Jump to content

ViktorijaV

Члан
  • Број садржаја

    481
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

2 Пратилаца

Скорашњи посетиоци профила

1385 посетилаца

ViktorijaV's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

393

Форумска репутација

  1. У народу Божијем не постоји подела на маловерне и верне. Та подела постоји међу свештеницима, владикама и монасима. Овај проблем није стигао од народа, већ је исфорсиран од владика,свештеника и монаха. Црква је та која је вршила притисак на државу. Међу онима који се радују да се затварају цркве има владика, свештеника и монаха. Ово су плодови комунизма, где имамо у цркви маловерне епископе, свештенике и монахе. Ово је време у коме држава брани цркву од појединих владика, свештеника и монаха.
  2. Надам се да ће владика ускоро дати своју изјаву за Радио Светигору. Многи траже његово мишљење.
  3. Ти и ја се уопште не разумемо. И нека тако остане, нећу даље. Свако види онако како је замислио из свог угла виђено. Одступања нема. Боље је да не комуницирамо.
  4. Кад сам ја у питању Таса се пита за све. Живим по његовом благослову и радујем се животу. Иначе, за остатак Таса се ништа не пита, нити се пита, нити се слуша. Зар ти мислиш да би Таса затворио Тврдош? Поставила сам питање оцу јер њега многи питају и слушају па да буде конкретан, само зато. Немам пик на њега. Он је лепо износио ставове отаца Цркве.
  5. Од кога је родом и не чуди питање. Да се она пита Цркве не би ни било. Нема права гласа. Њен отац Павле Кандић, мајор Озне, учестовао је у стрељању срба у Тополи, највише је волео да лично српском сељаку разбије главу кундаком. Сахрањивао је пса, говорећи да сахрањује Православног Бога.
  6. Признајте оче Ви сте тај гост свештеник из Италије? који сте донели Корону међу српске владике. Мало шале.
  7. Беседа владике Атанасија Јевтића у другу недељу Часног поста. Пред крај беседе владика помиње вирус Корона. Govor 0087926743412369926168.m4a by Еп. Атанасије Јевтић - Listen to music M.SOUNDCLOUD.COM Listen to Govor 0087926743412369926168.m4a by Еп...
×
×
  • Креирај ново...