Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

1340_womens

Знао сам... greengrin Сара је уписана овако: Sara : )

Требао сам одмах да напишем.. :0104cheesy:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Uglavnom sve... poznajem samo jednu osobu sa ovog foruma... a poslebno bih volela da upoznam jednu curicu za koju se ispostavilo da mi je sestra, i veoma smo bliska rodbina bighugbighug naravno, ima par osoba koje ne bih želela da upoznam, ali neću da ih imenujem :D

U suštini, ja imam utisak da mene niko ne bi želeo da vidi, i da ja sve nerviram :)

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ево неки ликови са којима бих волео да се упознам: Жељко, О. Иван, Соломон, Олимп, Динабластер, Лидија, Игњатије, Јосип Бибић, Александар, Билбија, Таиса, Ратко, Завиша, Босанац, Јурија, Анастасију, Обија, О. Мидраш, Ивана Илића, Григорија, Милојкова, Дејана, Лазара, еј бре пуно вас је :) Нека буде ово за почетак мој избор, можда се сетим још неког :)

Подели на овим сајтовима

Ma šta ima koga da upoznajem više, upoznala sam o.Ivana, dosta je to :D (šala mala :D )

Elem, upoznala sam već neke divne ljude odavde, ali nešto mi nepotpun spisak, pa evo da dopunim ( a garant ću nekoga da zaboravim :D )

Nišija, Aphexa, anticsa, Ivana Ilića, Solomona, Milojkova, oooondaaaaaaK Mocija ( sa velikim M. :D ), Lidiju ( ovo mora pod *itno :D ), Danijelu, petram, Janeta, Akvilija, Ivicu, Marka 13, Lazu Nešića ( možda zavolim postmodernizam u međuvremenu :D ), Avokada, Magdu, Mikorista ( tehno majstora :D ), sqny-a ( nikad neću da naučim da izgovaram ovaj nik :D ), Justinijana, Skopljanca, Obija, dragišu, Jocu Čakareskog ( nego, *de je to dete? ), malenu Saru... joj ne mogu se setim još.... rekoh ja... ajd dopuniću kasnije :D

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Па ја овде никога не познајем, али волео бих да упознам само не знам како? .mislise.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

.smesko. Не познајем никога (они са именом и презименом). Пише ми на статусу да немам још ниједног пријатеља (смрц, срмц), брука. Не знам ни како да додам пријатеље, а и чекајте мало, где журите, прво треба да их пронађем ( и да ме пронађу)...може да потраје неколико година. greengrin

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

.smesko. Не познајем никога (они са именом и презименом). Пише ми на статусу да немам још ниједног пријатеља (смрц, срмц), брука. Не знам ни како да додам пријатеље, а и чекајте мало, где журите, прво треба да их пронађем ( и да ме пронађу)...може да потраје неколико година. greengrin

Одеш некоме на профил и кликнеш оно "Додај ме у пријатеље" са десне стране у дну профилне слике (горњи део профила)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...