Jump to content

Свештеник Ненад Илић: текстови и интервјуи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sad kad ode Nesha pod led zajedno sa Vukashinom, ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Боље, од вађења труња из туђих очију, да мало више пастирски утиче на сина, да не даје лош пример са бестрага несталим донацијама за његове неуспеле филмске пројекте (нпр. филм - "ОТАЦ" итд.), али да не критикујемо, ипак он то боље чини (наравно, када су други упитању!), што рече отац  његове прве, и бивша супруге - не бих о њему! 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Благовесник рече

али да не критикујемо, ипак он то боље чини (наравно, када су други упитању!)

Ono na protestima kad je supruga citala pismo i jos Vladika Nikolaj onaj citat....sokirao sam se, nigde veze sa vezom.

Mislim, ok, mozda je imam skroz iscasenu sliku pravoslavlja...ali da sin na milione pregleda psuje, da supruga cita pismo n aprotestima protiv vlasti, jos ne bas uspesno citira velikog svetitelja, a ja da kritikujem vrh Crkve sve sa Patrijarhom i neke peticije potpisujem....sta reci. Meni je to gubljenje tla pod nogama skroz. Mislim da treba znati neko svoje mestasce i drzati ga se.

To je sve i deo nekog komleksa nize vrednosti koji je Crkvi nametnut, i kojeg ima i u kliru, pa sad ako je neko "umetnik", pa se jos zakaludjerio ili zapopio kao da je pocastvovao Crkvu, eto, sto je on prisao....ok je da Crkva svakoga lepo primi, nije ok da se taj neki, iko, visoko viće...

Подели на овим сајтовима

Још један њу ејџ поп репер..

Који је његов Владика, како сме овако да пише? Ако има дозволу Владике онда је ово за Сабор, али сумњам.

Иначе, јел то онај поп који је живео са О.Бешковић имао три жене итд ...

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

I ovde počeli s' niskim udarcima?

Kako sina vaspita, koliko žena imao, itd itd itd itd itd................ itd i zatim bla bla bla bla bla bla.............. bla. 

Ko ima uši, čuće, a ko oči, vidjet će

? Živjeli 

Подели на овим сајтовима

има канон који каже да поп не може да се жени два пута, какви ниски ударци. Низак удрац је што је овај поп рукоположе, амноги у београду честити свршени боголсви чекају и што Владика његов не реагује јер се боји да се замери НВО. и Сорошу.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, mario beloti рече

има канон који каже да поп не може да се жени два пута, какви ниски ударци. Низак удрац је што је овај поп рукоположе, амноги у београду честити свршени боголсви чекају и што Владика његов не реагује јер се боји да се замери НВО. и Сорошу.

Jel' ima neki kanon koji kaže šta raditi ako vladika pipka dečake?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, mario beloti рече

Још један њу ејџ поп репер..

fali još atributa

dajte još !

nju ejdž bludni reper zanovetalo holandski ex dramaturg wannabe pop....tako nešto

ili možda da ipak krenemo kritički, dal baš ništa ne valja o. Nenad ? ima li nešto što može da se nazove dijalogom i diskusijom na ovu temu a ne odmah čoveku u postelju i da vidimo listing riba sa kojima je bio....its..?

gde je argumentovano, neostrašćeno i kulturno komentarisanje na ovom forumu?

možda se ni ja ne slažem sa njegovim postupcima u 100%, možda se ni sa ovim ne slažem, ali da Brižt Bardo nekome broji koliko brakova i cura je imao??

p.s. štono reče Desiderius, a šta sa nekim gorućim pitanjima koja gore pod tepihom....godinama?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@mario beloti Beloti , sine, cim prodje ova corola , odma da si begas nazad za Italiju. Ne zadevaj ovde coveci, da ne izedes cuteci. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Благовесник рече

Боље, од вађења труња из туђих очију, да мало више пастирски утиче на сина, да не даје лош пример са бестрага несталим донацијама за његове неуспеле филмске пројекте (нпр. филм - "ОТАЦ" итд.), али да не критикујемо, ипак он то боље чини (наравно, када су други упитању!), што рече отац  његове прве, и бивша супруге - не бих о њему! 

Sta je bilo za te filmove nisam upucen?

Подели на овим сајтовима

У СПЦ има више од хиљаду попова и онда се нађу њих двојица, тројица који прозивају Патријарха, Синод, власт, баве се јавно политиком. Овај поп се још хвали како му нико ништа не сме, а и премазан је свим бојама. Значи сви остали су глупи и послушни, а ових неколицина су паметни, храбри и демократе. Неће бити, него се ради по задатку и што су се некоме задужили, неки грант, филмчић, стипендијица шта већ.  После те зову те Н1, Данас, Време имају твој досије и ценовник и онда им даш интервју. 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драшко рече

a šta sa nekim gorućim pitanjima koja gore pod tepihom....godinama?

На које мислиш?

Ћути, не говори, ово је 'нако реторички....најбоље је да не спомињемо ни ми - нака и' где су.

Него, пре<Ћеро је оца овде....и оно ко митинга је претарао кад му је жена читала писмо...омачио је контест Николаја...мислим угурао га безвезе, намерно....а на страну то што ја мислим....замисли бре да је 20 жена попадија читало писам мућева....не вања нам то људи.

И ово сад....имамо тренд - п ами смо у свету медијског лудила - имамо тренд да још мало у Цркви оснивају НВО...ало бре....читамо ли Свете Оце, ма кога....нећу ја то називати "иста кухиља" и сл...јансо се оцртава сукоб Гриигорије-Булович, и јасно се оцртава та нова либерал-теологија.....да се чувамо тога....мене је о. ненад кога сам мнооого поштовао, мнооого разочарао са ћениним наступом на протестима, петицијом патријарху за орден и овим сада....ма нема везе ша он мисли бре - то клирик његовог ранга једноставно НЕ ради!

Човек губи тло под ногама скроз....а много је ОК чова убећен сам...

Подели на овим сајтовима

Ajd SNS botovi i nekako, ali da se pojave SPC botovi, e u to nisam verovao! ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...