Jump to content

Bojan*

Члан
 • Број садржаја

  1134
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Bojan* је имао/ла садржај са највише реакција!

3 Пратилаца

Скорашњи посетиоци профила

7436 посетилаца

Bojan*'s Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

436

Форумска репутација

 1. Kao što rekoh, iz mog ugla izgleda kao podrška, a pomisli samo da li je u redu da se tako ponaša.
 2. Koliko se on to puta ženio? Nisi valjda iz Beograda?
 3. A gde sam ja to napisao da je to moja slika? I pre sam je imao na profilu, pa šta. Jel’ ti to podržavaš Natašu da me vređa i ponižava, zato što sam pisao otvoreno o ponašanju većine žena? Jel’ ne sme da se piše o tome? Pa to su opšte poznate činjenice.
 4. U toj poziciji i jesam sličan njemu, samo što sam malo klempav.
 5. Mnogo članova foruma uzima tuđe slike za profil. Da li po tebi to znači da su svi oni trolovi?
 6. Upravo tako. Meni izgleda kao neko ko je strašno usamljen i ko se pomirio sa tim da ne može to da promeni. Otprilike kao ja.
 7. Pa to što misliš da nemaš dušu, jer te nijedna pesma ne dirne do suza.
 8. Slažem se da me se ne tiče, ali ovo je forum, pa sam pisao o tome. Ne sa ciljem da to izgleda kao osuđivanje, nego prosto kao iznošenje činjenica, koje se odnose na većinu populacije. Znači jedan broj ljudi se ponaša drugačije. On je to radio da bi mene provocirao. Verovatno mu je blokiran pristup forumu. Znam. Ipak, ja nisam mislio na sve žene, kad sam iznosio svoja zapažanja. Ne znam čime se baviš. Izvini, nisam imao nameru da bilo koga nerviram
 9. Nisu ni oni nepogrešivi. Kao i svi ostali i među njima ima onih koji naprave još veću štetu. Dobro. Izvinjavam ti se, neće se ponoviti. Iznervirao me tvoj komentar.
 10. Ma da. Tvoje obraćanje na moj račun ti je milina jedna.
 11. Hoćeš li da prestaneš više sa tim podmetačinama? Ja tebe držim visoko i pored ove pljuvačine koju sprovodiš ovde po meni, ali ti si se toliko zanela svojim iživljavanjem, da toga nisi ni svesna. Ne zanima me tvoja patologija.
 12. Ograničenje brzine postoji da ne bi došlo do sudara ili ako se već desi, da bi posledice bile manje. Prava je sreća da nije negde ili nekog udario, jer bi posledice sigurno bile tragične. Rizikovao je najmanje tri života, vozeći brzinom za koju ne sme ni da kaže kolika je bila. Pošto je objavljeno u medijima, treba da plati kaznu, da ne bi nekome palo na pamet da se pod tim izgovorom može izvući nakon prekoračenja.
×
×
 • Креирај ново...