске, елиминише његово деловање или барем значајније стане на пут његовом реметилачком фактору код нас и на Балкану.

Da da tako je, da da

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Благовесник рече

Oduvek me je zanimalo da li prave i posne sendviče? ?

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, draganzzz said:

Ajd SNS botovi i nekako, ali da se pojave SPC botovi, e u to nisam verovao! ?

ха ха добар си ти а чији си ти бот. Ми волимо СПЦ, а ти? РК бот или пртоестански или неких које не миричу Србе?

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Таша рече

Dovoljno mi je da pogledam za koga je dao intervju. A i primecujem da ga u poslednje vreme vise zanima politika nego teologija. 

А када вас занима дал ће држава да вам омогући одлазак на литургију,то није политика?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...