Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Разумео сам, све...

Ма бићу пријатељ није проблем.

Само ја уопште нисам нешто занимљив уживо као овако виртуелно што сам.

Уживо сам џангризало, и наџак баба. Мислим и они пријатељи који су ме до сада знали ( не виртуелни, него реални)  нешто ми се у последње време не јављају.

nemoj da si na kraj srca, kriza je  :bla:

u svakom mogucem smislu!

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Разумео сам, све...

Уживо сам џангризало, и наџак баба. Мислим и они пријатељи који су ме до сада знали ( не виртуелни, него реални)  нешто ми се у последње време не јављају.

Ima negde sam pročitao kaže čovek, kad me neko zovne a ja neću da pričam sa njim samo počnem da pominjem kako mi trebaju neke pare kako tražim da mi neko pozajmi i problem rešen više me ne zove.

Da nisi i ti slučajno pomenuo neku pozajmicu pa da nije zbo toga

Подели на овим сајтовима

:nene: Можда немају времена, журе, можда ће вас се сетити. Није то питање ту да ли ће вас се сетити после три, месец дана, важно је да вас се сете.

:smile: Не познајем никог коме би било до разговора са наџак бабом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Познајем  Драшка  srcee ,  Данета (нема га на форуму већ неко вријеме), мцвија  srcee , ВладоМ (мој добојлија)............и још једеног члана али на његову молбу, не могу вам рећи ко је то   :bla:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

То са лајковањем није ми баш најјасније? Самим лајковањем неком се захваљујем, негде ми се нешто свиђа (мишљење). Не разумем то како други схватају.

.smesko. Пример Вама ћу се овог пута захвалити на информацији.

Evo ja npr lajkujem u 3 slučaja.

1. Kad mi se svidi to što je neko nešto napisao.

2. Kada se slažem sa nečijim mišljenjem

3. Kada mislim da je neko nešto odvalio (lupio, priča nebuloze) pa mu dam like podrške i obavezno naglasim to u sledeđem komentaru

Подели на овим сајтовима

Ja lajkujem samo kad mi se svidi necije pisanije ne ocekujuci nekakvo virtuelno prijateljstvo...

Да ли си сигуран да и тог члана познајеш???  0205_whistling  

Подели на овим сајтовима

Разумео сам, све...

haha :) ja mislim da si ti sasvim ok lik

Подели на овим сајтовима

Ima negde sam pročitao kaže čovek, kad me neko zovne a ja neću da pričam sa njim samo počnem da pominjem kako mi trebaju neke pare kako tražim da mi neko pozajmi i problem rešen više me ne zove.

Da nisi i ti slučajno pomenuo neku pozajmicu pa da nije zbo toga

Има и тога.

Али није примарно.

Већином је појма немам, убеђују ме да је због мог карактера, али ја им неверујем, та коме може да смета мој карактер, па глеј само колико лајкова накупим на фејсу или овде, ма иди, лажу зли језици...

:)

Подели на овим сајтовима

haha :) ja mislim da si ti sasvim ok lik

E svi smo mi Ok likovi ovako na forumu kada imamo vremena da razmislimo o onome što želimo da napišemo. Dok napišeš, onda ako pročitaš to i time se smanjuje mogućnost da kažeš nešto nepromišljeno i što ne bi želeo.

A uživo nema toga, uživo nema "backspace" dugmeta, nego šta kažeš to ti je.

Подели на овим сајтовима

Да ли си сигуран да и тог члана познајеш???  0205_whistling  

Licno ne..ali kao sto  toplota i svetlost javljaju sunce koje iz njih stoji tako i reci i misli javljaju um koji iza njih stoji..... :bla:

Подели на овим сајтовима

@@SHADOWS OF THE LIGHT,

савршено смо се разумјели  srcee  

Подели на овим сајтовима

E svi smo mi Ok likovi ovako na forumu kada imamo vremena da razmislimo o onome što želimo da napišemo. Dok napišeš, onda ako pročitaš to i time se smanjuje mogućnost da kažeš nešto nepromišljeno i što ne bi želeo.

A uživo nema toga, uživo nema "backspace" dugmeta, nego šta kažeš to ti je.

Е то си сасвим у праву. Али ја и овде брзам шта ћу рећи па често кажем свашта а после ме мрзи да бришем или мењам, уосталом увек се нађе неко ко прочита одмах.

Али види има једна друга ствар.

Рецимо у реалном животу си повучен човек , неволеш да се експонираш, или ниси громогласан ( а то је на Балкану јако битно у комуникацијама) или просто си досадан и тако људи те не слушај шта причаш кад причаш. Рецимо мене најдуже слушају 10 минута са пажњом и ја то знам, али намерно мељем пола сата.

У сваком случају шта оно хтедох рећи... е да, ал овде ако пратиш неку тему просто испратиш већину писања да знаш о чему се дивани. Дакле прочиташ и оно што неко ко је по природи смор пише. А иначе то овако у рили лајфу не би чинио, изигнорисао би смора или би се правио да га слушаш...

Е зато ја злоупотребљавам ову могућност комуникације, кад нешто напишем нема шамсе да то неко није прочитао.

:)   :)  :)

Подели на овим сајтовима

E svi smo mi Ok likovi ovako na forumu kada imamo vremena da razmislimo o onome što želimo da napišemo. Dok napišeš, onda ako pročitaš to i time se smanjuje mogućnost da kažeš nešto nepromišljeno i što ne bi želeo. A uživo nema toga, uživo nema "backspace" dugmeta, nego šta kažeš to ti je.

clap  

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Уживо сам џангризало, и наџак баба.

Пих, канда си другачији на форуму  1414_feel

:bla:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...