Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

56924098441fb9eeea9bo11.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

20180917084706.jpg

20180917085850.jpg

20180917085856.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

dsc01408.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Милан Ракић рече

Ovo negde iza Triglava :)))

Nije, nije Milane, imao si dvojku iz geografije.:smeh1:

Ko pogodi dobije gajbu piva!:smeh1:

Triglav izgleda ovako, nalazi se iza leđa mojih prijatelja.

24825871258637-2.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bernard рече

Nije, nije Milane, imao si dvojku iz geografije.:smeh1:

Ko pogodi dobije gajbu piva!:smeh1:

Triglav izgleda ovako, nalazi se iza leđa mojih prijatelja.

24825871258637-2.jpg

imo sam peticu jebiga, no nebitno... :)

A jel nije ovo tamo iza Triglava, u Mojstrani oko Kranjske Gore. Ne znam kakse zove ta dolina. Tamo od Emone severozapadno.

Na kraju, Gorenjsko je sigurno, pa makar i uz dvvicu iz geosa :)))

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Милан Ракић рече

imo sam peticu jebiga, no nebitno... :)

A jel nije ovo tamo iza Triglava, u Mojstrani oko Kranjske Gore. Ne znam kakse zove ta dolina. Tamo od Emone severozapadno.

Na kraju, Gorenjsko je sigurno, pa makar i uz dvvicu iz geosa :)))

Za peticu ne sumnjam niti najmanje, geografija je pilotski predmet.

Sve je tačno, na Gorenjskem, blizu Mojstrane i Kranjske gore, planina se zove Jalovec, 2654m. Slikan ispred doma u Tamarju (dolina i dom u Tamarju) u kojoj se nalazi slap Nadiža. U grbu Planonskog saveza Slovenije se nalazi Jalovec, najlepša planina u Sloveniji. Uspon na Jalovec ( i Špik) je teži i opasniji nego uspon na Triglav

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Bernard рече

Za peticu ne sumnjam niti najmanje, geografija je pilotski predmet.

Sve je tačno, na Gorenjskem, blizu Mojstrane i Kranjske gore, planina se zove Jalovec, 2654m. Slikan ispred doma u Tamarju (dolina i dom u Tamarju) u kojoj se nalazi slap Nadiža. U grbu Planonskog saveza Slovenije se nalazi Jalovec, najlepša planina u Sloveniji. Uspon na Jalovec ( i Špik) je teži i opasniji nego uspon na Triglav

Ne mogu da tvrdim, jer, b(r)ez uvrede, sve te alpske doline negde liče jedna na drugu. 
Iako mi sječanje "beži", mislim da sam taj hotel video nekada, kada dolažah na skijanje u Kranjsku Goru. Na Vitrancu "visih" :)

A sad vidim preciznije. To je zapravo kod Planice. Kod staze Dolenčev rut. Kad budem dolazio i ako, javljam se... Pa da pijemo cvičeka dok se "boje ne razliju" 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Милан Ракић рече

Kad budem dolazio i ako, javljam se... Pa da pijemo cvičeka dok se "boje ne razliju" 

Auuuuuu samo to ne, možemo da popijemo nešto i da odemo u Bovec da letimo.

Rezultat iskanja slik za letaliÅ¡Äe bovec

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bernard рече

Auuuuuu samo to ne, možemo da popijemo nešto i da odemo u Bovec da letimo.

Rezultat iskanja slik za letaliÅ¡Äe bovec

Što? Cviček - nacionalno piće :) Bovec-može!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Što? Cviček - nacionalno piće :) Bovec-može!

Cviček nij nacionalno piće, na Gorenjskem i Primorskem pijemo Refošk ili Kraški teran. Kad uzletimo u Bovcu videćeš Triglav i more,  a ako vreme bude jasno bez oblačka videće se i Avalski toranj! :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...