Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

676544689bh88976a4e88.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

20200321204039.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

''Da si zdravo, proleće - tajno, lekovito; tvoji vetrići miluju moju ranu. Ja ne znam da li ću te preživeti i na koliko, ali slava onom ko mi te je dao.'' Andrić

20200322_091949.jpg

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

90936383_10158082606539784_7219613379151

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Ayla  

Ako brojis, sporije ce da ti prodje... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 22. 3. 2020. at 8:28, Дуња рече

''Da si zdravo, proleće - tajno, lekovito; tvoji vetrići miluju moju ranu. Ja ne znam da li ću te preživeti i na koliko, ali slava onom ko mi te je dao.'' Andrić

20200322_091949.jpg

Expand  

Jedna pesme za Dunju da je malo oraspolozim. :) Malo sam je vise zezao pa da mi se ne naljuti.

Eto Dunjce malo razbibrige. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=ELVtcO70c5I&list=PLiOayLRwfX3rWymWusXMxHB0qnBpY9pDe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 23. 3. 2020. at 15:09, Flojd рече

Jedna pesme za Dunju da je malo oraspolozim. :) Malo sam je vise zezao pa da mi se ne naljuti.

Eto Dunjce malo razbibrige. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=ELVtcO70c5I&list=PLiOayLRwfX3rWymWusXMxHB0qnBpY9pDe

Expand  

Hvaaalaaa, Flojde. :)

A bez brige za zezanje. Zdrava šala je uvek dobrodošla. Pohvale za svirku. ?

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...